Jump to content

Επιλογή συσκευής

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, επειδή δεν βιάζομαι και τόσο, να περιμένω το Κ20 pro?

Για την Global έκδοση θα περιμένεις πολύ...Κατά τ αλλά τούμπανο

Ρε παιδιά, επειδή δεν βιάζομαι και τόσο, να περιμένω το Κ20 pro?

Φαίνεται εξαιρετική περίπτωση... Το θέμα είναι πόσο θα περιμένεις (τουλάχιστον για Global έκδοση) και σε τι τιμή, θα παίξει τελικά...

Υπάρχει μια περίπτωση να πάρω mimix 3 στα 300€ καινούριο κούτα. Θεωρείτε ότι είναι καλή περίπτωση;

Υπάρχει μια περίπτωση να πάρω mimix 3 στα 300€ καινούριο κούτα. Θεωρείτε ότι είναι καλή περίπτωση;
Ε ναι. Πολύ καλή επιλογή! Ο πιο γρήγορος επεξεργαστής. Πολύ καλή κάμερα. Oled οθόνη. Μόνο για αυτονομία δεν ξέρω

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ε ναι. Πολύ καλή επιλογή! Ο πιο γρήγορος επεξεργαστής. Πολύ καλή κάμερα. Oled οθόνη. Μόνο για αυτονομία δεν ξέρω

Δεν έχει τον 855 αλλά τον 845. Τώρα το αν αξίζει, μόνο και μόνο να δεις τι υπάρχει σε αυτά τα λεφτά καταλαβαίνεις ότι αξίζει.

Εκτός και αν θες αδιάβροχοποίηση, ράδιο, αυτονομία τεράστια κοκ που το συγκεκριμένο δεν έχει.

Οχι, απο ότι βλέπω αυτά που έχει με καλύπτουν. Με μια υποχώρηση στην μπαταρία, αν και διαβάζω οτι έχει καλή αυτονομία σε σχέση με το μέγεθος της.

Aν σκεφτείς ότι από Skroutz το φθηνότερο που το βρίσκεις είναι κάνα 100άρι πάνω, ναι είναι καλή επιλογή... Και γενικότερα πιστεύω και εγώ ότι σαν συσκευή για 300, είναι καλή περίπτωση...

Aν σκεφτείς ότι από Skroutz το φθηνότερο που το βρίσκεις είναι κάνα 100άρι πάνω, ναι είναι καλή επιλογή... Και γενικότερα πιστεύω και εγώ ότι σαν συσκευή για 300, είναι καλή περίπτωση...
Xiaomi από skrutz αυτοκτονία κατά την γνώμη μου (ουσιαστικά δεν έχεις εγγύηση)

Αν παίρνεις xiaomi μονόδρομος από επισιμο αλλιος πάρε από την Κίνα global έκδοση αν δεν σε νοιάζει εγγύηση θα σου βγει ποιο φτινα

Xiaomi από skrutz αυτοκτονία κατά την γνώμη μου (ουσιαστικά δεν έχεις εγγύηση)

Αν παίρνεις xiaomi μονόδρομος από επισιμο αλλιος πάρε από την Κίνα global έκδοση αν δεν σε νοιάζει εγγύηση θα σου βγει ποιο φτινα

Και όμως από Κίνα βγαίνει πιο ακριβό, ίδια σχεδόν τιμή με σκρουτζ.

Έχω χάσει προφανος επεισόδια

Τότε αλλιος πάμε

Φτινα χωρίς εγγύηση

Ακριβά με εγγύηση

Ζυγίζεις πόσο τυχαίος είσαι γενικά και προχωράς :p παντός μέχρι 200 250 άνετα θα επέλεγα φτινη συσκευή χωρίς εγγύηση, για τα ακριβά βέβαια όχι εκεί δεν παίζεις με την τύχη

Πλέον ναι. Τα περισσότερα xiaomi στο Skroutz έχουν παρόμοιες τιμές με Κίνα

Πλέον ναι. Τα περισσότερα xiaomi στο Skroutz έχουν παρόμοιες τιμές με Κίνα

Τα mid range ναι, τα high end έχουν ακόμα διαφορές
No root->No problem

Για τις τιμές Skroutz-Κίνας το έχω παρατηρήσει και εγώ... Έχουν σχεδόν εξισωθεί, οπότε αφού και στις 2 περιπτώσεις η όποια εγγύηση επαφύεται στο κατάστημα, πολύ προτιμότερο από Ελλάδα, χωρίς αναμονές και χωρίς φόβους για τελωνεία...

Όσον αφορά την εγγύηση καταστημάτων, καθένας σταθμίζει αν η όποια οικονομική διαφορά αξίζει το ρίσκο... Για ακριβή συσκευή θα το σκεφτόμουν και εγώ πολύ σοβαρά... Για το Note 6 που αγόρασα πρόσφατα, δεν το σκέφτηκα καν...

Από εκεί και πέρα νομίζω είναι τσουβάλιασμα να λέμε ότι η εγγύηση που προσφέρουν ΟΛΑ τα μαγαζιά του Skroutz είναι ανύπαρκτη... Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι κάποια δίνουν πλέον σε Xiaomi ακόμα και 2 χρόνια εγγύηση και θα πω, ότι μάλλον και μέσω Skroutz θέμα του κάθε καταστήματος θα είναι η αντιμετώπιση... Οπότε με λίγο σχετικό ψάξιμο, μπορείς να βρεις μαγάζια με θετικές κριτικές στο συγκεκριμένο θέμα...