Jump to content

Αντικατάσταση P10 lite

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να αλλάξω το p10 lite, το οποίο θα δώσω στη σύζυγο μιας κ το δικό της παρέδωσε πνεύμα.

Οπότε ψάχνουμε συσκευή γύρω στα 200 ευρώ για αγορά από μεγάλη αλυσίδα λόγω δόσεων, μέχρι 6'', με σκοπό να πάρουμε κάτι καλύτερο από το p10 lite.

Αυτά που έχω δει είναι mate 10 lite, p20 lite, Samsung J6, Mi A2, moto g6 plus.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτά κ φυσικά αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο.

Ευχαριστώ

Δόσεις μέσω κάρτας τουλάχιστον προσφέρουν και αρκετά Skroutzομάγαζα, απλά το αναφέρω για να το έχεις υπόψιν καθώς οι επιλογές θα είναι περισσότερες.

Aπό αυτά που αναφέρεις, Samsung J6 δεν αξίζει με την καμία είναι υποβάθμιση σε επιδόσεις και από το P10 Lite... Μακριά, το χειρότερο από όσα αναφέρεις...

P20 Lite καλή κάμερα, αναβάθμιση από το P10 αλλά προσωπικά το βρίσκω υπερτιμολογημένο για αυτά που προσφέρει σε επιδόσεις...

Μate 10 Lite καλούτσικο, αλλά στο bugdet σου από Skroutz βρίσκεις το Mate 20 Lite που είναι σαφώς ανώτερο...

Μi A2 αν μπορείς να ζήσεις με Android One είναι τίμια επιλογή στην τιμή του... Δυνατό, καλή σχετικά κάμερα απ' όσο έχω δει...

Μoto G6 Plus καλούτσικο φαίνεται αν και δεν έχω ιδιαίτερη άποψη για το συγκεκριμένο, αλλά σίγουρα οχι κάτι ιδιαίτερο...

Προσωπικά μάλλον δε θα πήγαινα σε κανένα από αυτά και μάλλον θα κατέληγα σε κάνα A7 Samsung ή Νote 6 Pro (στο οποίο κατέληξα τον Γενάρη) ή Honor 8X ή Mi 8 Lite ή Mate 20 Lite σε τιμές Skroutz...

Από αυτά που βλέπεις μόνο το mi a2 αξίζει .Υπάρχει και το ,honor 8x το samsung a7 και φυσικά το mi 8 lite

Για μένα τα δύο καλύτερα εκει γύρω στα 200 το 8x κ το mi 8 lite

Τόσο το honor 8x όσο και το mi 8 lite ξεφεύγουν από τις 6'' που έχω βάλει ως όριο.

Όντως... Βασικά δεν είχα προσέξει ότι θες μέχρι 6 ίντσες... Δες το Α7 από Skoutz τότε καθώς από αυτά που αναφέρεις δεν αξίζει ιδιαίτερα κάποιο με εξαίρεση ίσως το Mi A2...

Δεν ξέρω αν αξιζει να ριξεις μια ματια στο honor 8a.εχει βεβγια 6,1 ιντσες οθονη

Tcl 20 5g

Δεν ξέρω αν αξιζει να ριξεις μια ματια στο honor 8a.εχει βεβγια 6,1 ιντσες οθονη

Mια μετριότητα... Πέρα από ίσως λίγο καλύτερες επιδόσεις δε νομίζω ότι κερδίζει κάτι σε σχέση με το P10 Lite...

Mια μετριότητα... Πέρα από ίσως λίγο καλύτερες επιδόσεις δε νομίζω ότι κερδίζει κάτι σε σχέση με το P10 Lite...

OK.δεν το γνωριζω για αυτο ειπα αν αξιζει.κοιτάξα μονο τιμη και μέγεθος οθονης

Tcl 20 5g

Samsung a40?φρέσκο κινητό με 5.9 οθόνη αλλά μαζεμένο σε διαστάσεις....

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπάρχει και το honor 10 στα 240

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο τις καλυτερες επιλογες σε αυτα τα χρηματα μεχρι 6 ιντσες οθονης. Και σημαντικη αναβαθμιση απο το P10 Lite.

Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις προτάσεις σας.

Λοιπόν το Honor 10 φαίνεται όντως πολύ καλό αλλά ξεφεύγει σε τιμή.

Μάλλον καταλήγω μεταξύ Α7 και Nokia 7.1.

Τι λέτε; Κάποια άλλη πρόταση;

Απλά για την ιστορία να πω ότι έχω το p10 lite με τα 3GB από το οποίο έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Η χρήση που κάνω δεν είναι απαιτητική οπότε πίστευα ότι αυτά που κοίταζα και ανέφερα στο πρώτο ποστ όπως π.χ το mate 10 lite θα ήταν όντως μια αναβάθμιση.

Απλά για την ιστορία να πω ότι έχω το p10 lite με τα 3GB από το οποίο έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Η χρήση που κάνω δεν είναι απαιτητική οπότε πίστευα ότι αυτά που κοίταζα και ανέφερα στο πρώτο ποστ όπως π.χ το mate 10 lite θα ήταν όντως μια αναβάθμιση.
Προτίμησε το honor 10 lite από το mate. Κι είναι αρκετά μαζεμένο σε διαστάσεις

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk