Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Exo problima me to joystick.

Meno Peiraia.

To piga stin Omnitech kai mu leei tha to paris an to afisis meta tis giortes.

Pu na to pao gia ameso service?

Eyxaristo poli

ean ine entos s e giti na to plirosi kapou allou,

ektos ke ean ine outos i alos ektos eggiisis!

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ean ine entos s e giti na to plirosi kapou allou,

ektos ke ean ine outos i alos ektos eggiisis!

αμα ειναι να πληρωσεις μπες στο ebay και βρες καμμια καλη θηκη που εχει και keypad μεσα. πανω απο 2€ δεν υπαρχει περιπτωση

αμα ειναι να πληρωσεις μπες στο ebay και βρες καμμια καλη θηκη που εχει και keypad μεσα. πανω απο 2€ δεν υπαρχει περιπτωση

exi xalasi o diakoptis joystick oxi to kalima joystick opou erxete mazi me tis moufa prosopsis apo ebay...

ine diakoptis kolitos pano stin plaketa tou tilefonou...

εχει βρει κανεις πως χαμηλωενι ο ηχος του ξυπνητηριου ? ειναι πολυ δυνατος... καθε μερα ξυπναω με νευρα..:mad:

Γιατι δεν βαζεις κλιμακωτο???

[sIGPIC][/sIGPIC]

κλιμακωτος ειναι. δεν υπαρχει τροπος να γινει σταθερος και να χαμηλωνω την ενταση ? τη βλακεια ειναι αυτη.

Μπα! το μονο που μπορεις ειναι..να εχεις ρυθμισει πριν κλησεις το κινητο,την ενταση του προφιλ σε χαμηλα επιπεδα.φτιαξε ενα προφιλ..και βαλε την ενταση στα γουστα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει βρει κανεις πως χαμηλωενι ο ηχος του ξυπνητηριου ? ειναι πολυ δυνατος... καθε μερα ξυπναω με νευρα..:mad:

Πως δεν γίνεται. πηγαίνεις organizer -> ξυπνητήρια -> Ήχος ξυπνητηριού -> Ringtones -> Ringtones (επιλέγεις το Mp3 που θέλεις να σε ξυπνάει) -> Αναπαραγωγή. Στο συγκεκριμένο σημείο και ενώ παίζει το κομμάτι αυξομειώνεις την ένταση με το + και - που κάνεις ζούμ με τον αντίχειρα (εάν είσαι δεξιόχειρας) στο επιθυμητό επίπεδο της έντασης. Στην συνέχεια πατάς διακοπή και επιλογή και είσαι οκ.

Αυτό που ρώτησα παλιότερα και απάντηση δεν πήρα από κανέναν εδώ μέσα είναι το εξής: Πως αυξομειώνεις την ένταση του ήχου των υπενθυμήσεων;

δυστυχως το ιδιο κανει. εχω βαλει τον ηχο στην πρωτη παβλα αλλα αυτο δεν καταλαβαινει αρχιζει σιγα και μετα σε τρελαινει ...:(

δυστυχως το ιδιο κανει. εχω βαλει τον ηχο στην πρωτη παβλα αλλα αυτο δεν καταλαβαινει αρχιζει σιγα και μετα σε τρελαινει ...:(

Ρυθμίσεις ->ήχοι και ειδποιήσεις -> κλιμακοτός ήχος -> μη ενεργό

και εαν μετά από αυτό δεν είσαι οκ τότε κάτι άλλο συμβαίνει. σε εμένα τουλάχιστον λειτουργεί μια χαρα έτσι χωρίς να αυξάνει κλιμακωτά ο ήχος

Ρυθμίσεις ->ήχοι και ειδποιήσεις -> κλιμακοτός ήχος -> μη ενεργό

και εαν μετά από αυτό δεν είσαι οκ τότε κάτι άλλο συμβαίνει. σε εμένα τουλάχιστον λειτουργεί μια χαρα έτσι χωρίς να αυξάνει κλιμακωτά ο ήχος

δεν νομιζω να ειναι προβλημα μονο του dolce γιατι ουτε σε δυο δικα μου ερικσον που εχω το κανει με τον τροπο που λες!

filika:rolleyes:

παναθηναικος! ! !4ever:happy:

Eπειδη τωρα τελευταια το joystic του Κ750 μου εχει σπασει τα νευρα συν οτι καμια φορα δεν πιανει και το κουμπι της καμερας αν το παω καπου να μου το φτιαξουν(στο Γερμανο ας πουμε απο οπου το ειχα παρει) ποσα περιπου θα μου ζητησουν και επισης μπορω να το διορθωσω μονος μου???
[sIGPIC][/sIGPIC]

ανοιξε το και καθαρισετο. εγω βαζω πανω στο τζοιστικ την σκουπα και τα μαζευει ολα. ο γερμανος θα σου πει να το πας στην ερικσον

Βγάλε τη μπαταρία και την κάρτα μνήμης και άστο 2 λεπτάκια. Μετά ξαναβάλε μόνο τη μπαταρία και άνοιξέ το... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Λειτουργει ομως κανονικα?Αλλα μονο η οθονη ειναι off?Τοτε,μαλλον service...

• The title was changed to Sony Ericsson K750i