grigoriso Δημοσιεύτηκε March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 10, 2019 καλησπερα σε ολους θελω να μεταφερω σκληρο με γνησια win7 απο λαπτοπ compaq σε λαπτοπ της lenovo ξερεις κανεις αν θα εχω κανα προβλημα ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 1. Ανάλογα με τον τύπο άδειας που είχες αν είναι κλασσική άδεια που έχετε μαζί με το laptop μεταφορά δεν θα γίνει θα ζιτησει activate (ειναι δεμενει με hardware) αν έσκασες κάνα 200 για 5 την αγορά της άδειας παλιά απλά θα σου ζητισει activate και θα γίνει. 2. Αν τα μηχανήματα είναι κοντά sto hardware που έχουν θα ξεκινήσει ο δίσκος απλά θα χρειαστεί να βάλεις τα drivers για το καινούριο laptop αν δεν είναι κοντά απλά θα φας μπλε οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 αν μου ζητησει κωδικο και βαλω το κωδικο απο το αυτοκολητο κατω απο το λαπτοπ θα τον αποδεχθει η οχι δηλ θα ειναι αυτος ο κωδικος που ζηταει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 αν μου ζητησει κωδικο και βαλω το κωδικο απο το αυτοκολητο κατω απο το λαπτοπ θα τον αποδεχθει η οχι δηλ θα ειναι αυτος ο κωδικος που ζηταει?? καταρχήν αν πάρει μπρος ο δίσκος με περασμένο ήδη λογισμικό από εκεί ξεκινάμε αν πάρει πάμε στο βήμα 2 περνάμε ολαα τα drivers απο site του κατασκευαστή για το laptop και μετά δοκιμάζουμε τον κωδικό που είναι κάτω αν τον δεχτεί (της περισσότερες φορές δεν δέχεται αν είναι τπτ oem που είναι μαζί με το laptop αγορασμένο) τότε είμαστε οκ με λίγα λόγια κυνηγάς ψιλό στα άχυρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 λοιπον.. τον εβαλα τον σκληρο και ανοιξαν τα win7 κανονικα απλα μου βγαζει κατω δεξια οτι δεν ειναι ενεργοποιηημενα και μου βγαζει μαυρη οθονη οταν κανω επανεκινηση .. τι μπορω να κανω τωρα για ενεργοποιηση? (μου ζητησαν κωδικο και εβαλα αυτον που ειναι κατω απο το λαπτοπ) αλλα ακομα ειναι κλειδωμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 λοιπον.. τον εβαλα τον σκληρο και ανοιξαν τα win7 κανονικα απλα μου βγαζει κατω δεξια οτι δεν ειναι ενεργοποιηημενα και μου βγαζει μαυρη οθονη οταν κανω επανεκινηση .. τι μπορω να κανω τωρα για ενεργοποιηση? (μου ζητησαν κωδικο και εβαλα αυτον που ειναι κατω απο το λαπτοπ) αλλα ακομα ειναι κλειδωμενα αυτό που είπα είναι oem κλειδί μόνο και μόνο για το laptopaki που είχες πριν ουσιαστικά με λίγα λόγια το κλειδί παιζει μόνο και μόνο στο άλλο laptop που είχες και δεν είναι κλασσικό rtm κλειδάκι που αγοράζαμε με 300 ευρω αλλά κλασικό κλειδί που έρχεται όταν αγοράζουμε το laptop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 εδω μου λεει οτι μπορει να με ενεργοποιησει μεσο τηλεφωνου θα στειλω ενα κωδικο και θα μου στειλουν εναν αλλο για ενεργοποιηση .. μαλλον αυτο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 εδω μου λεει οτι μπορει να με ενεργοποιησει μεσο τηλεφωνου θα στειλω ενα κωδικο και θα μου στειλουν εναν αλλο για ενεργοποιηση .. μαλλον αυτο ειναι κανε δοκιμή και βλέπεις πολύ πιθανών να φας άκυρο αλλά κανε δοκιμή τζάμπα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 λοιπον.. τον εβαλα τον σκληρο και ανοιξαν τα win7 κανονικα απλα μου βγαζει κατω δεξια οτι δεν ειναι ενεργοποιηημενα και μου βγαζει μαυρη οθονη οταν κανω επανεκινηση .. τι μπορω να κανω τωρα για ενεργοποιηση? (μου ζητησαν κωδικο και εβαλα αυτον που ειναι κατω απο το λαπτοπ) αλλα ακομα ειναι κλειδωμενα Ενεργοποιουνται μεσω τηλεφωνου κανονικα χωρις θεμα. Η τραμπα των δισκων δεν ειναι best practice και δεν προτεινεται. Μονο τα σκουπιδια που εχουν κατσει στη registry απο την παλια εγκατασταση φτανει. Οτι δεν σου εβγαλε τωρα προβλημα δε σημαινει πως μπορει να παιζει απροβληματιστα στο μελλον. Στη θεση σου αφου ειχα το κλειδι ενεργοποιησης θα εκαναν clean install στον νεο υπολογιστη και θα εβαζα το κλειδι. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. April 6, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 προσπαθησα να κανω καθαρη εγκατασταση των WIN7 με f11 αλλα κολαει και δεν τη κανει ... και εκανα τη εγκατασταση της compaq hp με ολα τα αχρηστα που μου βαζει απο το αλλο λαπτοπ ... ως τωρα παει καλα το θεμα ειναι οτι κατεβασα τα win 10 σε usb και αυτα μου καταστρεψαν τo recovery των win7 και δεν μπορω να τα ξαναπερασω ξερει κανεις πως μπορω να εχω τα win 7 ξανα ... τα 10 δε με βολεβουν καθολου στο netbook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts