Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μόλις ήρθε η official bumper της google.

εξαιρετική επιλογή παίδες, με πολύ καλή ποιότητα υλικών.

τώρα αν στο άμεσο μέλλον ξεφλουδίσει όπως συνέβη σε κάποιους, θα ενημερώσω

Ξεφλούδισε και μένα ενώ δεν έχω συμπληρώσει ούτε μήνα που την έχω και ενώ δεν την έχω ταλαιπωρήσει καθόλου. Συν ότι οποιοδήποτε άλλο χρώμα (πέρα από κόκκινο) σε κόκκινη συσκευή φαίνεται άσχημα αφού αφήνει κενά μπροστά περιμετρικά. Εγώ έχω και από τις παλιότερες παρτίδες και τα κουμπιά δεν πατιούνται και τόσο καλά.

Γενικά πάντως σε σύγκριση και με άλλες θήκες είναι αρκετά κατώτερη και ποιοτικά και για προστασία.

Στα θετικά της ότι δεν δίνει τόσο πολύ όγκο στην συσκευή και έχει ωραία αίσθηση στο χέρι (αν και γλιστράει περισσότερο)

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξεφλούδισε και μένα ενώ δεν έχω συμπληρώσει ούτε μήνα που την έχω και ενώ δεν την έχω ταλαιπωρήσει καθόλου. Συν ότι οποιοδήποτε άλλο χρώμα (πέρα από κόκκινο) σε κόκκινη συσκευή φαίνεται άσχημα αφού αφήνει κενά μπροστά περιμετρικά. Εγώ έχω και από τις παλιότερες παρτίδες και τα κουμπιά δεν πατιούνται και τόσο καλά.

Γενικά πάντως σε σύγκριση και με άλλες θήκες είναι αρκετά κατώτερη και ποιοτικά και για προστασία.

Στα θετικά της ότι δεν δίνει τόσο πολύ όγκο στην συσκευή και έχει ωραία αίσθηση στο χέρι (αν και γλιστράει περισσότερο)

Εμενα παντως ρε παιδια η γνησια θηκη δεν εχει παθει το παραμικρο.....την εχω 4 μηνες και καθε μερα την πλυνω διοτι λογω δουλειας λερωνεται σε καθημερινη βαση!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχει κανέις δοκιμάσει βάση αυτοκινήτου με ενσωματωμένο κύκλωμα ασύρματης φόρτισης (qi);

Με πρόχειρη έρευνα έχω βρει τα παρακάτω αλλά δεν βρίσκω πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα, την επάρκεια στην παροχή φορτίου και την ασφάλεια(αντοχή σε κραδασμούς κλπ):

http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Car-Charger-Holder-for-LG-Nexus-HTC-820-Lumia920-IPhone-Sumsung-BK-/181298838308?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item2a3640bb24

http://www.ebay.com/itm/Car-holder-Qi-wireless-charger-transmitter-charging-pad-Windshield-Mounted-/181394685734?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item2a3bf73f26

http://www.ebay.com/itm/GENUINE-Nokia-CR-200-Wireless-Charging-Car-Holder-for-Nokia-Lumia-1020-Black-/201074648481?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2ed0fba5a1

Γνώμες/γνώση κανείς;

Παιδιά κάποιος που παρέλαβε ismooth, έρχεται ταχυδρομείο απλό ή συστημένο; Εκλεισε 10ημερο και ακόμα να φανούν.

Παιδιά κάποιος που παρέλαβε ismooth, έρχεται ταχυδρομείο απλό ή συστημένο; Εκλεισε 10ημερο και ακόμα να φανούν.

Ταχυδρομείο στο γραμματοκιβώτιο. 10ήμερο είσαι. Από Αμερική έρχονται. Μην αγχώνεσαι. Κάν' τους και μια ερώτηση στο live chat, να σου το επιβεβαιώσουν. Δεν χάνεις τίποτα. ;)

Επιβεβαιώνω με απλό φάκελο

OnePlus 5t

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε shopping spree. Παρήγγειλα το meenova micro sd card reader και την spigen ultra fit champagne gold. Είχα την ringke slim αλλά ήθελα να δω και την αντίστοιχη της spigen.

Όσον αφορά τις micro sd, γι' αυτόν τον πωλητή τι λέτε; Απατεώνας ε; 64άρα sandisk 16 ευρώ...

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε shopping spree. Παρήγγειλα το meenova micro sd card reader και την spigen ultra fit champagne gold. Είχα την ringke slim αλλά ήθελα να δω και την αντίστοιχη της spigen.

Όσον αφορά τις micro sd, γι' αυτόν τον πωλητή τι λέτε; Απατεώνας ε; 64άρα sandisk 16 ευρώ...

από κίνα μόνο με 63 feedback και σκανδαλωδη τιμή, ε ναι, μαλλον θα τρωει μπανανες η κάρτα του:lol:

Alex

Σήμερα το πρωι παρέλαβα ismooth μετα απο ενα μήνα. Δεν εντυπωσιαστηκα, υπαρχουν ζελατινες στο eBay στη μισή τιμή και είναι ακριβως ίδιες

Σήμερα παράγγειλα αυτό: http://www.ebay.com/itm/111334218205?var=410319076361&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Έχει δοκιμάσει κανένας παρόμοιο;

NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520

Ειπα να αλαξω λιγο την εμφανιση του μαυρου nexus μου,και εβαλα ενα ωραιο skin το οποιο εχει απιστευτη υφη,νομιζεις οτι ειναι μαμα καπακι!!!

[ATTACH]44471[/ATTACH] [ATTACH]44472[/ATTACH]

Πιστευω να σας αρεσει:D

Nexus 5 red 16GB

Ειπα να αλαξω λιγο την εμφανιση του μαυρου nexus μου,και εβαλα ενα ωραιο skin το οποιο εχει απιστευτη υφη,νομιζεις οτι ειναι μαμα καπακι!!!

Πολύ ωραίο!!!! σκέφτομαι να πάρω κ εγω σε carbon

IPhone 15 Pro 

πολύ ωραίο! λινκ;

Alex

πολύ ωραίο! λινκ;

Το λινκ http://dbrand.com/submodels/nexus-5/ μου ηρθε σε 5 εργασιμες απο καναδα,μπορεις να επιλεξεις και full body skin η μονο back cover skin,απο ποιοτητα κορυφαιο,και πολυ ευκολο στην εγκατασταση....!

Nexus 5 red 16GB

Έφτασε σήμερα το tempered glass της Nillkin.

Εντυπώσεις μόλις το εγκαταστήσω.

[ATTACH]44473[/ATTACH]

[ATTACH]44474[/ATTACH]

απο που φιλε μου ? LINK ?

Yπαρχει στο e-bay ?

Ξέρει κανείς αν το meenova μπαίνει κανονικά με την ringke slim ή την spigen ultra fit;

spacer.png

παιδιά κάποιο καλό και ποιοτικό usb otg καλώδιο που να δουλεύει 100% με το n5 ξέρετε?

δεν θέλω να δώσω τόσα για meenova και sd αφού ήδη έχω φλασάκι .

για πρόγραμμα αγωράζω το nexus media importer και είναι όλα κομπλέ μετά?

Samsung Note 9 Black

Ξέρει κανείς αν το meenova μπαίνει κανονικά με την ringke slim ή την spigen ultra fit;

Με spigen ultra fit το meenova κουμπώνει μια χαρά.

παιδιά κάποιο καλό και ποιοτικό usb otg καλώδιο που να δουλεύει 100% με το n5 ξέρετε?

Αυτό.

Δουλεύει 100% με Nexus 5 & Nexus 7 (2013).

Αλλά πρέπει να κάνεις παραγγελία ύψους 12 ευρώ περίπου γιατί ανήκει στο Add-on programme της Amazon.

Σχετικά με τις microsd, έχει πάρει κανείς 128GB; ή έστω 64άρα; και αν ναι, ποια προτείνετε και από που;

usb otg καλώδιο που να δουλεύει 100% με το n5

Όποιο και να πάρεις, δουλεύει κανονικά. Εγώ έχω 2 τέτοια και άλλα 2 που είχα πάρει από ένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα.

Απλά παίρνουμε και το meenova γιατί μπορείς να το βάζεις μπρελόκ στα κλειδιά και να το παίρνεις παντού μαζί μιας και τα κλειδιά τα έχεις πάντα πάνω σου, είναι πολύ μικρό σε μέγεθος και χωρίς καλώδια γιατί είναι άσχημο να κρέμεται. Ξέρω ότι και τα φλασάκια μπαίνουν στα κλειδιά αλλά θα πρέπει να έχεις πάντα σε μια τσέπη το usb otg.

Αν δεν είσαι root, αγοράζεις το nexus media importer. Αν είσαι root, απλά κατεβάζεις το stickmount.

Με spigen ultra fit το meenova κουμπώνει μια χαρά.

Ώραιος, με έφτιαξες!

spacer.png

Το λινκ http://dbrand.com/submodels/nexus-5/ μου ηρθε σε 5 εργασιμες απο καναδα,μπορεις να επιλεξεις και full body skin η μονο back cover skin,απο ποιοτητα κορυφαιο,και πολυ ευκολο στην εγκατασταση....!

μόλις έγινε η παραγγελία!

ελπιζω να εχεις δικιο για την ευκολια τοποθετησης

Alex

Εφυγε κιολαςη παραγγελια! Αντε τωρα να ερθει με το καλο, γιατι απο τις φωτο σου δειχνει απιστευτο!!! (Δεν αντεξα και πηρα και πορτοκαλι και κοκκινο, αλλα και για τα frame ολα, setακι εκτος της προσοψης δηλαδη!)

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG