Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

30€ με μεταφορικά το πήρα πριν 3 βδομαδες απο Ebay UK.

Όχι κινεζια, καινούργιο με σφραγισμένο κουτί.

Δεν ξέρω από εξωτερικό, στάνταρ θα είναι φθηνότερο, εγώ το πήρα από ελληνικό μαγαζί. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν ξέρω από εξωτερικό, στάνταρ θα είναι φθηνότερο, εγώ το πήρα από ελληνικό μαγαζί. ;)

Εγω το ειχα παρει πριν κανα τριμηνο απο αμαζον.ντε στα 28€ αλλα να πω την αληθεια το plantronics m50 μ'εχει βολεψει περισσοτερο.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

παιδια εχω το mw600 και θελω σφουγαρακια για τα αυτια πως θα τα αναζητησω στο ebay?
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια εχω το mw600 και θελω σφουγαρακια για τα αυτια πως θα τα αναζητησω στο ebay?

Σιλικόνη δεν έχει; τρία ζευγάρια με την συσκευασία;

Εχω και γω το mw600 οπως και το μισο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω, ακουστικα σαν και αυτα που εχει δηλαδη μικρα σε μηκος πως λεγονται διοτι μου χαλασαν αυτα που ειχε και δεν θελω να βαλω κανονικα ακουστικα και να κρεμετε το καλωδιο 1,5 μετρου. Εχουν καποια ειδικη ονομασια;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Σιλικόνη δεν έχει; τρία ζευγάρια με την συσκευασία;

3 ζευγαρια ναι, αλλα διαφορετικου μεγεθους το καθενα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

μια κουλη ερωτηση θυματαιο κανεις με ποια σφουγγαρακια ερχεται το mw600 ενοω ποια εχει default απο το εργοστασιο στα ακουστικα
υπογραφή εκτός ορίων

μια κουλη ερωτηση θυματαιο κανεις με ποια σφουγγαρακια ερχεται το mw600 ενοω ποια εχει default απο το εργοστασιο στα ακουστικα

Τι εννοείς?? Με ποιό μέγεθος? Αν εννοείς αυτό, συνήθως με τα μεσαία έρχονται η συντριπτική πλειοψηφία..

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Αναρρωτιόμουν, τωρα που τα κινητα οσο πανε και μεγαλώνουν, αν υπάρχει καποιο bluetooth hands free που να σ πειτρεπει να κανεις κλήσεις απο τον κατάλογο...any idas???
Απλώς....Κωστας

αν δεν κανω λαθος καποια plantronics,με 1 πατημα κουμπιου,με 2,με 3

καλουν αλλον απο τις επαφες..(αν θυμαμαι σωστα δλδ:O)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

καλησπερα παιδια!

εχω 1+βδομαδα το samsung galaxy ace 2 και επειδη τα ακουστικα με καλωδιο δε με βολευουν λεω να παρω bluetooth.εχετε να προτεινετε καπιο που να ειναι σχετικα οικονομικο αλλα να εχει και σεβαστη ωρα αναμονης-ομιλιας και ηχο?για να ειμαι πιο ακριβης σκεφτομαι για 15-25ευρω για αρχη να ψαξω.τωρα αν βρεθει τιποτα στο δρομο που να αξιζει κατι παραπανω τοτε το σκεφτομαι..

ευχαριστω!!

καλησπερα παιδια!

εχω 1+βδομαδα το samsung galaxy ace 2 και επειδη τα ακουστικα με καλωδιο δε με βολευουν λεω να παρω bluetooth.εχετε να προτεινετε καπιο που να ειναι σχετικα οικονομικο αλλα να εχει και σεβαστη ωρα αναμονης-ομιλιας και ηχο?για να ειμαι πιο ακριβης σκεφτομαι για 15-25ευρω για αρχη να ψαξω.τωρα αν βρεθει τιποτα στο δρομο που να αξιζει κατι παραπανω τοτε το σκεφτομαι..

ευχαριστω!!

θα σπυ προτεινα να δωσεις 40 ευρω και νας πας στο sony ericson mw600 πολυ καλη μπαταρια φοβερος ηχος
υπογραφή εκτός ορίων

Ωραίο αυτό αλλά πρώτον λέω να μην έχει καθόλου καλώδια γιατί δε τα μπορώ κ δεύτερον καμιά πιο οικονομική λύση έχετε να προτείνετε; είδα κάτι σαν αυτό http://www.skroutz.gr/s/41892/Nokia-BH-102.html

Κ σαν αυτα http://www.skroutz.gr/s/69840/Samsung-WEP460.html http://www.skroutz.gr/s/381625/Samsung-HM1200.html λένε τίποτα; κ 5 ευρώ παραπάνω δεν με πειράζει αρκεί να μπορώ να μιλήσω αξιοπρεπώς.

Ωραίο αυτό αλλά πρώτον λέω να μην έχει καθόλου καλώδια γιατί δε τα μπορώ κ δεύτερον καμιά πιο οικονομική λύση έχετε να προτείνετε; είδα κάτι σαν αυτό http://www.skroutz.gr/s/41892/Nokia-BH-102.html

Κ σαν αυτα http://www.skroutz.gr/s/69840/Samsung-WEP460.html http://www.skroutz.gr/s/381625/Samsung-HM1200.html λένε τίποτα; κ 5 ευρώ παραπάνω δεν με πειράζει αρκεί να μπορώ να μιλήσω αξιοπρεπώς.

Μια χαρά είναι τα ακουστικάκια που προτείνεις. Εγώ θα διάλεγα το δεύτερο (samsung).

Θα μιλάς αξιοπρεπέστατα.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σημερα παρελαβα το Plantronics M1100. Προσπαθω να του κανω update αλλα δεν τα καταφερα. Το εχει κανει κανεις? :)

Σημερα παρελαβα το Plantronics M1100. Προσπαθω να του κανω update αλλα δεν τα καταφερα. Το εχει κανει κανεις? :)

Ναι, το έχω κάνει καιρό πριν. Ακολούθησες τις οδηγίες και δεν έγινε?? Που είχες θέμα?

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ναι, το έχω κάνει καιρό πριν. Ακολούθησες τις οδηγίες και δεν έγινε?? Που είχες θέμα?

Ακολουθω κανονικα τις οδηγιες και μου βγαζει το εξης: ""Unsupported headset Firmware Note Detected Firmware Version: 75 "

Σακη αν κάνεις μια αναζήτηση στο συγκεκριμένο νήμα που είμαστε τώρα θα βρεις που πριν κανα 6μηνο συζητήθηκε για το update και θυμάμαι οτι με είχε παιδέψει και εμένα λίγο μέχρι να το βρω. Δυστυχώς δε θυμάμαι καθόλου να σου πω τη διαδικασία. Πάντως αν δεν έχεις χρόνο απλώς πάρε ένα τηλέφωνο στο σέρβις που απόσο έχουνε πει κάποιοι είναι πάρα πολύ καλό.

Πάντως κάπου πρέπει να είχα διαβάσει οτι δεν έχει τρομερές βελτιώσεις.. αν έχει :P

Καλησπέρα παιδιά! Πριν από λίγο αγόρασα τελικά το Samsung HM1200 http://www.skroutz.gr/s/381625/Samsung-HM1200.html?keyphrase=samsung+hm1200 στα 15,5ευρώ.η τιμή είναι χωρίς φορτιστη =-O το έμαθα όταν πήγα στο μαγαζί να το πάρω.φυσικά κ το πήρα σκέτο μιας κ δεν χρειάζεται κάθε μέρα φόρτιση αλλά κ μπορώ να το φορτισω στο pc.από ήχο δεν είναι κορυφαίο αλλά για τα λεφτά του είναι νομίζω αξιοπρεπές.

Σακη αν κάνεις μια αναζήτηση στο συγκεκριμένο νήμα που είμαστε τώρα θα βρεις που πριν κανα 6μηνο συζητήθηκε για το update και θυμάμαι οτι με είχε παιδέψει και εμένα λίγο μέχρι να το βρω. Δυστυχώς δε θυμάμαι καθόλου να σου πω τη διαδικασία. Πάντως αν δεν έχεις χρόνο απλώς πάρε ένα τηλέφωνο στο σέρβις που απόσο έχουνε πει κάποιοι είναι πάρα πολύ καλό.

Πάντως κάπου πρέπει να είχα διαβάσει οτι δεν έχει τρομερές βελτιώσεις.. αν έχει :P

Εστειλα email στην Plantronics USA και μου απαντησαν:

"Thank you for contacting us and your interest in our range of products.

This could mean there is something wrong with your hardware, please contact your supplier for warranty replacement. "

Αντε να βγαλω ακρη τωρα με αυτο.

Υπαρχει service εδω στην Ελλαδα? Ξερει κανεις το τηλ τους?

Edited by sakissalonika

Και πάλι αν κάνεις μια αναζήτηση έχει αναφερθεί σε κάποιο παλιότερο πόστ και δεν το έχω σημειώσει.Αλλά γιατί δε στέλνεις απλώς ένα μέιλ απάντηση σε αυτό που σου στείλανε, να τους ρωτήσεις πιο είναι το τηλέφωνο του σέρβις της πλαντρονικς στην Ελλάδα; Και μετά πόσταρέ το και εδώ να το δει και όποιος άλλος μπορεί να το χρειαστεί!

Πάντως αυτό που σου απαντήσανε έιναι πως έχει πρόβλημα η συσκευή σου και να επικοινωνήσεις με το κατάστημα από το οποίο το πήρες για αντικατάσταση μέσω της εγγύησης. Τώρα αν όντως έχει πρόβλημα η συσκευή ή απλώς δε ξέρανε να σου απαντήσουν δε ξέρω...

Και πάλι αν κάνεις μια αναζήτηση έχει αναφερθεί σε κάποιο παλιότερο πόστ και δεν το έχω σημειώσει.Αλλά γιατί δε στέλνεις απλώς ένα μέιλ απάντηση σε αυτό που σου στείλανε, να τους ρωτήσεις πιο είναι το τηλέφωνο του σέρβις της πλαντρονικς στην Ελλάδα; Και μετά πόσταρέ το και εδώ να το δει και όποιος άλλος μπορεί να το χρειαστεί!

Πάντως αυτό που σου απαντήσανε έιναι πως έχει πρόβλημα η συσκευή σου και να επικοινωνήσεις με το κατάστημα από το οποίο το πήρες για αντικατάσταση μέσω της εγγύησης. Τώρα αν όντως έχει πρόβλημα η συσκευή ή απλώς δε ξέρανε να σου απαντήσουν δε ξέρω...

Εκανα αναζητηση αλλα δενβρηκα κατι σχετικο. Ευχαριστω παντως. Θα το ψαξω πιο πολυ.

Ηθελα να ρωτησω αν εχει χρησιμοποιησει κανεις το bluetooth Sony MW-1 σε iphone 4 .....ποιες ειναι οι εντυπωσεις και αν υπαρχει θεμα συνδεσιμοτητας...... Ευχαριστω.

210-6133000

Ειναι καπου στα Βριλλησια. Κανε τους ενα τηλεφωνακι.

Σάκη νατο το βρήκα! Ο ddr2 πάλι δίνει λύση! Ήταν πόστ #3638 αν θες να δεις και τα γύρω του τι λένε. Οπότε άν θες πάρε μήπως σου πούνε κάτι διαφορετικό.

Edited by james6