Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Εδώ και μερικές ημέρες το eshop έχει σε προσφορά μέσω του newsletter για τα μέλη του, το Nokia bh 310 στα 17,40€. Το έχει πάρει κάποιος να μου πει εντυπώσεις?

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εδώ και μερικές ημέρες το eshop έχει σε προσφορά μέσω του newsletter για τα μέλη του, το Nokia bh 310 στα 17,40€. Το έχει πάρει κάποιος να μου πει εντυπώσεις?

Το πήρα όταν είχε γύρω στα 30. Πολύ καλό και για 30 Ευρά, άρα ένας λόγος παραπάνω με τόσο λίγα. Πέρα από την τιμή, είναι πολύ καλό ακουστικό, και συνοδεύεται και από καλό πακετάκι συνοδευομενων αξεσουάρ. Συστήνω ανεπιφύλακτα. ;)

Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν τυχόν ασυμβατότητες/αποσυνδέσεις με android, το δουλεύω μόνο με κινητά Nokia.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το πήρα όταν είχε γύρω στα 30. Πολύ καλό και για 30 Ευρά, άρα ένας λόγος παραπάνω με τόσο λίγα. Πέρα από την τιμή, είναι πολύ καλό ακουστικό, και συνοδεύεται και από καλό πακετάκι συνοδευομενων αξεσουάρ. Συστήνω ανεπιφύλακτα. ;)

Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν τυχόν ασυμβατότητες/αποσυνδέσεις με android, το δουλεύω μόνο με κινητά Nokia.

Και εμένα μου αρέσει που έχει κάποια αξεσουάρ όπως το κλιπσακι. Ισχύει ότι όταν είναι σε αυτό δεν καταναλώνει μπαταρία? Έχει και δύο μικρόφωνα, οπότε πιστεύω ότι θα έχει καλή ποιότητα ήχου. Για τα χρήματα αυτά δεν πρέπει να υπάρχει καλύτερο.

Και εμένα μου αρέσει που έχει κάποια αξεσουάρ όπως το κλιπσακι. Ισχύει ότι όταν είναι σε αυτό δεν καταναλώνει μπαταρία? Έχει και δύο μικρόφωνα, οπότε πιστεύω ότι θα έχει καλή ποιότητα ήχου. Για τα χρήματα αυτά δεν πρέπει να υπάρχει καλύτερο.

Έχει κλιπάκι για το πέτο ή για όταν το μεταφέρεις, και μία βάση φόρτισης, με μαγνητικό πιάσιμο, η οποία αν θες κολλάει στο ταμπλώ του αυτοκινήτου και επιπλέον συνδέεται με καλώδιο microUSB και φορτίζει όσο δε χρησιμοποιείς το ακουστικό (στο πακέτο περιλαμβάνεται και φορτιστής αυτοκινήτου microUSB), όπως φαίνεται στο επίσημο βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=1TfdnKn2CSE

Όσο το σκουστικό βρίσκεται στο κλιπ ή στη βάση φόρτισης είναι εκτός λειτουργίας και κάνει οικονομία στη μπαταρία. Με το που το σηκώσεις από εκεί, ανοίγει, συνδέεται και απαντάει. Οπότε με το που το βάλεις στο αυτί σου απαντιέται η κλήση.

Και ναι, έχει και δεύτερο μικρόφωνο για μείωση των εξωτερικών θορύβων.

Όπως προείπα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εχω το Samsung HM1200.Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί η λειτουργία επανάκλησης του τελευταίου αριθμού με το πάτημα του κουμπιού;Είναι πολύ εκνευριστικό,απορώ γιατί το έβαλαν..

Εχω το Samsung HM1200.Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί η λειτουργία επανάκλησης του τελευταίου αριθμού με το πάτημα του κουμπιού;Είναι πολύ εκνευριστικό,απορώ γιατί το έβαλαν..

Αυτό το θέμα υπάρχει στα ακουστικά της Samsung από παλιά. Απορώ που δεν το έχουν αλλάξει τόσα χρόνια. Δεν εξυπηρετεί σε κάτι. Όλοι οι άλλοι κατασκευαστές το ρυθμίζουν να θέλει 2 πατήματα. Από όσο θυμάμαι δεν αλλάζει αυτό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις μία εφαρμογή call confirm.

Yπάρχει ακόμα; Μπορείς να πεις κωδικό έκπτωσης;

Βάλε την εφαρμογή από το play store που λέγεται call confirm και θα ξενοιάσεις

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Έχει κλιπάκι για το πέτο ή για όταν το μεταφέρεις, και μία βάση φόρτισης, με μαγνητικό πιάσιμο, η οποία αν θες κολλάει στο ταμπλώ του αυτοκινήτου και επιπλέον συνδέεται με καλώδιο microUSB και φορτίζει όσο δε χρησιμοποιείς το ακουστικό (στο πακέτο περιλαμβάνεται και φορτιστής αυτοκινήτου microUSB), όπως φαίνεται στο επίσημο βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=1TfdnKn2CSE

Όσο το σκουστικό βρίσκεται στο κλιπ ή στη βάση φόρτισης είναι εκτός λειτουργίας και κάνει οικονομία στη μπαταρία. Με το που το σηκώσεις από εκεί, ανοίγει, συνδέεται και απαντάει. Οπότε με το που το βάλεις στο αυτί σου απαντιέται η κλήση.

Και ναι, έχει και δεύτερο μικρόφωνο για μείωση των εξωτερικών θορύβων.

Όπως προείπα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Υπάρχουν θέματα με συμβατότητες με android συσκευές και συγκεκριμένα με nexus 4 ή το 5 που μου έρχεται; σκέφτομαι να το πάρω asap

Yπάρχει ακόμα; Μπορείς να πεις κωδικό έκπτωσης;

Ορίστε το newsletter http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-131101.html

Καλησπέρα...έχω μερικές μέρες το mw600 και το έχω συνδέσει με το s3mini,μήπως γνωρίζει κάποιος πως γίνεται να εμφανίζει ώρα και όνομα αυτού που με καλείς(διότι δείχνει μόνο αριθμό).σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

το παρήγγειλα σήμερα το μεσημέρι και έλεγε διαθεσιμότητα 4-7 ημέρες.

Ξαφνικά πριν λίγο σκάει μήνυμα ότι το προϊόν βρίσκετε στο υποκατάστημα.

Λέτε να είναι κάποια επιστροφή ίσως και ελαττωματικού προϊόντος ?

Να το αποφύγω καλύτερα?

λοιπόν μια 1η εικόνα για τα plantronics backbeat go 2

σε ότι αφορά την μουσική που πρόλαβα να ακούσω με καλής ποιότητας mp3 παίζουν πολύ καλά αν μπουν σωστά στο αυτί. Μην περιμένετε τρελά μπάσα. Από καθαρότητα ήχου και ευκρίνεια άψογα. Γενικότερα είχαν καλή εφαρμογή και δεν επεφταν. Με μια δυο δοκιμαστικές κλείσεις ακούγονται καλά και με ακούν καλά. θα ποσταρω ξανά για το θέμα μείωσης θορύβου σύντομα.

το παρήγγειλα σήμερα το μεσημέρι και έλεγε διαθεσιμότητα 4-7 ημέρες.

Ξαφνικά πριν λίγο σκάει μήνυμα ότι το προϊόν βρίσκετε στο υποκατάστημα.

Λέτε να είναι κάποια επιστροφή ίσως και ελαττωματικού προϊόντος ?

Να το αποφύγω καλύτερα?

Όχι, συμβαίνει αυτό, απλά να κοιτάξεις ότι είναι σφραγισμένο.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ευχαριστώ! Είναι ΠΟΛΥ καλό για τα λεφτά του!

Έχω ένα εδώ και 2 μήνες και αυτό θα είναι το 2ο, για δώρο.

μόλις έκανα παραγγελία για 1 τεμ, ένα καπακι NFC για το 820 και είμαστε κομπλέ ή θέλει ΚΑΙ bluetooth συνδεση?

Κουμπί on/off ειναι το κουμπί που πατάς για να απαντήσεις (προφανώς παρατεταμένα?)

Edited by niknat17

Δεν υπάρχει αντίπαλος σε αυτά τα χρήματα. Το πήρα χθες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε χώρους με θόρυβο. Το έχω συνέχεια στο κλιπ και έτσι δεν καταναλώνει μπαταρία, γιατί είναι απενεργοποιημένο, αλλά όταν το βγάζω συνδέεται γρήγορα και απαντάει στην κλήση.

μόλις έκανα παραγγελία για 1 τεμ, ένα καπακι NFC για το 820 και είμαστε κομπλέ ή θέλει ΚΑΙ bluetooth συνδεση?

Κουμπί on/off ειναι το κουμπί που πατάς για να απαντήσεις (προφανώς παρατεταμένα?)

Με Bluetooth συνδέεται, αφού είναι Bluetooth ακουστικό. Το NFC απλά το βοηθάει στη σύνδεση με το κινητό, αλλά το θεωρώ άχρηστο γιατί με το που το βγάζεις από το κλιπ αυτό συνδέεται αυτόματα και χωρίς να έχεις NFC.

Το παρήγγειλα προχθές και το περιμένω μάλλον αύριο. Για να δούμε.

Το NFC είναι για την πρώτη σύνδεση και αναγνώριση, μετά είναι "γνωστή" η οποιαδήποτε συσκευή και συνδέεται

καλησπέρα και από μένα στην παρέα.

Σήμερα μου πέθανε το μετά από 5-6 χρόνια βαριάς χρήσης το mw600 :cry:

τι να πω γιαυτό ο bluetooth με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο με πολύ μουσική σε όλες τις περίπτωσης,σε δουλειά,σε βροχή,σε γυμναστήριο,σε βόλτες, μέχρι και σε πλυντήριο έχει μπει και έχει αντέξει το σκυλί το μαύρο :P και τώρα είμαι στην αναζήτηση νέου ή την αγορά του ίδιου bluetooth, επειδή δεν ξέρω όμως καθόλου από αυτά θέλω την γνώμη σας και την εμπειρία σας επί του θέματος.

Τα χαρακτηριστικά που θέλω να έχει είναι τα ίδια με το mw600 :) (διπλά stereo ακουστικά σαν αυτά που είχε, καλή ποιότητα ήχου και καλή κατασκευή)

Το ποσό που διαθέτω είναι +- μέχρι 40 euro.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Θα σου πρότεινα το sbh50. Έχει καλύτερη ποιότητα ήχου από τα mw αλλά σαφώς μικρότερη μπαταρία και έχει άλλα καλούδια που θα σε βοηθήσουν πολύ.

Τα mw 600, ενώ τα είχα παραπεταμένα, με το Νοτε 3, παίζουν άψογα, ενώ με τόσα άλλα κινητά που τα είχα δοκιμάσει έκαναν αποσυνδέσεις.

Παιδιά όσοι έχετε το bh310 είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα ήχου ; Ακούν σαν παρεμβολες, θόρυβο στο ακουστικό. Είναι λογικό λόγω σύνδεσης επειδή δεν είχα ξανά Bluetooth ή να το επιστρέψω ;

Θα σου πρότεινα το sbh50. Έχει καλύτερη ποιότητα ήχου από τα mw αλλά σαφώς μικρότερη μπαταρία και έχει άλλα καλούδια που θα σε βοηθήσουν πολύ.

Τα mw 600, ενώ τα είχα παραπεταμένα, με το Νοτε 3, παίζουν άψογα, ενώ με τόσα άλλα κινητά που τα είχα δοκιμάσει έκαναν αποσυνδέσεις.

Και εγώ φίλε μου με το S2 έχω βρει την υγεία μου με το MW δεν αποσυνδέεται καθόλου και μιλάω το 99% τον κλήσεων από εκεί όταν είμαι στην δουλειά.

Τώρα το θέμα τις αυτονομίας είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, επειδή ακούω πολλές ώρες μουσική σε γυμναστήριο και δουλειά δεν θέλω να είμαι με το άγχος της μπαταρίας.

Το WM μου κρατούσε σε normal ένταση περίπου 8 ώρες.

Παιδιά όσοι έχετε το bh310 είστε ευχαριστημένοι από την ποιότητα ήχου ; Ακούν σαν παρεμβολες, θόρυβο στο ακουστικό. Είναι λογικό λόγω σύνδεσης επειδή δεν είχα ξανά Bluetooth ή να το επιστρέψω ;

Μόνο όταν απομακρύνεσαι από τη συσκευή είναι φυσιολογικό αυτό.

Μόνο όταν απομακρύνεσαι από τη συσκευή είναι φυσιολογικό αυτό.

Τι είμαι στο 1μ τι στα 4 το ίδιο μου κάνει

Παίζει ρόλο αν είσαι σε εσωτερικό χώρο με τοίχους ή άλλα εμπόδια να παρεμβάλλονται. Σε τέτοιες συνθήκες λογικό είναι να δυσκολεύεται. Λίγο-πολύ αυτό το θέμα το έχουν όλα τα ΒΤ, οφείλεται στην τεχνολογία ΒΤ. Σε άμεση οπτική επαφή δες να λειτουργεί άψογα και είσαι οκ.

Είναι πολύ καλό ακουστικό πάντως. Προσωπικά το χρησιμοποιώ κυρίως στο αμάξι. Το έχω μονίμως στημένο στη βάση φόρτισης αυτοκινήτου και με βολεύει πολύ που ενεργοποιείται, συνδέεται και απαντάει με μία κίνηση, με το που το σηκώσεις από τη βάση του. Με αυτό τον τρόπο δε χρειάζεσαι NFC, απλά να έχεις κάνει pairing μία φορά, και είσαι κομπλέ. Κι αν θες να το φορτίσεις, απλά κουμπώνεις ένα φορτιστή στη βάση φόρτισης, ούτε να ανοίξεις το καπάκι microUSB του ακουστικού ούτε τίποτα. Έχεις κλήση; Το σηκώνεις, μιλάς, τελειώνει η κλήση, το βάζεις στη βάση, συνεχίζει να φορτίζει. Η τέλεια λύση. ;)

Edited by panosz75