Jump to content

GoodOffer24 και Microsoft Office 365 Pro Plus


AGK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Ελαφρώς προβληματισμένος σε ότι αφορά τις προσφορές του GoodOffer, είδα κάτι το οποίο -ΑΝ ισχύει- θα μου είναι πολύ χρήσιμο και πολύ: ένα έτος του Office 365 Pro Plus για μόλις 20 ευρώ.

 

Επικοινώνησα μαζί του -το support είναι σε επιεικώς άσχημα αγγλικά, αλλά δε βαριέσαι, το point το έπιασαν και το έπιασα- να ρωτήσω αν δουλεύει σε iPad Pro. Η απάντηση ήταν αρνητική!

 

Λέω μέσα μου: «δεν μπορεί, κάτι θα έχει κάτι καταλάβει λάθος το παλικάρι». Να μη τα πολυλογώ, τους υπέδειξα ότι ειναι cloud υπηρεσία (α) και κυρίως ότι στην ίδια την σελίδα τους αναγράφεται πως δουλεύει. Για να πάρω ως απάντηση ότι «είναι λάθος, οι προμηθευτές τους τους έχουν ενημερώσει ότι δεν δουλεύει» και σε μετέπειτα ερώτησή μου περί cloud ότι «χρήστες σε iPad τους έχουν ενημερώσει ότι δεν τους δούλεψε».

 

Έχει αγοράσει κανείς από αυτούς Office 365; Τι ακριβώς στέλνουν και «δεν δουλεύει» που έλεγαν από την υποστήριξή τους; Πως γίνεται κάτι το οποίο ειναι account based επιλεκτικά να μη δουλέψει;

 

Μου κάνει εντύπωση πανάθεμά το. Από την άλλη, αν δουλεύει, η τρέχουσα προσφορά που ανέβασαν από το myPhone το δίνει στα 17 ευρώ περίπου; Αν δεν κάνω λάθος.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...