Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπράβο ρε Αντώνη, ωραίος :)

Έχεις αγοράσει ποτέ; Τους ξέρεις καθόλου; Αξιόπιστοι;

Καλησπερα.διορθωσε το λινκ γιατι βγαζει σφαλμα.πατα κενο μετα το λινκ και το smile για να μπορει να δουλεψει ο συνδεσμος! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μια ερώτηση. Μπορώ να πάω στο service της SE στη Θεσ/νίκη (πείτε μου αν ξέρει κανείς που είναι παρακαλώ) και να τους ζητήσω να μου κάνουν αναβάθμιση στο καινούριο firmware; Υπ' όψην ότι το κινητό είναι Vodafone Live και ο μόνος λόγος που θέλω να το κάνω αυτό είναι για να βγάλω το Vodafone Live. (Και μιας και είναι καινούριο ΦΟΒΑΜΑΙ να κάνω τις διαδικασίες μέσω δικτύου και να το κάνω στο davinci αφού θέλω να το κάνω για 2 κιντητά (+της αδερφής μου) + του ότι αν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να πληρώσω και άλλα κλπ)

Εν ολίγοις η ερώτηση είναι αν πάω το τηλ.μου που είναι Vodafone live στο επίσημο service της SE αν θα μου κάνουν την αναβάθμιση στο νεότερο ΝΟΝ Vodafone Live firmware.

Σορρυ αν είναι noob ερώτηση αλλά έψαξα και δεν μπόρεσα να βρώ απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση στο φόρουμ.

Ευχαριστώ.

έχω ένα k750i κοντά ένα χρόνο τώρα και το joystick δεν υπακούει πάντα. Κατα τα άλλα το κινητό δουλεύει θαυμάσια. Μένω αθήνα. Σε ποιό σερβις να το πάω και πόσο περίπου θα μου πάει?

Παιδιά μια ερώτηση. Μπορώ να πάω στο service της SE στη Θεσ/νίκη (πείτε μου αν ξέρει κανείς που είναι παρακαλώ) και να τους ζητήσω να μου κάνουν αναβάθμιση στο καινούριο firmware; Υπ' όψην ότι το κινητό είναι Vodafone Live και ο μόνος λόγος που θέλω να το κάνω αυτό είναι για να βγάλω το Vodafone Live. (Και μιας και είναι καινούριο ΦΟΒΑΜΑΙ να κάνω τις διαδικασίες μέσω δικτύου και να το κάνω στο davinci αφού θέλω να το κάνω για 2 κιντητά (+της αδερφής μου) + του ότι αν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να πληρώσω και άλλα κλπ)

Εν ολίγοις η ερώτηση είναι αν πάω το τηλ.μου που είναι Vodafone live στο επίσημο service της SE αν θα μου κάνουν την αναβάθμιση στο νεότερο ΝΟΝ Vodafone Live firmware.

Σορρυ αν είναι noob ερώτηση αλλά έψαξα και δεν μπόρεσα να βρώ απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση στο φόρουμ.

Ευχαριστώ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να σου βάλουν Νον-Vodafone Live Firmware σε Vodafone Live συσκευση σε επίσιμο service point. Μόνο 9-volto ή davinci ή το κάνεις μόνος σου με τις οδηγίες που εχουν δωθεί.

Phoinix is i686 optimized: archlinux.org

He bursts into flames and is reborn from his ashes…

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχω ένα k750i κοντά ένα χρόνο τώρα και το joystick δεν υπακούει πάντα. Κατα τα άλλα το κινητό δουλεύει θαυμάσια. Μένω αθήνα. Σε ποιό σερβις να το πάω και πόσο περίπου θα μου πάει?

Για το σέρβις, δες εδώ:

http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461

η sony ericcsson δινει 2 χρονια εγγυηση, οπότε όπου και να το πας δε θα πληρώσεις τίποτα..

Δεν υπαρχει περιπτωση να σου βάλουν Νον-Vodafone Live Firmware σε Vodafone Live συσκευση σε επίσιμο service point. Μόνο 9-volto ή davinci ή το κάνεις μόνος σου με τις οδηγίες που εχουν δωθεί.

Ευχαριστώ. Όταν λες "το κάνω μόνος μου με τις οδηγίες που έχουν δωθεί" τι εννοείς; Μπορώ να κατεβάσω το firmware από κάπου, η μήπως κάποιος να μου το στείλει; Αν είναι εύκολο σε κάποιον ας μου στείλει PM.

Ευχαριστώ

Αφού δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το άθλημα, πήγαινε στο 9volto για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να αλλάξω τον ήχο της υπενθύμισης? Η τουλάχιστον να ανεβάσω την ένταση γιατί δεν την ακούω...εκτός του ότι διαρκεί πολύ λίγο.

Είχατε αναφέρει κάποιο hack prog...μπορείτε να δώσετε ένα link κ ένα tutorial για εμάς τους αδαείς...με το αντικείμενο?

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αφού δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το άθλημα πήγαινέ στο 9volto για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Θα ήθελα να το κάνω μόνος μου, οπότε αν είναι εύκολο ας δώσει κάποιος ένα link με το firmware + οδηγίες (ώστε να γίνει η συσκευή από VF Live, NON VF Live και να εγκατασταθεί η τελευταία έκδοση firmware)

Θα ήθελα να το κάνω μόνος μου, οπότε αν είναι εύκολο ας δώσει κάποιος ένα link με το firmware + οδηγίες (ώστε να γίνει η συσκευή από VF Live, NON VF Live και να εγκατασταθεί η τελευταία έκδοση firmware)

To problima file mou sto na to kaneis mons sou einai oti an kati den kaneis kala h den prosekseis tha katastrepseis to kinito sou kai meta tha prepei na plirosis gia sou to ftiaksoun.... tha to riskareis? pigeneto sto 9volto osotou an kati den sou douleyei sosta na mhn eisai esy o ypefthinos!!!

Στο προηγούμενο μήνυμά σου έλεγες ότι φοβάσαι να το κάνεις μέσω του davinci . Και τώρα λες ότι θες να το κάνεις μόνος σου;:)

Πως μπορω να στειλω παιχνιδια απο ενα k750i σε αλλο κινητο; Δεν βρισκω πουθενα καποια επιλογη. Το κινητο δεν ειναι vodafone live.

Αν εννοείς εγκαταστημένα παιχνίδια, δεν γίνεται. Δεν μπορείς να στείλεις εφαρμογή που έχει εγκατασταθεί στο κινητό.

Τα φραγκα θελει να γλυτωσει...

1) Θέλω να το κάνω για δύο κινητά και όχι για ένα πράγμα που ανεβάζει το κόστος x2

2) Είμαι στη Θεσ/νίκη, δεν παίζει 9volto

3) Αν το πάω από davinci, 1ον πρέπει να πάρω το ρίσκο να το κάνω από μόνος μου, 2ον πρέπει να πάει x2 το κόστος για τις δύο συσκευές δηλαδή θα δώσω στην καλύτερη περίπτωση 20Ε με την προυπόθεση ότι θα δουλέψουν όλα καλά με την πρώτη και το νέο firmware δε θα έχει προβλήματα(highly unlikely) κάτι που αν δε γίνει πρέπει ξανά reflash και άντε άλλα firmware και άντε πλήρωνε. Δηλαδή ΚΑΙ να πληρώσω ΚΑΙ να έχω το ρίσκο; Αν μπορούσα με 20Ε να βεβαιωθώ ότι θα γίνει και με τις ύο συσκευές μου και θα είναι όλα ΟΚ , φυισκά και θα το έκανα

4) Και στην τελική θεωρώ δικαίωμα μου να έχω μια συσκευή με κανονικό λογισμικό ΔΩΡΕΑΝ (μια που πλήρωσα για τη συσκευή). Τώρα αν αυτό είανι παράλογη απαίτηση ΟΚ πάσο.

Τεσπά. Τελικά η θα ανεχτώ το Live ή πάω davinci. Υπάρχει κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να μπορεί να κάνει την αναβάθμιση και πόσο κοστίζει;

Θυμάμαι παλιότερα που κάποιο μέλος είχε αναφέρει κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που ξηλώνει το live. Ίσως να υπάρχουν και άλλα τώρα. Κάνε μια αναζήτηση.

1) Θέλω να το κάνω για δύο κινητά και όχι για ένα πράγμα που ανεβάζει το κόστος x2

2) Είμαι στη Θεσ/νίκη, δεν παίζει 9volto

Πεζει davinci. Μπορείς να το στήλεις ταχυδρομικά στο 9volto. Αν ψάξεις λίγο ολο και καποιον θα βρείς να μπορει να σου κάνει την μετατροπη.

3) Αν το πάω από davinci, 1ον πρέπει να πάρω το ρίσκο να το κάνω από μόνος μου, 2ον πρέπει να πάει x2 το κόστος για τις δύο συσκευές δηλαδή θα δώσω στην καλύτερη περίπτωση 20Ε με την προυπόθεση ότι θα δουλέψουν όλα καλά με την πρώτη και το νέο firmware δε θα έχει προβλήματα(highly unlikely) κάτι που αν δε γίνει πρέπει ξανά reflash και άντε άλλα firmware και άντε πλήρωνε. Δηλαδή ΚΑΙ να πληρώσω ΚΑΙ να έχω το ρίσκο; Αν μπορούσα με 20Ε να βεβαιωθώ ότι θα γίνει και με τις ύο συσκευές μου και θα είναι όλα ΟΚ , φυισκά και θα το έκανα

Και γιατι να εχεις προβληματα? Τοσος κόσμος το εχει κανει απο το myphone και δεν ειχε ποτέ προβληματα. Για αυτό το προτείνουν αλλοστε. Δηλαδή ΡΙΣΚΟ δεν εχεις αν προσπαθήσεις να το κάνεις μονός σου με κυνδυνό να καταστρέψεις τουλάχιστον μιά συσκευη?

4) Και στην τελική θεωρώ δικαίωμα μου να έχω μια συσκευή με κανονικό λογισμικό ΔΩΡΕΑΝ (μια που πλήρωσα για τη συσκευή). Τώρα αν αυτό είανι παράλογη απαίτηση ΟΚ πάσο.

Με την ίδια λογική, πρέπει να θεωρείς και δικαίωμα σου, οτι επειδή αγόρασες motherboard και cpu και όλα τα παρελκόμενα, μπορείς να βαλεις Windows XP απο το CD του φίλου σου, ξερεις... το σωστό το Cdaki το πρόστυχο :happy:

Πράγμα που αποτι ξέρεις είναι παράνομο.

Αυτό που πλήρωσες είναι η VODAFONE LIVE συσκευή με το VFLIVE firmware και όχι η κανονική συσκευή. Για αυτό το πήρες τόσο φτηνά με επιδότηση κτλ κτλ..... και δεν πήγες να πάρεις το κανονικό K750.

Τεσπά. Τελικά η θα ανεχτώ το Live ή πάω davinci. Υπάρχει κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να μπορεί να κάνει την αναβάθμιση και πόσο κοστίζει;

Στην τελική δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπεις σε τόσο κόπο να βγάλεις το Live. Και εγώ το Live εχω και η μονή διαφορά είναι ότι εχει τα εικονίδια αλλαγμένα. Αξίζει να σκάσεις 40Ε+ για να έχεις πιο όμορφα εικονίδια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την ίδια λογική, πρέπει να θεωρείς και δικαίωμα σου, οτι επειδή αγόρασες motherboard και cpu και όλα τα παρελκόμενα, μπορείς να βαλεις Windows XP απο το CD του φίλου σου, ξερεις... το σωστό το Cdaki το πρόστυχο :happy:

Πράγμα που αποτι ξέρεις είναι παράνομο.

Το οποίο είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ όλοι εδω μέσα το έχουν original έτσι; ;)

Το παράδειγμα σου είναι και άτυχο και άστοχο. Τα windows είναι software. Δε μιλάω για software μιλάω για firmware. δεν έχω την απαίτηση να έχει παιχνίδια ολόκληρα και εφαρμογές εγκατεστημένες. Αυτό θα ήταν το αντίστοιχο αυτού που λες. Το αντίστοιχο στην πραγματικότητα θα ήταν να έπαιρνα mobo και cpu που να είχε "κλειδωμένο" το μισό BIOS. Εκτός αυτού, δοκίμασα μέσω davinci και δεν έχει ΕΜΕΑ3 για CID49.

Anyway, no worries, το κινητό δεν το πειράζω και όλα καλά. :)

Στην τελική δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπεις σε τόσο κόπο να βγάλεις το Live. Και εγώ το Live εχω και η μονή διαφορά είναι ότι εχει τα εικονίδια αλλαγμένα. Αξίζει να σκάσεις 40Ε+ για να έχεις πιο όμορφα εικονίδια?

Επειδή δεν αξίζει για αυτό και γω ζήτησα βοήθεια από εδώ

In computing, firmware is software that is embedded in a hardware device. It is often provided on flash ROMs or as a binary image file that can be uploaded onto existing hardware by a user.

http://en.wikipedia.org/wiki/Firmware

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι φυσικό κάποιος να ζητά την αλλαγή του firmware του όταν το υπάρχον δεν τον ικανοποιεί. Επίσης είναι απολύτως λογικό κάποιος που παρέχει την αντίστοιχη υπηρεσία αλλαγής firmware, ειδικά όταν αφορά σε ξήλωμα VL , να πληρώνεται.(Το πόσο παίρνει είναι άλλη κουβέντα.)

Μέχρι στιγμής το CID49 δεν έχει σπ@σει έτσι ώστε κάποιος να αναζητήσεις "άλλες" λύσεις. Οπότε βαδίζουμε στην "πεπατημένη οδό" των online αναβαθμίσεων (davinci, total, κλπ) ή καταστημάτων τύπου 9volto με το αντίστοιχο κόστος ή περιμένουμε υπομονετικά για την επιτυχή ή όχι πρακτική αποκωδικωποίηση του CID49. Για το CID36 Τα πράγματα ούτως ή άλλως έχουν ήδη απλοποιηθεί. Γι'αυτό άλλωστε βγήκε και το CID49 ;)

• The title was changed to Sony Ericsson K750i