panos23 Δημοσιεύτηκε June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 29, 2005 efoson to solarium thelei fragka k lene oti einai epikindino, kserete kamia marka apo kremes/sprei pou maurizoun prosorina xoris hlio??? Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 uparxoun polles kremes sta farmakeia kai sta katasthmata kalluntikon...epishs uparxoun kai bronze spray gia to soma :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 και αυτές οι κρέμες μαυρίζουν??είναι προσωρινό μαύρισμα όπως και με το αντηλιακό λάδι..?το bronze σπρέυ τι είναι??τι τιμές έχουν?είναι υγιεινές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Στον Hondo υπάρχει και ειδικό τεράστιο ράφι γεμάτο με τέτοιες κρέμες-σπρέι-μαντηλάκια. Ψεκάζεις όλο σου το σώμα και σε μια ώρα έχεις γίνει κατάμαυρος.Δεν αφήνει λεκέδες και απ'ότι ξέρω δεν κάνει τίποτα κακό στο σώμα,αντιθέτως με το σολάριουμ-γι'αυτό και το προτιμούν όλες. Οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ και φτάνουν μέχρι 30-40(εξαρτάται από την μάρκα). Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να το βάλεις ομοιόμορφα σε όλο το σώμα. ;) είναι προσωρινό μαύρισμα όπως και με το αντηλιακό λάδι..?το bronze σπρέυ τι είναι?? Το αντηλιακό λάδι δεν μαυρίζει προσωρινά..απλά είναι αντηλιακό. ;) Το bronze spray δίνει λιγάκι χρώμα και έχει μέσα glitter χρυσό για να χρυσαφίζει το δέρμα και να δείχνει πιο εντυπωσιακό το μαύρισμα. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 ακουστε παιδια τι επαθα με αυτες τις χαζομαρες.... εγω τον χειμωνα ειμαι ασπρη...αλλα το καλοκαιρι μαυριζω αρκετα και ειμαι οκ. ε λεω κι εγω ας δοκιμασω να βαλω μια τετοια κρεμα...την συγκεκριμενη την βαζεις μετα το μπανιο...ε εβαλα κανα δυο φορες και αντι να ειμαι παντου μαυρη η εστω να εχω ενα χρωμα ειμουν παρδαλη...οπως τα γυφτακια...τα επαιξα...ασε που ειναι και καρκινογονες...δεν τις συνιστω...ειχα πολυ πλακα ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 ακουστε παιδια τι επαθα με αυτες τις χαζομαρες.... εγω τον χειμωνα ειμαι ασπρη...αλλα το καλοκαιρι μαυριζω αρκετα και ειμαι οκ. ε λεω κι εγω ας δοκιμασω να βαλω μια τετοια κρεμα...την συγκεκριμενη την βαζεις μετα το μπανιο...ε εβαλα κανα δυο φορες και αντι να ειμαι παντου μαυρη η εστω να εχω ενα χρωμα ειμουν παρδαλη...οπως τα γυφτακια...τα επαιξα...ασε που ειναι και καρκινογονες...δεν τις συνιστω...ειχα πολυ πλακα ομως :lol: Ε γι'αυτό λέω να προσέξει πως θα την βάλει.. Κι εγώ έχω αλλά δε την χρησιμοποιώ γιατί έχω μαυρίσει με τόσα μπάνια.Καλύτερα πάντως κρέμες(που στην τελική είναι σαν μπογιά)παρά σολάριουμ. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 για τα επίμαχα σημεία μια χαρά θα είναι... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Και ποιός ακριβώς ο λόγος να μαυρίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Υπάρχει και μια καινούργια κρέμα - φέτος βγήκε - που την απλώνεις στο σώμα και δίνει μια αίσθηση μαυρίσματος, όχι τόσο έντονο όσο τα self tan αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά. Από την δεύτερη εφαρμογή της βλέπεις διαφορά. Είναι ταυτόχρονα και ενυδατική και έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις και για τι τύπο δέρματος θες Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 βουτια σε πισσα :P Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Τι κόλλημα είναι αυτό με το μαυρισμα; Όποιος θέλει τόσο πολύ να μαυρίσει ας πάει στη θάλασσα, ή ας βγει 3-4 ώρες στο μπαλκόνι μεσημεριάτικα να κάνει ηλιοθεραπεία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 ασε που ειναι και καρκινογονες... Καρκινογόνες δεν είναι, τουλάχιστον όλες. Υπάρχουν φυτικά προιόντα και άλλα τα οποια τα συνιστουν δερματολογοι. Επιλέγεις κάποιο απο αυτά, και εισαι ενταξει. Το προβλημα ειναι η αποχρωση που συνήθως κιτρινίζει, σε όλα μα σε όλα, ειτε φτηνά ειτε ακριβά. Κάτι σαν να 'σαι άρρωστος κάνει, παρα μαύρισμα απο τον ήλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Υπάρχει και μια καινούργια κρέμα - φέτος βγήκε - που την απλώνεις στο σώμα και δίνει μια αίσθηση μαυρίσματος, όχι τόσο έντονο όσο τα self tan αλλά κάνει πολύ καλή δουλειά. Από την δεύτερη εφαρμογή της βλέπεις διαφορά. Είναι ταυτόχρονα και ενυδατική και έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις και για τι τύπο δέρματος θες πως το λένε το προϊόν και τι τιμή έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Τι κόλλημα είναι αυτό με το μαυρισμα; Όποιος θέλει τόσο πολύ να μαυρίσει ας πάει στη θάλασσα, ή ας βγει 3-4 ώρες στο μπαλκόνι μεσημεριάτικα να κάνει ηλιοθεραπεία. 100% σύμφωνος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
counterfeit Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 giati uparxei problhma me ta epimaxa shmeia pou meta apo ena kalo maurisma sthn paralia me to mpikini,paramenoun aspra kai ....fwsfwrizoun.... Παράθεση reach out touch faith [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Μπορείτε να κάνετε γυμνές μπάνιο. Δεν είναι κακό πράγμα ο γυμνισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 συγνωμη δηλαδη για να καταλαβω καλα,υπαρχει κρεμα στο hondos που με διχως να μεινεις στον ηλιο μαυριζεις??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Yπάρχει και στο μαγαζάκι του μαστρό-Σαράντη. Ακριλική κιόλας. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 εμενα μου εφτιαχνε ο φαρμακοποιος ενα αντιηλιακο (λαδι)και γινομουν καθε χρονο γυφτακι αλλα πηρε συνταξη. απο περυσι βεβαια δεν αντεχω τον ηλιο και ετσι απολαμβανω το μπανιο κατω απο την ομπρελα.λετε να ειναι λογο ηλικιας εκλεισα τα 25. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 oso exoun aytes oi κρεμες ,τοσο εχει κ το solarium... an den kανω λαθος κανα 20ε ειναι το 10λεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 συγνωμη δηλαδη για να καταλαβω καλα,υπαρχει κρεμα στο hondos που με διχως να μεινεις στον ηλιο μαυριζεις??? Ναι! Μέσα σε μια ώρα είσαι κατάμαυρη :cool: Δε σε βρίσκω ενημερωμένο :p Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Ναι! Μέσα σε μια ώρα είσαι κατάμαυρη :cool: Δε σε βρίσκω ενημερωμένο :p ειδες βρε παιδι μου :D πολυ πισω ειμαι :p ωστοσο παλιοτερα κατι ειχε παρει το αυτι μου αλλα δεν ειχα δωσει σημασια αλλα θυμαμι που ελεγαν οτι μαλλον ειναι καρκινογονα,ισχυει ομως κατι τετοιο??? :confused: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 ειδες βρε παιδι μου :D πολυ πισω ειμαι :p ωστοσο παλιοτερα κατι ειχε παρει το αυτι μου αλλα δεν ειχα δωσει σημασια αλλα θυμαμι που ελεγαν οτι μαλλον ειναι καρκινογονα,ισχυει ομως κατι τετοιο??? :confused: Εγώ ξέρω ότι είναι εντελώς ακίνδυνες. Απ'ότι έχω διαβάσει το χρώμα οφείλεται στο καρυδέλαιο. Πάντως καλύτερα που έχουν βγεί αυτές και τα make up γιατί το σολάριουμ είναι σίγουρα καρκινογόνο.. Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Εγώ ξέρω ότι είναι εντελώς ακίνδυνες. Απ'ότι έχω διαβάσει το χρώμα οφείλεται στο καρυδέλαιο. Πάντως καλύτερα που έχουν βγεί αυτές και τα make up γιατί το σολάριουμ είναι σίγουρα καρκινογόνο.. ε πρεπει να το δω τοτε αυτο. παρεπιμπτωντος ωραια η υπογραφη σου :D Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 ε πρεπει να το δω τοτε αυτο. παρεπιμπτωντος ωραια η υπογραφη σου :D Ευχαριστώωω! :) Υπάρχουν και μαντηλάκια μαυρίσματος,κάτι σαν τα μαντηλάκια που ξεβαφόμαστε(τι άλλο θα σκεφτούν πια? :p ) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts