alextrela Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Τελικα ειναι σιγουρα οτι ειναι multipoint αλλα για ταυτοχρονη συνδεση με 2 κινητα και οχι σαν τον προκατοχο του ΜW600? Να σου πω εμενα δεν με αποσχολει καθολου, αν εχει βεβαια ειναι καλοδεχουμενο στη πραξη θα φανει βεβαια. Εδω λεει οτι εχει http://www.handtec.co.uk/blog/2012/02/sony-smart-wireless-bluetooth-headset-pro-expected-week-commencing-26th-march-2012/ αλλα οπως ειπα θα το δουμε στη πραξη Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) Μήπως μπορείτε να μου προτείνεται κάποια bluetooth ακουστικά τα οποία να μπορούν να συνδέονται με δύο κινητά και να έχουν και ραδιόφωνο; Να συμπληρώσω πως το ένα από τα δύο κινητά είναι iphone εάν παίζει κάποιο ρόλο. Edited June 18, 2012 by kostas_pr_mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Μήπως μπορείτε να μου προτείνεται κάποια bluetooth ακουστικά τα οποία να μπορούν να συνδέονται με δύο κινητά και να έχουν και ραδιόφωνο; Μολις πανω απο το δικο σου post αναφερεται ενα νεο μοντελο. Το ειδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 (edited) Μολις πανω απο το δικο σου post αναφερεται ενα νεο μοντελο. Το ειδες? Ναι, το είδα αλλά θα ήθελα κάτι πιο απλό. Νομίζω πως είναι πολλά σχεδόν 100 ευρώ για bluetooth ακουστικά (για μένα)... Επιπλέον απ' ότι κατάλαβα το κινητό αυτό είναι καλύτερα να το χρησιμοποιείς σε android κινητό αλλά εγώ ενδιαφέρομαι κυρίως για iphone... Edited June 18, 2012 by kostas_pr_mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Μου ηρθε ειδοποιητηριο απο Eλτα ελπιζω να ειναι το Sony smart wireless pro θα μαθω αυρο διoτι εχω κανει και αλλες παραγγελιες και απο amazon.Υπομονη μεχρι να μαθουμε:) Ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο μας λεει η Sony διοτι το MW 600 το βαρεθηκα 3 εχω αλλαξει τα τελευταια 2 χρονια.:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Γιατι φιλος μια χαρα ειναι και το mw600... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Μου ηρθε ειδοποιητηριο απο Eλτα ελπιζω να ειναι το Sony smart wireless pro θα μαθω αυρο διoτι εχω κανει και αλλες παραγγελιες και απο amazon.Υπομονη μεχρι να μαθουμε:) Ελπιζω να ειναι τοσο καλο οσο μας λεει η Sony διοτι το MW 600 το βαρεθηκα 3 εχω αλλαξει τα τελευταια 2 χρονια.:p Περιμενω να μας πεις. Εγω εκανα μια προσφορα σε εναν στο ebay και το πηρα με 79$ με τα μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Που θα βρω και εγώ με τέτοια τιμή?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Παντως το Sony Ericsson MW-600 το εχει το amazon.co.uk 31 Ευρω σημερα. http://www.amazon.co.uk/Sony-Ericsson-MW-600-Bluetooth-Headphones/dp/B0038M3H4S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1340198111&sr=8-1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Που θα βρω και εγώ με τέτοια τιμή?:( Αναφερεσαι στη τιμη που το πηρα εγω? Αν ναι, εδω ειναι πωλητής απο τον οποιο το αγορασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Τώρα το έχει 130$. Θα επικοινωνήσω μαζί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Τώρα το έχει 130$. Θα επικοινωνήσω μαζί του. Πατα το "Make offer" και βαλε 75 και πιστευω θα το παρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Πατα το "Make offer" και βαλε 75 και πιστευω θα το παρεις Καλημέρα, το πήρες $75 ή 75 Λίρες Αγγλίας (GBP)??? Η διαφορά είναι μεγάλη... Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Μολις παρελαβα το Sony smart wireless pro το εβαλα να φορτισει για 2.5 ωρες οπως λεει στο manual,το φορτιζω με το φορτιστη του MW600 διοτι ο φορτιστης ειναι για Αγγλια και δεν κανει για Ελλαδα,ιδιου τυπου ειναι αρα δεν υπαρχει προβλημα:) Η συσκευασια μεσα περιλαμβανει ακουστικα πιο ποιοτικα απο το MW 600, usb stick + micro SD 2 GB,καλωδιο usb 2.0 ,ανταλλακτικα ψειρες 6 τον αριθμο συν extra micro μανταλακι προφανως για καλυτερο κρατημα στη μπλουζα που θα φορας:p Εντυπωσεις σε λιγες ωρες αφου φορτιση και το τεσταρουμε στην πραξη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Περιμένουμε εντυπώσεις και αν όντως είναι multipoint. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Καλημέρα, το πήρες $75 ή 75 Λίρες Αγγλίας (GBP)??? Η διαφορά είναι μεγάλη... Νίκος. Ναι συγνωμη. Λαθος μου. Το πηρα 79 £ (GBP) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Καλημέρα, το πήρες $75 ή 75 Λίρες Αγγλίας (GBP)??? Η διαφορά είναι μεγάλη... Νίκος. Έλα ντε! Και εγώ του έκανα προσφορά 50 λίρες (βγαίνει 84~ δολλάρια με τα μεταφορικά) και μου την απέρριψε. Είμαι πολύ περίεργος να μάθω το νόμισμα που πλήρωσε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) Δεν έχω βρει κάτι πιο φτηνό από εδώ: http://www.clove.co.uk/sony-smart-wireless-headset-pro με κόστος 65 GBP. edit:Λάθος είναι 78 μαζί με ΦΠΑ. Edited June 21, 2012 by xapos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Δεν έχω βρει κάτι πιο φτηνό από εδώ: http://www.clove.co.uk/sony-smart-wireless-headset-pro με κόστος 65 GBP. edit:Λάθος είναι 78 μαζί με ΦΠΑ. Κάποιο λάθος κάνεις. Η τιμή τιμή είναι 96€ μαζί με ΦΠΑ, χωρίς μεταφορικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Δεν έχω βρει κάτι πιο φτηνό από εδώ: http://www.clove.co.uk/sony-smart-wireless-headset-pro με κόστος 65 GBP. edit:Λάθος είναι 78 μαζί με ΦΠΑ. Μια-δυο σελίδες πίσω αναφέρω το http://www.handtec.co.uk/product.php/6346/sony-smart-wireless-bluetooth-headset-pro που το έχει στην πιο φτηνή τιμή (~95 ευρώ με ΦΠΑ και μεταφορικά). Το clove το έχει ακριβό. Κάποιο λάθος κάνεις. Η τιμή τιμή είναι 96€ μαζί με ΦΠΑ, χωρίς μεταφορικά... Στο post ο φίλος γράφει για GBP=Λίρες αγγλίας, δεν έγραψε ισοτιμία σε ευρώ!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Λοιπον παιδια για multipont δεν μπορω να απαντησω διοτι το δευτερο κινητο μου ειναι για service εκανα προσπαθεια να το συνδεσω στο laptop μου ενω το εχω συνδεση στο S3 και στην αρχη με συνδεει αλλα μετα κοβεται η συνδεση ασε που εγινε μπλεξιμο με τη συνδεση με το κινητο και εκανα επαναφορα του bluetooth που σου δινει αυτη την επιλογη για να επανερθει η συνδεση στα ισια του και ξανα pair απο το κινητο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι κραταει στη μνημη μεχρι 2 συσκευες οχι παραπανω πχ 3 που εκανε στο MW600 στο manual αναφερει οτι υποστηριζει κανονικα multipoint αλλα δεν μπορω να το διαπιστωσω μεχρι να παρω τη δευτερη συσκευη μου(τελη Ιουνιου με το καλο οπως μου ειπαν)και να δω στη πραξη παραλληλη λειτουργια με 2 κινητα ταυτοχρονα Αν συνδεσεις τη micro sd και τη φορτωσεις με τραγουδια μπορεις να ακους κανονικα μουσικη απο το bluetooth Κατα τα αλλα οταν δεχεσαι κληση ακους ενα συνεχομενο ηχο προφανος της Sony δυνατο και δεν γνωριζω αν υπαρχει δυνατοτητα να το αλλαξεις παντως πολυ καλυτερα απο το MW600 που δεν ακουγες τιποτα στην ουσια. Αυτα οταν παραλαβω τη δευτερη συσκευη μου(Sony ακους δεν θελω καθυστερησεις) θα πω με σιγουρια για multipoint:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Λοιπον παιδια για multipont δεν μπορω να απαντησω διοτι το δευτερο κινητο μου ειναι για service εκανα προσπαθεια να το συνδεσω στο laptop μου ενω το εχω συνδεση στο S3 και στην αρχη με συνδεει αλλα μετα κοβεται η συνδεση ασε που εγινε μπλεξιμο με τη συνδεση με το κινητο και εκανα επαναφορα του bluetooth που σου δινει αυτη την επιλογη για να επανερθει η συνδεση στα ισια του και ξανα pair απο το κινητο. Το μονο σιγουρο ειναι οτι κραταει στη μνημη μεχρι 2 συσκευες οχι παραπανω πχ 3 που εκανε στο MW600 στο manual αναφερει οτι υποστηριζει κανονικα multipoint αλλα δεν μπορω να το διαπιστωσω μεχρι να παρω τη δευτερη συσκευη μου(τελη Ιουνιου με το καλο οπως μου ειπαν)και να δω στη πραξη παραλληλη λειτουργια με 2 κινητα ταυτοχρονα Αν συνδεσεις τη micro sd και τη φορτωσεις με τραγουδια μπορεις να ακους κανονικα μουσικη απο το bluetooth Κατα τα αλλα οταν δεχεσαι κληση ακους ενα συνεχομενο ηχο προφανος της Sony δυνατο και δεν γνωριζω αν υπαρχει δυνατοτητα να το αλλαξεις παντως πολυ καλυτερα απο το MW600 που δεν ακουγες τιποτα στην ουσια. Αυτα οταν παραλαβω τη δευτερη συσκευη μου(Sony ακους δεν θελω καθυστερησεις) θα πω με σιγουρια για multipoint:p Μια χαρα μεχρι στιγμης. Αλλα το multipoint ειναι ενα θεμα που "καιει". Δεν μπορεις να δοκιμασεις εστω μια συσκευη απο καποιον φιλο σου να μας φυγει και μας αυτη η απορια; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Alex και για την αυτονομία θα ήθελα να μας πεις όταν μπορέσεις. Πόσες ώρες ομιλίας, αναμονής αναπαραγωγής μουσικής κλπ. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Θα σε ζαλίσουμε λίγο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 (edited) Λοιπον παιδια σας εχω ευχαριστη ειδηση καταφερα και το συνδεσα κανονικα με το λαπτοπ ενω παραλληλα ειναι συνδεδεμενο με το S3 και το multipoint δουλευει αψογα το μονο που κανεις ειναι να πατας το menu key button και να επιλεγεις ποια συσκευη επιλεγεις σαν πρωτευων και ξανα παλι εναλλαξ επολεγεις τη δευτερη συσκευη:) Σημειωνω οτι το multipoint δουλευει παραλληλα μονο με 2 συσκευες οχι παραπανω. Καποιες αλλες παρατηρησεις οταν σε καλουν εμφανιζεται και το ονομα αυτου που σε καλει και ο αριθμος ταυτοχρονα:) Πατωντας το menu key button μεταφερεσε ευκολα και απλα σε ρυθμισεις,σε pair με καινουργια συσκευη,σε επιλογη να παιζει το ραδιοφωνο,η' να ακους μουσικη απο τη micro sd εφοσον τη φορτωσεις με μουσικη η' μεσω της συσκευης κινητο η pc η οτιδηποτε αλλο χρησιμοποιει bluetooth Υπαρχει στις ρυθμισεις επιλογη για αλλαγη γλωσσας υποστηριζει και ελληνικα,εντολη να κανεις reset το bluetooth και αυξομοιωση φωτεινοτητας.:) Σου εμφανιζεται κανονικα η ωρα και η κατασταση της μπαταριας μαζι με ποια συσκευη ειναι συνδεδεμενη παραλληλα αφου πατησεις το menu key button για να μεταφερθεις εκει. Αυτα οσον αφορα αυτονομια ειναι λιγο νωρις να εκφρασω γνωμη σε καμια εβδομαδα θα βγαλουμε ενα συμπερασμα. Edited June 22, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts