sealover Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Ρε παιδια πηγα σημερα στο Γερμανο (Κατερινη) και μου λεει μια κοπελα που δουλευει εκει(ασχετη τη εκοψα) οτι το κινητο υπαρχει μονο live και οτι σε κανα 2βδομαδες θα ερθει αν ερθει κανονικο...μαλιστα ειπε δεν υπαρχει καμια πληροφορηση και ειχε ενα μονο χιλιο ανοιγμενο live να μου δειξει που απορω πιο θυμα θα το παρει και θα τους εμπιστευτει....πριν φυγω δε της ειπα να ανοιγει τηλεοραση καμια φορα γιατι εκει το μαγαζι το οποιο δουλευε χθες βραδυ διαφημισε το Κ750 σε προγραμμα cosmote!!THN μπιπ..... τωρα ναι ή οχι!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Mages se mia writsa paw na to parw!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos18_ Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΑΝ ΚΥΜΑΤΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΕ; Παράθεση Βάλε φωτιά σ' ότι σε καίει σ' ότι σου τρώει τη ψυχή Εξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι ανοιχτοί Είν' η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή! ΤΡΥΠΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 nai file k mena to kanei pou kai pou an xirizese grigora to menu dld mpeneis kapou vgeneis grigora psaxneis fakelous to kanei kamia fora ala poly ligo stigmiea to kanei isos malon na fteei h ekdosh tin R1A044 exeis? egw aytin exo ala tha to kanw update an to katafero... Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 @Maiden πάρε ένα card reader Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 to card reeder ti einai sindeo tin karta me to pc gia na metafero arxia????? sosta? poso exei?? Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 kai ali mia erotisi to USB kalodio pos to kanw na stelnw arxia apo to pc sto kinito....eixa di sto site tis SE exei k drivers sketous oxi gia to update ala gia to kalodio egw ebala gia to update na balo kai tous alous?? an thelw na litourgisi to usb pos tha tous balo omos paly to idio tha kanw me to 'c' patimeno klp?? as mou pei kapios thanx Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos18_ Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 nai file k mena to kanei pou kai pou an xirizese grigora to menu dld mpeneis kapou vgeneis grigora psaxneis fakelous to kanei kamia fora ala poly ligo stigmiea to kanei isos malon na fteei h ekdosh tin R1A044 exeis? egw aytin exo ala tha to kanw update an to katafero... ΟΧΙ ΤΗΝ R1J002 ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Παράθεση Βάλε φωτιά σ' ότι σε καίει σ' ότι σου τρώει τη ψυχή Εξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι ανοιχτοί Είν' η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή! ΤΡΥΠΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marten91 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 iosif gia pata edo na deis ti sou leo...http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=10&Secton_id=8642495&Product_Id=265098 gia pes mou.... la8os eida??? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 iosif gia pata edo na deis ti sou leo...http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=10&Secton_id=8642495&Product_Id=265098 gia pes mou.... la8os eida???΄ κοιτάς την τιμή με την vodafone.εκει τις τιμές τις καθορίζει αυτή στην σύνδεση....Αν δεις τιν τιμή με cosmote είναι χαμηλότερη και είναι αυτή που είπα πριν... Στην διάθεση σας... :X :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosif1980 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 :cry: :cry: :wacko: :blink: τώρα που ξαναμπήκα,είχες δίκιο...έιναι λάθος η τιμή με σύνδεση στο site... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Παιδια οταν παω να κανω ηχογραφηση ακουγετε ενας ηχος και δεν γινετε τιποτα!!!Ξαναπαταω ηχογραφηση ξανα το ιδιο!!1Ξερει κανεις γιατι?Αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Xθές το πήρα και εγώ. Τώρα θα του τοποθετήσω την 512άρα μου καρτούλα. Κάτι με την βιντεοσκόπηση μου κάνει. Ισως να ειναι κάτι με τις οδηγίες που δεν εχω διαβάσει. Πατώντας το κλείστρο, βγα΄΄ινει απτο μενού κάμερας και μου δείχνει το γενικό μενού με τους φακέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Φιλε saki και μενα μου το εκανε αυτο αν ειχα την επιλογη αποθηκευση σε memory stick επιλεγμενη,εβγαλα και ξαναβαλα μερικες φορες την memory kai ola και ολα μια χαρα,ηχογραφηση μπορεις να κανεις?επειδη εμενα ακουγετε ενας ηχος οταν παταω ηχογραφηση και δν κανει,για δες........ Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Παιδια οταν παω να κανω ηχογραφηση ακουγετε ενας ηχος και δεν γινετε τιποτα!!!Ξαναπαταω ηχογραφηση ξανα το ιδιο!!1Ξερει κανεις γιατι?Αντιμετωπιζει κανεις το ιδιο προβλημα? Αν διαβαζες λιγες σελιδες πριν, θα το'βλεπες ;) Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα, ημουν στο τσακ απο το να το επιστρεψω και ξαφνικα δουλεψε μονο του :w00t: Χωρις να κανω τιποτα... Η φαση ειχε πλακα, ελεγα σε φιλους μου οτι εχω προβλημα και τους το εδειχνα μεχρι που βρηκα ενα γουρλιδικο ατομο και σ'αυτην δουλεψε!! Φαινεται πλακα αλλα δεν ειναι! Ελπιζω να'χεις την ιδια τυχη ή απλα μπορεις να το πας πισω να στο αλλαξουν.... Ρε παιδια ξερει κανενας που μπορεις να κανεις αναβαθμιση για το non live?? Το προηγουμενο link δε δουλευει..... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 ΦΙλε mwebber εισαι πολυ τυχερακιας!!!!!!!!!!!εγω που να βρω τετιο ατομο?ΔλΔ ειναι οντος προβλημα και χρειαζετε αλλαγη ε? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 ΦΙλε mwebber εισαι πολυ τυχερακιας!!!!!!!!!!!εγω που να βρω τετιο ατομο?ΔλΔ ειναι οντος προβλημα και χρειαζετε αλλαγη ε? Ειμαι, ειμαι!!:D Τι να σου πω, δε ξερω... Προσπαθησε ανα διαστηματα να ηχογραφεις και αν σου κατσει σου'κατσε... Αν απελπιστεις και δε γινεται τιποτα περνα μια βολτα απο κει που το πηρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 haki με την ολικη διαγραφη επηρεαζονται οι αριθμοι αποθηκευμενοι στο τηλεφωνο; Μπορεις να μου δωσεις το Link για update γιατι δε μπορω να το βρω;; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 ρε παιδιά έχω βιντεάκι το οποίο είναι WMA πως γίνετε να το αποθηκεύσω και να παίζει διότι μόνο αποθήκευση την κάνω με copy paste πάει στα ''άλλα'' αλλά δεν ανοίγει πως μετατρέπετε η δεν κάνω κάτι σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 ρε παιδιά έχω βιντεάκι το οποίο είναι WMA πως γίνετε να το αποθηκεύσω και να παίζει διότι μόνο αποθήκευση την κάνω με copy paste πάει στα ''άλλα'' αλλά δεν ανοίγει πως μετατρέπετε η δεν κάνω κάτι σωστά; φιλε μου δεν υποστηριζει τετοια αρχεια το κινητακι μας :) γι αυτο και δεν σου παιζει,θελει μετατροπη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΑΝ ΚΥΜΑΤΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΕ; καλοσωρισες στο myphone φιλε μου :) μην γραφεις μονο με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις,κι εμενα μου το κανει αυτο το κινητο οταν ας πουμε παω να βγωγρηγορα ποα την εκθεση,δεν ειναι ομως τιποτα το ενοχλητικο ουτε κι ανησυχητικο επισης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 PAIDIA TO PHRA NAI!!!!!TO KINHTO EINAI TELEIO PANEMORFO KAI H KATASKEUH TOU EINAI POLU KALH!!EXEI LOGISMIKO R1J kai BDOMADA PARAGWGHS 5W24!!!KALH EINAI??MONO MIA APORIA EXW OTAN BGAZW MIA FOTO THN METONOMAZEI APO MONO TOU DSC00001 DEN MPORW NA BAZW NA LEEI PANTA TH LEKSH "IMAGE"? :D :D :D :D :D :D :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypex Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 PAIDIA TO PHRA NAI!!!!!TO KINHTO EINAI TELEIO PANEMORFO KAI H KATASKEUH TOU EINAI POLU KALH!!EXEI LOGISMIKO R1J kai BDOMADA PARAGWGHS 5W24!!!KALH EINAI??MONO MIA APORIA EXW OTAN BGAZW MIA FOTO THN METONOMAZEI APO MONO TOU DSC00001 DEN MPORW NA BAZW NA LEEI PANTA TH LEKSH "IMAGE"? :D :D :D :D :D :D :D :D :D Δεν πας να παίξεις κανά gameboy λέω γω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Δεν πας να παίξεις κανά gameboy λέω γω; ??????? :mad: :mad: ti les re????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Φιλε marios 1988 ηρεμησε και λιγο πια μην ποσταρεις για ψιλου πηδημα και οταν το κανεις καντο σωστα τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts