egodemis Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Οχι δεν θελω μαμα. :') Πέρα απ την πλάκα ποιος ειναι ο μαμά;ποσα Α Χρειάζεται το quick charge?mdy-08-df Η μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε quick charger της Samsung (2018 2019) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Οχι δεν θελω μαμα. :') Πέρα απ την πλάκα ποιος ειναι ο μαμά;ποσα Α Χρειάζεται το quick charge?Το ξαναγράφω. Κάποιοι είπαν ότι οι φορτιστες της blitzwolf προκαλεσαν προβλήματα σε συσκευές xiaomi. Ραδιο αρβύλα μάλλον αλλά... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 mdy-08-df Η μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε quick charger της Samsung (2018 2019) Αυτός ειναι qc3? Αν ναι, με τέτοια τιμή δεν βλέπω λόγο να πάει σε κάποιον άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Αυτός ειναι qc3? Αν ναι, με τέτοια τιμή δεν βλέπω λόγο να πάει σε κάποιον άλλο. 12V1.5A QC 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Το ξαναγράφω. Κάποιοι είπαν ότι οι φορτιστες της blitzwolf προκαλεσαν προβλήματα σε συσκευές xiaomi. Ραδιο αρβύλα μάλλον αλλά... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Που το διάβασες αυτό φίλε μου; Εντύπωση μου κάνει, γιατί αν και δεν έχω πάρει ποτέ κάτι την θεωρώ αρκετά ποιοτική την Blitzwolf και την είχα στα υπόψιν, αν ήταν να αγοράσω κάνα καλώδιο/φορτιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Το ξαναγράφω. Κάποιοι είπαν ότι οι φορτιστες της blitzwolf προκαλεσαν προβλήματα σε συσκευές xiaomi. Ραδιο αρβύλα μάλλον αλλά... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Μήπως ήταν qc4? ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 12V1.5A QC 3.0 Τότε δεν υπάρχει λόγος να ψάξεις για άλλον. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. May 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 https://www.skroutz.gr/s/8988785/Samsung-USB-Wall-Adapter-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-ETA-U90EW-Bulk.html#specs κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 https://www.skroutz.gr/s/8988785/Samsung-USB-Wall-Adapter-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-ETA-U90EW-Bulk.html#specs κανει; Δεν ειναι qc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Που το διάβασες αυτό φίλε μου; Εντύπωση μου κάνει, γιατί αν και δεν έχω πάρει ποτέ κάτι την θεωρώ αρκετά ποιοτική την Blitzwolf και την είχα στα υπόψιν, αν ήταν να αγοράσω κάνα καλώδιο/φορτιστή...Εδώ μέσα το είχα διαβάσει. Περίεργο μου φάνηκε. Εγώ έχω πάρει ακουστικά blitzwolf. Είναι τα μόνα που έχω κρατήσει τόσο καιρό. Τα έχω 1,5 χρόνο. Τα περισσότερα μου κρατάνε 6 μήνες το πολύ Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splanis Δημ. May 24, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Πάω σπίτι να κάνω το unboxing. Λέω να δοκιμάσω το lineage η το pixel. Ερώτηση 1) Παίζει θέμα με την εγγύηση;(έχει εγγύηση καταστήματος νομίζω όχι αντιπροσωπείας) 2) πως γυρνάω στο miui αν θέλω; Πρέπει να κάνω κάποιο Μπακ απ πριν περάσω καστομ ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loran Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Μπες στο ελληνικό forum xiaomi-miui για roms κλπ. Αν πάθει κάτι πρέπει να το στείλεις με stock rom. Παράθεση Your Dream Is To Catch Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts