Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχετε κανει ακριβώς οτι λεω στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=966689#post966689 ;

Ολα εκτός από αυτό που λες στο 4. γιατί δεν μου επιτρέπουν τα XML αρχεία να τα παραποιήσω

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι καταπληκτικό .Μόνο το video δεν μου έχει καλή ποιότητα καθόλου.Ισως είναι και θέμα λογισμικού.

Πολλά δωρεάν πραγματάκια θα βρεις εδώ

http://www.zedge.no

Επισης να πω οτι η Vodafone και φανταζομαι και οι υπολοιπες εταιρειες, ειναι απαραδεκτη...

Οντας χρηστης στο συμβολαιο 240λεπτα με SMS k MMS και με 15-20 euros πανω απο τον κανονικο λογαριασμο, η Vodafone μου εδινε επιδοτηση μονο 90 euros στην τιμη πωλησης του κινητου ΧΩΡΙΣ συνδεση, δηλαδη στα 382 euro.

Αυτο σημαινε οτι αν το αγοραζα ετσι, 8α επρεπε να πληρωσω 290 euro ΕΝΩ αν εκανα καινουρια συνδεση στο ακριβως ιδιο προγραμμα, θα πληρωνα μονο 160 euro οπως δυστυχως και εκανα χανοντας τον παλιο αριθμο μου..

Δυστυχως δεν μπορω να καταλαβω αυτη την νεα πολιτικη... Τιμωρουμε τους παλιους χρηστους για πιο λογο? Ντροπη θα ελεγα...

Η επιδοτηση θα πρεπει να ειναι στην τιμη που κανει το κινητο στο προγραμμα που ειναι εγεγραμμενος ο χρηστης και εφ οσον εχει παρελθει το ενα ετος ΚΑΙ δεσμευεται για ΕΝΑ ακομα χρονο, δικαιολογειται να εχει αναλογη αν οχι καλυτερη τιμη απο αυτη που εχει ενας καινουριος χρηστης..

Ισως θα πρεπει να οργανωθουμε φιλοι και να κανουμε καποια επισημη επιστολη διαμαρτυριας στην Vodafone και οποια αλλη εταιρεια κανει το ιδιο οπως εκαναν τα παιδια στο forum της ADSL για το αλλο μεγαλο θεμα που αντιμετωπιζουν (και αντιμετωπιζουμε αλλωστε).

-ΥpNoS

Πάντως στην Cosmote είμαι στο Cosmote 60 ,δεν είχα λογαριασμούς πάνω

από τα δωρεάν 60 λεπτά και έκανα αναβάθμιση στο Κ750 χωρίς αλλαγή αριθμού

στην τιμή των 251 ευρώ (336 ευρώ μείον επιδότηση 85 ευρώ=251ευρώ)

και μου έδωσε και μια sim what's up δώρο με χρόνο ομιλίας 3 ευρώ.

Πάντως στην Cosmote είμαι στο Cosmote 60 ,δεν είχα λογαριασμούς πάνω

από τα δωρεάν 60 λεπτά και έκανα αναβάθμιση στο Κ750

στην τιμή των 251 ευρώ (336 ευρώ μείον επιδότηση 85 ευρώ=251ευρώ)

και μου έδωσε και μια sim what's up δώρο με χρόνο ομιλίας 3 ευρώ.

file dld eixes ephdothsh 85 eurw????

file dld eixes ephdothsh 85 eurw????

Βεβαίως (και διατήρησα φυσικά τον ίδιο αριθμό).Σημειωτέον το προηγούμενο

τηλέφωνο το είχα αγοράσει από το Γερμανό αλλά έκανα αναβάθμιση

από κατάστημα της Cosmote.Και επί πλέον μου έκαναν και 12 άτοκες δόσεις!

Μπορει καποιος να μου πει τελικα καποιο site η καποιο group με προγραμματα παιχνιδια ηχους κλπ κλπ κλπ για το Κ750

?

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Η γνωστή "απέχθεια" της Sony Ericsson στο sim editing συνεχίζεται ,ως φαίνεται.

Πήγα να αντιγράψω μια επαφή στη sim και την κουτσούρεψε άγρια!

Πήγα να τη γράψω κατευθείαν στη sim και δέχθηκε μόνο ΕΞΙ (6) ΧΑΡΑΚΤΉΡΕΣ !!

(Σε άλλο τηλέφωνο στην ίδια sim πέρασα 12 χαρακτήρες)

Είναι δυνατόν ; Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει τι κάνουμε σχετικά ας απαντήσει.

Ευχαριστώ πολύ.

Μπορει καποιος να μου πει τελικα καποιο site η καποιο group με προγραμματα παιχνιδια ηχους κλπ κλπ κλπ για το Κ750

?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73622 :)

Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας και το ενδιαφέρον σας να απαντήσετεε. Θα δοκιμάσω τις προτάσεις σας και ελπίζω να δουλέψουν... :worry:

Πιστεύετε οτι αν κανω download νεότερο firmware μπορει να βελτιω8ει το macro? Φοβάμαι όμως μη προκαλέσω άλλα προβλήματα στη συσκευή... :cry:

Ευχαριστώ ξανά!

Παίδες μια ερώτηση και από εμένα καθώς το "Το K750i σημεία δείχνει να πιάνει λιγότερο σήμα από άλλες συσκευές." δεν με πολυ-καλύπτει. Επειδή σπίτι μου μόνο με ΝΟΚΙΑ μιλάω λόγο ανύπαρκτου σήματος και πρόσφατα και με ν3 με προσπάθεια...θα μπορώ να μιλάω με αυτό ή θα βγαίνω έξω όπως με όοοοοοοοοολα τα άλλα ericsson? thank you :D ;)

Παίδες μια ερώτηση και από εμένα καθώς το "Το K750i σημεία δείχνει να πιάνει λιγότερο σήμα από άλλες συσκευές." δεν με πολυ-καλύπτει. Επειδή σπίτι μου μόνο με ΝΟΚΙΑ μιλάω λόγο ανύπαρκτου σήματος και πρόσφατα και με ν3 με προσπάθεια...θα μπορώ να μιλάω με αυτό ή θα βγαίνω έξω όπως με όοοοοοοοοολα τα άλλα ericsson? thank you :D ;)

Ενδιαφέρουσα και πολύ σωστή ερώτηση.....

αν και με το S700 για πρώτη φορά δεν είχα πρόβλημα.

Someone, Somewhere in Summer Time

Είμαι κι εγώ ένας χαρούμενος νέος χρήστης του k750i. Μόλις λίγη ώρα που το χρησιμοποιώ, και έχω παρα πολύ καλές εντυπώσεις. Μεγιές μου! :O

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Είμαι κι εγώ ένας χαρούμενος νέος χρήστης του k750i. Μόλις λίγη ώρα που το χρησιμοποιώ, και έχω παρα πολύ καλές εντυπώσεις. Μεγιές μου! :O

Μεγιές σου, να ακούς από αυτό μόνο καλά νέα :)

@mpnek

Από τη σελίδα με τα αξεσουάρ του Κ750 στο site του κατασκευστή:

Αντάπτορας Αναπτήρα CLA-60 (έχει, αν κατάλαβα καλά, και ενσωματωμένο handsfree...)

Φαντάζομαι ότι αν ρωτήσεις σε καταστήματα θα βρεις και από άλλους κατασκευαστές (προσοχή, να αναφέρει ρητά ότι είναι κατάλληλος για Κ750, γιατί το βίσμα έχει αλλάξει από τα προηγούμενα μοντέλα).

Επίσης, εκεί αναφέρεται και το καλώδιο RCA για σύνδεση με το στερεοφωνικό, ως "προσεχώς": Μουσικό Καλώδιο ΜΜC-60 - Σύντομα κοντά σας

Ερώτηση: Το εξωτερικό φλας "Φλας MXE-60" το έχει δοκιμάσει κανείς;

Εισαι μεγαλος φιλε μου.... σε ευχαριστω....

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Η γνωστή "απέχθεια" της Sony Ericsson στο sim editing συνεχίζεται ,ως φαίνεται.

Πήγα να αντιγράψω μια επαφή στη sim και την κουτσούρεψε άγρια!

Πήγα να τη γράψω κατευθείαν στη sim και δέχθηκε μόνο ΕΞΙ (6) ΧΑΡΑΚΤΉΡΕΣ !!

(Σε άλλο τηλέφωνο στην ίδια sim πέρασα 12 χαρακτήρες)

Είναι δυνατόν ; Παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει τι κάνουμε σχετικά ας απαντήσει.

Ευχαριστώ πολύ.

(Συμπλήρωση και συμπέρασμα):

Τελικά ψάχνοντας βρήκα ότι μόνο όταν γράφω με ελληνικά το όνομα της

επαφής δεχεται μόνο 6 χαρακτήρες.Όταν γράφω με αγγλικά δεχεται

ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (14) χαρακτήρες! Τελικά η Sony Ericsson Hellas έχει

δουλειά ακόμη να κάνει για την πλήρη προσαρμογή του τηλεφώνου

στην Ελληνική γλώσσα.Μήπως κάνω λάθος αγαπητέ φίλε SEMC Freak ;

Θα ήθελα μιαν απάντηση σου .

Ολα εκτός από αυτό που λες στο 4. γιατί δεν μου επιτρέπουν τα XML αρχεία να τα παραποιήσω

einai basiko na allakseis tin analysi toy video se 176x144 giati me megalyteri (eixa dokimasei 220x176 oso diladi einai othoni) den trexei to video

den mporw na katalavw giati den mporeis na anoikseis to profiles.xml me to notepad ??!!

μαγκες προσπαθω να κανω αναβαθμιση στο κινητο μεσα απο το site της sony αλλα δεν μπορω να το κανω.εχει καποιο προβλημα το site;ειναι ευκολη η αναβαθμιση;

Τις πρώτες μέρες που η μπαταρία πρέπει να φορτιστεί σωστά, θα μπορώ να συνδέω το τηλέφωνο με την usb; :O

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Καλησπέρα σε όλους

Έχω κατεβάσει το PSPvideo9 και όταν τρέχω το αρχείο εγκατάστασης μου ζητάει εκ νέου σύνδεση στο internet για το κατέβασμα ενός αρχείου dotnetfx.exe με μέγεθος περίπου 23ΜΒ! Προσπάθησα (αν και δεν θα έπρεπε) να το κατεβάσω και λίγο πριν το τέλος κόλλησε και μου ζητούσε σύνδεση στο internet χωρίς όμως να έχει αυτή διακοπεί. Μήπως κατέβασα λάθος αρχείο;

εμένα ρε παιδιά που μου συνεχίζει να μου βγάζει αυτό το error το file manager τι να κάνω, καμιά ιδέα?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

μαγκες προσπαθω να κανω αναβαθμιση στο κινητο μεσα απο το site της sony αλλα δεν μπορω να το κανω.εχει καποιο προβλημα το site;ειναι ευκολη η αναβαθμιση;

- Έχεις δει τη σχετική απάντηση στο FAQ του Κ750 (ερ.20)?

(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910)

- Επίσης, έχει ανοιχτεί και ειδικό thread για την online αναβάθμιση.

(http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74767)

- Δε φαντάζομαι να είναι voda-live το κινητό σου, έτσι?

• The title was changed to Sony Ericsson K750i