spiros23 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 μόλις ήρθε η official bumper της google. εξαιρετική επιλογή παίδες, με πολύ καλή ποιότητα υλικών. τώρα αν στο άμεσο μέλλον ξεφλουδίσει όπως συνέβη σε κάποιους, θα ενημερώσω Ξεφλούδισε και μένα ενώ δεν έχω συμπληρώσει ούτε μήνα που την έχω και ενώ δεν την έχω ταλαιπωρήσει καθόλου. Συν ότι οποιοδήποτε άλλο χρώμα (πέρα από κόκκινο) σε κόκκινη συσκευή φαίνεται άσχημα αφού αφήνει κενά μπροστά περιμετρικά. Εγώ έχω και από τις παλιότερες παρτίδες και τα κουμπιά δεν πατιούνται και τόσο καλά. Γενικά πάντως σε σύγκριση και με άλλες θήκες είναι αρκετά κατώτερη και ποιοτικά και για προστασία. Στα θετικά της ότι δεν δίνει τόσο πολύ όγκο στην συσκευή και έχει ωραία αίσθηση στο χέρι (αν και γλιστράει περισσότερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Ξεφλούδισε και μένα ενώ δεν έχω συμπληρώσει ούτε μήνα που την έχω και ενώ δεν την έχω ταλαιπωρήσει καθόλου. Συν ότι οποιοδήποτε άλλο χρώμα (πέρα από κόκκινο) σε κόκκινη συσκευή φαίνεται άσχημα αφού αφήνει κενά μπροστά περιμετρικά. Εγώ έχω και από τις παλιότερες παρτίδες και τα κουμπιά δεν πατιούνται και τόσο καλά. Γενικά πάντως σε σύγκριση και με άλλες θήκες είναι αρκετά κατώτερη και ποιοτικά και για προστασία. Στα θετικά της ότι δεν δίνει τόσο πολύ όγκο στην συσκευή και έχει ωραία αίσθηση στο χέρι (αν και γλιστράει περισσότερο) Εμενα παντως ρε παιδια η γνησια θηκη δεν εχει παθει το παραμικρο.....την εχω 4 μηνες και καθε μερα την πλυνω διοτι λογω δουλειας λερωνεται σε καθημερινη βαση! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motek Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Έχει κανέις δοκιμάσει βάση αυτοκινήτου με ενσωματωμένο κύκλωμα ασύρματης φόρτισης (qi); Με πρόχειρη έρευνα έχω βρει τα παρακάτω αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα, την επάρκεια στην παροχή φορτίου και την ασφάλεια(αντοχή σε κραδασμούς κλπ): http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Car-Charger-Holder-for-LG-Nexus-HTC-820-Lumia920-IPhone-Sumsung-BK-/181298838308?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item2a3640bb24 http://www.ebay.com/itm/Car-holder-Qi-wireless-charger-transmitter-charging-pad-Windshield-Mounted-/181394685734?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item2a3bf73f26 http://www.ebay.com/itm/GENUINE-Nokia-CR-200-Wireless-Charging-Car-Holder-for-Nokia-Lumia-1020-Black-/201074648481?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2ed0fba5a1 Γνώμες/γνώση κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδιά κάποιος που παρέλαβε ismooth, έρχεται ταχυδρομείο απλό ή συστημένο; Εκλεισε 10ημερο και ακόμα να φανούν. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδιά κάποιος που παρέλαβε ismooth, έρχεται ταχυδρομείο απλό ή συστημένο; Εκλεισε 10ημερο και ακόμα να φανούν. Ταχυδρομείο στο γραμματοκιβώτιο. 10ήμερο είσαι. Από Αμερική έρχονται. Μην αγχώνεσαι. Κάν' τους και μια ερώτηση στο live chat, να σου το επιβεβαιώσουν. Δεν χάνεις τίποτα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδιά κάποιος που παρέλαβε ismooth, έρχεται ταχυδρομείο απλό ή συστημένο; Εκλεισε 10ημερο και ακόμα να φανούν. Επιβεβαιώνω με απλό φάκελο Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε shopping spree. Παρήγγειλα το meenova micro sd card reader και την spigen ultra fit champagne gold. Είχα την ringke slim αλλά ήθελα να δω και την αντίστοιχη της spigen. Όσον αφορά τις micro sd, γι' αυτόν τον πωλητή τι λέτε; Απατεώνας ε; 64άρα sandisk 16 ευρώ... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε shopping spree. Παρήγγειλα το meenova micro sd card reader και την spigen ultra fit champagne gold. Είχα την ringke slim αλλά ήθελα να δω και την αντίστοιχη της spigen. Όσον αφορά τις micro sd, γι' αυτόν τον πωλητή τι λέτε; Απατεώνας ε; 64άρα sandisk 16 ευρώ... από κίνα μόνο με 63 feedback και σκανδαλωδη τιμή, ε ναι, μαλλον θα τρωει μπανανες η κάρτα του:lol: Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Σήμερα το πρωι παρέλαβα ismooth μετα απο ενα μήνα. Δεν εντυπωσιαστηκα, υπαρχουν ζελατινες στο eBay στη μισή τιμή και είναι ακριβως ίδιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ποιά είναι καλύτερη λύση πιστεύετε για OTG; USB stick 128GB ή microSD USB adaptor + microSD 128GB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Σήμερα παράγγειλα αυτό: http://www.ebay.com/itm/111334218205?var=410319076361&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Έχει δοκιμάσει κανένας παρόμοιο; Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ειπα να αλαξω λιγο την εμφανιση του μαυρου nexus μου,και εβαλα ενα ωραιο skin το οποιο εχει απιστευτη υφη,νομιζεις οτι ειναι μαμα καπακι!!! [ATTACH]44471[/ATTACH] [ATTACH]44472[/ATTACH] Πιστευω να σας αρεσει:D Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ειπα να αλαξω λιγο την εμφανιση του μαυρου nexus μου,και εβαλα ενα ωραιο skin το οποιο εχει απιστευτη υφη,νομιζεις οτι ειναι μαμα καπακι!!! [ATTACH]44471[/ATTACH] [ATTACH]44472[/ATTACH] Πιστευω να σας αρεσει:D Πολύ ωραίο!!!! σκέφτομαι να πάρω κ εγω σε carbon Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Έφτασε σήμερα το tempered glass της Nillkin. Εντυπώσεις μόλις το εγκαταστήσω. [ATTACH]44473[/ATTACH] [ATTACH]44474[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ειπα να αλαξω λιγο την εμφανιση του μαυρου nexus μου,και εβαλα ενα ωραιο skin το οποιο εχει απιστευτη υφη,νομιζεις οτι ειναι μαμα καπακι!!! [ATTACH]44471[/ATTACH] [ATTACH]44472[/ATTACH] Πιστευω να σας αρεσει:D πολύ ωραίο! λινκ; Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ειπα να αλαξω λιγο την εμφανιση του μαυρου nexus μου,και εβαλα ενα ωραιο skin το οποιο εχει απιστευτη υφη,νομιζεις οτι ειναι μαμα καπακι!!! [ATTACH]44471[/ATTACH] [ATTACH]44472[/ATTACH] Πιστευω να σας αρεσει:D πολύ ωραίο! λινκ; Το λινκ http://dbrand.com/submodels/nexus-5/ μου ηρθε σε 5 εργασιμες απο καναδα,μπορεις να επιλεξεις και full body skin η μονο back cover skin,απο ποιοτητα κορυφαιο,και πολυ ευκολο στην εγκατασταση....! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Έφτασε σήμερα το tempered glass της Nillkin. Εντυπώσεις μόλις το εγκαταστήσω. [ATTACH]44473[/ATTACH] [ATTACH]44474[/ATTACH] απο που φιλε μου ? LINK ? Yπαρχει στο e-bay ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ξέρει κανείς αν το meenova μπαίνει κανονικά με την ringke slim ή την spigen ultra fit; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 παιδιά κάποιο καλό και ποιοτικό usb otg καλώδιο που να δουλεύει 100% με το n5 ξέρετε? δεν θέλω να δώσω τόσα για meenova και sd αφού ήδη έχω φλασάκι . για πρόγραμμα αγωράζω το nexus media importer και είναι όλα κομπλέ μετά? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ξέρει κανείς αν το meenova μπαίνει κανονικά με την ringke slim ή την spigen ultra fit; Με spigen ultra fit το meenova κουμπώνει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 παιδιά κάποιο καλό και ποιοτικό usb otg καλώδιο που να δουλεύει 100% με το n5 ξέρετε? δεν θέλω να δώσω τόσα για meenova και sd αφού ήδη έχω φλασάκι . για πρόγραμμα αγωράζω το nexus media importer και είναι όλα κομπλέ μετά? Αυτό. Δουλεύει 100% με Nexus 5 & Nexus 7 (2013). Αλλά πρέπει να κάνεις παραγγελία ύψους 12 ευρώ περίπου γιατί ανήκει στο Add-on programme της Amazon. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Σχετικά με τις microsd, έχει πάρει κανείς 128GB; ή έστω 64άρα; και αν ναι, ποια προτείνετε και από που; usb otg καλώδιο που να δουλεύει 100% με το n5 δεν θέλω να δώσω τόσα για meenova και sd αφού ήδη έχω φλασάκι . για πρόγραμμα αγωράζω το nexus media importer και είναι όλα κομπλέ μετά? Όποιο και να πάρεις, δουλεύει κανονικά. Εγώ έχω 2 τέτοια και άλλα 2 που είχα πάρει από ένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα. Απλά παίρνουμε και το meenova γιατί μπορείς να το βάζεις μπρελόκ στα κλειδιά και να το παίρνεις παντού μαζί μιας και τα κλειδιά τα έχεις πάντα πάνω σου, είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και χωρίς καλώδια γιατί είναι άσχημο να κρέμεται. Ξέρω ότι και τα φλασάκια μπαίνουν στα κλειδιά αλλά θα πρέπει να έχεις πάντα σε μια τσέπη το usb otg. Αν δεν είσαι root, αγοράζεις το nexus media importer. Αν είσαι root, απλά κατεβάζεις το stickmount. Με spigen ultra fit το meenova κουμπώνει μια χαρά. Ώραιος, με έφτιαξες! Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Το λινκ http://dbrand.com/submodels/nexus-5/ μου ηρθε σε 5 εργασιμες απο καναδα,μπορεις να επιλεξεις και full body skin η μονο back cover skin,απο ποιοτητα κορυφαιο,και πολυ ευκολο στην εγκατασταση....! μόλις έγινε η παραγγελία! ελπιζω να εχεις δικιο για την ευκολια τοποθετησης Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ειπα να αλαξω λιγο την εμφανιση του μαυρου nexus μου,και εβαλα ενα ωραιο skin το οποιο εχει απιστευτη υφη,νομιζεις οτι ειναι μαμα καπακι!!! [ATTACH]44471[/ATTACH] [ATTACH]44472[/ATTACH] Πιστευω να σας αρεσει:D Εφυγε κιολαςη παραγγελια! Αντε τωρα να ερθει με το καλο, γιατι απο τις φωτο σου δειχνει απιστευτο!!! (Δεν αντεξα και πηρα και πορτοκαλι και κοκκινο, αλλα και για τα frame ολα, setακι εκτος της προσοψης δηλαδη!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts