panosz75 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 30€ με μεταφορικά το πήρα πριν 3 βδομαδες απο Ebay UK. Όχι κινεζια, καινούργιο με σφραγισμένο κουτί. Δεν ξέρω από εξωτερικό, στάνταρ θα είναι φθηνότερο, εγώ το πήρα από ελληνικό μαγαζί. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Δεν ξέρω από εξωτερικό, στάνταρ θα είναι φθηνότερο, εγώ το πήρα από ελληνικό μαγαζί. ;) Εγω το ειχα παρει πριν κανα τριμηνο απο αμαζον.ντε στα 28€ αλλα να πω την αληθεια το plantronics m50 μ'εχει βολεψει περισσοτερο. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 παιδια εχω το mw600 και θελω σφουγαρακια για τα αυτια πως θα τα αναζητησω στο ebay? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 παιδια εχω το mw600 και θελω σφουγαρακια για τα αυτια πως θα τα αναζητησω στο ebay? Σιλικόνη δεν έχει; τρία ζευγάρια με την συσκευασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Ear pads τα λένε. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=ear+pads&_sacat=0 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Εχω και γω το mw600 οπως και το μισο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω, ακουστικα σαν και αυτα που εχει δηλαδη μικρα σε μηκος πως λεγονται διοτι μου χαλασαν αυτα που ειχε και δεν θελω να βαλω κανονικα ακουστικα και να κρεμετε το καλωδιο 1,5 μετρου. Εχουν καποια ειδικη ονομασια; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Σιλικόνη δεν έχει; τρία ζευγάρια με την συσκευασία; 3 ζευγαρια ναι, αλλα διαφορετικου μεγεθους το καθενα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 μια κουλη ερωτηση θυματαιο κανεις με ποια σφουγγαρακια ερχεται το mw600 ενοω ποια εχει default απο το εργοστασιο στα ακουστικα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 μια κουλη ερωτηση θυματαιο κανεις με ποια σφουγγαρακια ερχεται το mw600 ενοω ποια εχει default απο το εργοστασιο στα ακουστικα Τι εννοείς?? Με ποιό μέγεθος? Αν εννοείς αυτό, συνήθως με τα μεσαία έρχονται η συντριπτική πλειοψηφία.. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion8283 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Αναρρωτιόμουν, τωρα που τα κινητα οσο πανε και μεγαλώνουν, αν υπάρχει καποιο bluetooth hands free που να σ πειτρεπει να κανεις κλήσεις απο τον κατάλογο...any idas??? Παράθεση Απλώς....Κωστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 αν δεν κανω λαθος καποια plantronics,με 1 πατημα κουμπιου,με 2,με 3 καλουν αλλον απο τις επαφες..(αν θυμαμαι σωστα δλδ:O) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 καλησπερα παιδια! εχω 1+βδομαδα το samsung galaxy ace 2 και επειδη τα ακουστικα με καλωδιο δε με βολευουν λεω να παρω bluetooth.εχετε να προτεινετε καπιο που να ειναι σχετικα οικονομικο αλλα να εχει και σεβαστη ωρα αναμονης-ομιλιας και ηχο?για να ειμαι πιο ακριβης σκεφτομαι για 15-25ευρω για αρχη να ψαξω.τωρα αν βρεθει τιποτα στο δρομο που να αξιζει κατι παραπανω τοτε το σκεφτομαι.. ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 καλησπερα παιδια! εχω 1+βδομαδα το samsung galaxy ace 2 και επειδη τα ακουστικα με καλωδιο δε με βολευουν λεω να παρω bluetooth.εχετε να προτεινετε καπιο που να ειναι σχετικα οικονομικο αλλα να εχει και σεβαστη ωρα αναμονης-ομιλιας και ηχο?για να ειμαι πιο ακριβης σκεφτομαι για 15-25ευρω για αρχη να ψαξω.τωρα αν βρεθει τιποτα στο δρομο που να αξιζει κατι παραπανω τοτε το σκεφτομαι.. ευχαριστω!! θα σπυ προτεινα να δωσεις 40 ευρω και νας πας στο sony ericson mw600 πολυ καλη μπαταρια φοβερος ηχος Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Ωραίο αυτό αλλά πρώτον λέω να μην έχει καθόλου καλώδια γιατί δε τα μπορώ κ δεύτερον καμιά πιο οικονομική λύση έχετε να προτείνετε; είδα κάτι σαν αυτό http://www.skroutz.gr/s/41892/Nokia-BH-102.html Κ σαν αυτα http://www.skroutz.gr/s/69840/Samsung-WEP460.html http://www.skroutz.gr/s/381625/Samsung-HM1200.html λένε τίποτα; κ 5 ευρώ παραπάνω δεν με πειράζει αρκεί να μπορώ να μιλήσω αξιοπρεπώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Ωραίο αυτό αλλά πρώτον λέω να μην έχει καθόλου καλώδια γιατί δε τα μπορώ κ δεύτερον καμιά πιο οικονομική λύση έχετε να προτείνετε; είδα κάτι σαν αυτό http://www.skroutz.gr/s/41892/Nokia-BH-102.html Κ σαν αυτα http://www.skroutz.gr/s/69840/Samsung-WEP460.html http://www.skroutz.gr/s/381625/Samsung-HM1200.html λένε τίποτα; κ 5 ευρώ παραπάνω δεν με πειράζει αρκεί να μπορώ να μιλήσω αξιοπρεπώς. Μια χαρά είναι τα ακουστικάκια που προτείνεις. Εγώ θα διάλεγα το δεύτερο (samsung). Θα μιλάς αξιοπρεπέστατα.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Σημερα παρελαβα το Plantronics M1100. Προσπαθω να του κανω update αλλα δεν τα καταφερα. Το εχει κανει κανεις? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Σημερα παρελαβα το Plantronics M1100. Προσπαθω να του κανω update αλλα δεν τα καταφερα. Το εχει κανει κανεις? :) Ναι, το έχω κάνει καιρό πριν. Ακολούθησες τις οδηγίες και δεν έγινε?? Που είχες θέμα? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Ναι, το έχω κάνει καιρό πριν. Ακολούθησες τις οδηγίες και δεν έγινε?? Που είχες θέμα? Ακολουθω κανονικα τις οδηγιες και μου βγαζει το εξης: ""Unsupported headset Firmware Note Detected Firmware Version: 75 " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Σακη αν κάνεις μια αναζήτηση στο συγκεκριμένο νήμα που είμαστε τώρα θα βρεις που πριν κανα 6μηνο συζητήθηκε για το update και θυμάμαι οτι με είχε παιδέψει και εμένα λίγο μέχρι να το βρω. Δυστυχώς δε θυμάμαι καθόλου να σου πω τη διαδικασία. Πάντως αν δεν έχεις χρόνο απλώς πάρε ένα τηλέφωνο στο σέρβις που απόσο έχουνε πει κάποιοι είναι πάρα πολύ καλό. Πάντως κάπου πρέπει να είχα διαβάσει οτι δεν έχει τρομερές βελτιώσεις.. αν έχει :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Πριν από λίγο αγόρασα τελικά το Samsung HM1200 http://www.skroutz.gr/s/381625/Samsung-HM1200.html?keyphrase=samsung+hm1200 στα 15,5ευρώ.η τιμή είναι χωρίς φορτιστη =-O το έμαθα όταν πήγα στο μαγαζί να το πάρω.φυσικά κ το πήρα σκέτο μιας κ δεν χρειάζεται κάθε μέρα φόρτιση αλλά κ μπορώ να το φορτισω στο pc.από ήχο δεν είναι κορυφαίο αλλά για τα λεφτά του είναι νομίζω αξιοπρεπές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 (edited) Σακη αν κάνεις μια αναζήτηση στο συγκεκριμένο νήμα που είμαστε τώρα θα βρεις που πριν κανα 6μηνο συζητήθηκε για το update και θυμάμαι οτι με είχε παιδέψει και εμένα λίγο μέχρι να το βρω. Δυστυχώς δε θυμάμαι καθόλου να σου πω τη διαδικασία. Πάντως αν δεν έχεις χρόνο απλώς πάρε ένα τηλέφωνο στο σέρβις που απόσο έχουνε πει κάποιοι είναι πάρα πολύ καλό. Πάντως κάπου πρέπει να είχα διαβάσει οτι δεν έχει τρομερές βελτιώσεις.. αν έχει :P Εστειλα email στην Plantronics USA και μου απαντησαν: "Thank you for contacting us and your interest in our range of products. This could mean there is something wrong with your hardware, please contact your supplier for warranty replacement. " Αντε να βγαλω ακρη τωρα με αυτο. Υπαρχει service εδω στην Ελλαδα? Ξερει κανεις το τηλ τους? Edited October 2, 2012 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Και πάλι αν κάνεις μια αναζήτηση έχει αναφερθεί σε κάποιο παλιότερο πόστ και δεν το έχω σημειώσει.Αλλά γιατί δε στέλνεις απλώς ένα μέιλ απάντηση σε αυτό που σου στείλανε, να τους ρωτήσεις πιο είναι το τηλέφωνο του σέρβις της πλαντρονικς στην Ελλάδα; Και μετά πόσταρέ το και εδώ να το δει και όποιος άλλος μπορεί να το χρειαστεί! Πάντως αυτό που σου απαντήσανε έιναι πως έχει πρόβλημα η συσκευή σου και να επικοινωνήσεις με το κατάστημα από το οποίο το πήρες για αντικατάσταση μέσω της εγγύησης. Τώρα αν όντως έχει πρόβλημα η συσκευή ή απλώς δε ξέρανε να σου απαντήσουν δε ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Και πάλι αν κάνεις μια αναζήτηση έχει αναφερθεί σε κάποιο παλιότερο πόστ και δεν το έχω σημειώσει.Αλλά γιατί δε στέλνεις απλώς ένα μέιλ απάντηση σε αυτό που σου στείλανε, να τους ρωτήσεις πιο είναι το τηλέφωνο του σέρβις της πλαντρονικς στην Ελλάδα; Και μετά πόσταρέ το και εδώ να το δει και όποιος άλλος μπορεί να το χρειαστεί! Πάντως αυτό που σου απαντήσανε έιναι πως έχει πρόβλημα η συσκευή σου και να επικοινωνήσεις με το κατάστημα από το οποίο το πήρες για αντικατάσταση μέσω της εγγύησης. Τώρα αν όντως έχει πρόβλημα η συσκευή ή απλώς δε ξέρανε να σου απαντήσουν δε ξέρω... Εκανα αναζητηση αλλα δενβρηκα κατι σχετικο. Ευχαριστω παντως. Θα το ψαξω πιο πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Ηθελα να ρωτησω αν εχει χρησιμοποιησει κανεις το bluetooth Sony MW-1 σε iphone 4 .....ποιες ειναι οι εντυπωσεις και αν υπαρχει θεμα συνδεσιμοτητας...... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) 210-6133000 Ειναι καπου στα Βριλλησια. Κανε τους ενα τηλεφωνακι. Σάκη νατο το βρήκα! Ο ddr2 πάλι δίνει λύση! Ήταν πόστ #3638 αν θες να δεις και τα γύρω του τι λένε. Οπότε άν θες πάρε μήπως σου πούνε κάτι διαφορετικό. Edited October 3, 2012 by james6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts