grigoriso Δημοσιεύτηκε March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2019 καλησπερα σε ολους ξαφνικα εκει που ειμαι συνδεδεμενος με λαπτοπ lenovo win 7 σε κοινοχρηστο ιντερνετ σε βιβλιοθηκη μου κλεινει το wifi και μου βγαζει κοκκινο χ στο εικονιδιο του δικτυου και μετα κανω κανω επιδιορθοση της καρτας δικτυου και επανερχετε ξερει κανεις τι γινετε και γιατι με κλεινει τη καρτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Να περασεις ξανα ή νεοτερο driver δοκιμασες; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 εχω κανει ενημερωση και μου λεει οτι ειναι ενταξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Σβηστον απο το device manager τελειως και ξαναπερασε τον Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 28, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 δεν εχω το cd.... τον εσβησα αλλα μετα δεν εχω ντερνετ να τον ξαναβρει βασικα ειχε δυο drivers με το ιδιο ονομα (NETw1v64) και εγω εσβησα τον ενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 δεν εχω το cd.... τον εσβησα αλλα μετα δεν εχω ντερνετ να τον ξαναβρει βασικα ειχε δυο drivers με το ιδιο ονομα (NETw1v64) και εγω εσβησα τον ενα Μπορεί τότε να βάλει μόνο του τον generic driver ή μπορείς να τον κατεβάσεις και μόλις σε ρωτήσει να του δείξεις που τον έχεις αποθηκεύσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Πολύ πιθανό η κάρτα σου να μην έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς δεν μας λες αν κάνει τα ίδια κι σε άλλα κοινόχρηστα δίκτυα, και απλά να κάνει refresh το router της βιβλιοθήκης για νέες ip. ;););) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. April 6, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 μαλλον ειναι αυτο που λες φιλε μου γιατι δεν μου το κανει παντου.. εκει που ημουν ειχε πολλα ατομα στο δικτιο απλα δεν το εχω ξαναδει και νομιζα ειχε καποιο προβλημα η καρτα και στο google που εψαξα δεν αναφερει κανεις κατι παρομοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts