niknik Δημ. July 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Τίποτα. Μπορεί εγώ να έχω πρόβλημα. Κοίταξε το και με άλλους φίλους σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Τίποτα. Μπορεί εγώ να έχω πρόβλημα. Κοίταξε το και με άλλους φίλους σου. Τι να σου πώ, σε όλα τα pc εδώ μέσα και σε 2-3 φίλους που δοκίμασαν δούλεψε, σε μια περίπτωση όχι με winamp, αλλά με το λινκ που σου έδωσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Θα το δοκιμάσω και σε άλλο pc αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. July 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2009 Θα το δοκιμάσω και σε άλλο pc αργότερα. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις και το codec που έχω στην υπογραφή μου, και μπες στη σελίδα κανονικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 schiller - let me love you Schiller - Die Nacht... Du bist nicht allein Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Τι να σου πώ, σε όλα τα pc εδώ μέσα και σε 2-3 φίλους που δοκίμασαν δούλεψε, σε μια περίπτωση όχι με winamp, αλλά με το λινκ που σου έδωσα. Ωραίος, πολύ καλή μουσική:up: Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Ωραίος, πολύ καλή μουσική:up: Ευχαριστώ ευχαριστώ! και εγώ με ακούω όλη μέρα, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω προβλήματα με τον free server, ενώ το pc εδώ παίζει 24/7 μερικές φορές ο server κόβει. Θα δούμε πως θα γίνει, όπως και να χει εγώ θα συνεχίσω την προσπάθεια :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Άκουσα και εγώ επιτέλους! Ένας σταθμός που χρειάζεται! Θα το διαφημίσω πολύ, σε φίλους και γνωστούς! Προσπάθησε να λύσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίσεις και θα πάει μια χαρά το project! Παίζεις σε κάποιο μαγαζί τέτοια μουσική? Αν θέλεις μου απαντάς και με PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Άκουσα και εγώ επιτέλους! Ένας σταθμός που χρειάζεται! Θα το διαφημίσω πολύ, σε φίλους και γνωστούς! Προσπάθησε να λύσεις το πρόβλημα που αντιμετωπίσεις και θα πάει μια χαρά το project! Παίζεις σε κάποιο μαγαζί τέτοια μουσική? Αν θέλεις μου απαντάς και με PM. Σε μαγαζί τέτοια μουσική είναι αδύνατο, ιδιαίτερα στην Πάτρα. Η δουλειά μου είναι αγγαρεία, κυρίως ελληνικά παίζω :p Νομίζω ότι τα σοβαρά προβλήματα τα έλυσα και πλέον θα είναι σχεδόν πάντα up, + ότι πλέον παίζει σε mp3, για να είναι συμβατό με όλα. Απο εκεί και πέρα, ότι προβλήματα έχει, η αν έχει κάποιος κάτι που θα ήθελε να εντάξω στη ροή, ας μου στείλει pm.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 asia by alex neri the story of light by william orbit entre dos aguas by paco de lucia panama bazaar by eight wave my freedom by beat foundation emotions of paradise by miro everybody loves the sunshine by ramp redemption song by moodswings νέες υπέροχες προτάσεις... ψαχτείτε... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts