Jump to content

Πρόβλημα με εκτυπωτη - "φάντασμα"

Nyo_One
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά εχω ενα μικρο προβληματακι...Καθε φορα που ανοιγω τον Η/Υ και μολις μπει στα windows (εχω windows XP pro) βγάζει το γνωστό συννεφάκι οτι εντοπίστηκε νεο υλικο κ συγκεκριμενα γραφει

"Printer"...Η πλάκα ειναι οτι ο μοναδικος εκτυπωτης που ειναι συνδεδεμενος στον υπολογιστη, εχει εγκατασταθεί κ λειτουργεί κανονικά.! Δοκιμασα κ επανεγκατάσταση του εκτυπωτη αλλά παλι τα ιδια..

Καμία βοήθεια, ή να παω τον Η/Υ μου για εξορκισμό??? :D :D

Λοιπόν παιδιά εχω ενα μικρο προβληματακι...Καθε φορα που ανοιγω τον Η/Υ και μολις μπει στα windows (εχω windows XP pro) βγάζει το γνωστό συννεφάκι οτι εντοπίστηκε νεο υλικο κ συγκεκριμενα γραφει

"Printer"...Η πλάκα ειναι οτι ο μοναδικος εκτυπωτης που ειναι συνδεδεμενος στον υπολογιστη, εχει εγκατασταθεί κ λειτουργεί κανονικά.! Δοκιμασα κ επανεγκατάσταση του εκτυπωτη αλλά παλι τα ιδια..

Καμία βοήθεια, ή να παω τον Η/Υ μου για εξορκισμό??? :D :D

Τι μάρκα είναι ο εκτυπωτής?

EPSON... Κ συγκεκριμένα ο EPSON Stylus Color 1160..
Δεν έχω ακούσει ξανά κάποιο τέτοιο πρόβλημα με Epson, το είχα με HP δύο φορές - διαφορετικές περιπτώσεις - και η λύση ήταν πλήρης απεγκατάσταση του software και του εκτυπωτή από το σύστημα και μετά εγκατάσταση ξανά, όχι με την μέθοδο της HP - πρώτα το software, μετά η σύνδεση - αλλά με τον κλασικό - σύνδεση, ακύρωση, εγκατάσταση software και έστρωσε.