billerr Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Καλημέρα. Υπάρχει επιλογή να ξυπνάει το κινητό την ώρα που το σηκώνουμε; Για να μην χρειάζεται να πατάμε το power για αναγνώριση προσώπου. Είναι πολύ βολική αυτή η λειτουργία αλλά δεν τη βρήκα πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Βγήκε νέο update (security update 1/12) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.12.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Καλησπερα.Εχω προβλημα με το 4g σημα συνδεεται με μακρινη κεραια 800αρα και οχι με την κοντινη κεραια.Με ενημερωση λογισμικου θα λυθει το προβλημα?1 φλεβαρη πηρα το κινητο και αναμενω την ενημερωση μπας και φτιαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. December 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2021 Καλησπέρα καθε πρωί μου ζητάει καταχώρηση αριθμού τηλεφώνου.Πως γίνεται να μην μου εμφανίζει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. April 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2024 (edited) Καλημέρα. Μας έδωσε φίλος το κινητό για τον πατέρα μου. Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Υπάρχει επιλογή να ξυπνάει το κινητό με διπλό κλικ στην οθόνη; Δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Edited April 29, 2024 by broxopios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. May 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2024 οχι ειναι πολυ παλιο Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2024 Δυστυχώς μόνο για κλείσιμο οθόνης έχει διπλό ταπ. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts