vpac Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Exo problima me to joystick. Meno Peiraia. To piga stin Omnitech kai mu leei tha to paris an to afisis meta tis giortes. Pu na to pao gia ameso service? Eyxaristo poli ean ine entos s e giti na to plirosi kapou allou, ektos ke ean ine outos i alos ektos eggiisis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostollon Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 ean ine entos s e giti na to plirosi kapou allou, ektos ke ean ine outos i alos ektos eggiisis! αμα ειναι να πληρωσεις μπες στο ebay και βρες καμμια καλη θηκη που εχει και keypad μεσα. πανω απο 2€ δεν υπαρχει περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Einai entos egiisis. Ala den exi xalasei to keypad?(Gia ti thiki akribos milas?) To joystick mu exi xalasei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpac Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 αμα ειναι να πληρωσεις μπες στο ebay και βρες καμμια καλη θηκη που εχει και keypad μεσα. πανω απο 2€ δεν υπαρχει περιπτωση exi xalasi o diakoptis joystick oxi to kalima joystick opou erxete mazi me tis moufa prosopsis apo ebay... ine diakoptis kolitos pano stin plaketa tou tilefonou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 exi xalasi o diakoptis joystick oxi to kalima joystick opou erxete mazi me tis moufa prosopsis apo ebay... ine diakoptis kolitos pano stin plaketa tou tilefonou... Poli sosta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 εχει βρει κανεις πως χαμηλωενι ο ηχος του ξυπνητηριου ? ειναι πολυ δυνατος... καθε μερα ξυπναω με νευρα..:mad: Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 εχει βρει κανεις πως χαμηλωενι ο ηχος του ξυπνητηριου ? ειναι πολυ δυνατος... καθε μερα ξυπναω με νευρα..:mad: Γιατι δεν βαζεις κλιμακωτο??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 κλιμακωτος ειναι. δεν υπαρχει τροπος να γινει σταθερος και να χαμηλωνω την ενταση ? τη βλακεια ειναι αυτη. Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 κλιμακωτος ειναι. δεν υπαρχει τροπος να γινει σταθερος και να χαμηλωνω την ενταση ? τη βλακεια ειναι αυτη. Μπα! το μονο που μπορεις ειναι..να εχεις ρυθμισει πριν κλησεις το κινητο,την ενταση του προφιλ σε χαμηλα επιπεδα.φτιαξε ενα προφιλ..και βαλε την ενταση στα γουστα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros78 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 εχει βρει κανεις πως χαμηλωενι ο ηχος του ξυπνητηριου ? ειναι πολυ δυνατος... καθε μερα ξυπναω με νευρα..:mad: Πως δεν γίνεται. πηγαίνεις organizer -> ξυπνητήρια -> Ήχος ξυπνητηριού -> Ringtones -> Ringtones (επιλέγεις το Mp3 που θέλεις να σε ξυπνάει) -> Αναπαραγωγή. Στο συγκεκριμένο σημείο και ενώ παίζει το κομμάτι αυξομειώνεις την ένταση με το + και - που κάνεις ζούμ με τον αντίχειρα (εάν είσαι δεξιόχειρας) στο επιθυμητό επίπεδο της έντασης. Στην συνέχεια πατάς διακοπή και επιλογή και είσαι οκ. Αυτό που ρώτησα παλιότερα και απάντηση δεν πήρα από κανέναν εδώ μέσα είναι το εξής: Πως αυξομειώνεις την ένταση του ήχου των υπενθυμήσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 δυστυχως το ιδιο κανει. εχω βαλει τον ηχο στην πρωτη παβλα αλλα αυτο δεν καταλαβαινει αρχιζει σιγα και μετα σε τρελαινει ...:( Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros78 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 δυστυχως το ιδιο κανει. εχω βαλει τον ηχο στην πρωτη παβλα αλλα αυτο δεν καταλαβαινει αρχιζει σιγα και μετα σε τρελαινει ...:( Ρυθμίσεις ->ήχοι και ειδποιήσεις -> κλιμακοτός ήχος -> μη ενεργό και εαν μετά από αυτό δεν είσαι οκ τότε κάτι άλλο συμβαίνει. σε εμένα τουλάχιστον λειτουργεί μια χαρα έτσι χωρίς να αυξάνει κλιμακωτά ο ήχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 μη ενεργο ειναι. τι να κανω θα το βαζω μεσα στην ντουλαπα:( Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvidios102937544 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Ρυθμίσεις ->ήχοι και ειδποιήσεις -> κλιμακοτός ήχος -> μη ενεργό και εαν μετά από αυτό δεν είσαι οκ τότε κάτι άλλο συμβαίνει. σε εμένα τουλάχιστον λειτουργεί μια χαρα έτσι χωρίς να αυξάνει κλιμακωτά ο ήχος δεν νομιζω να ειναι προβλημα μονο του dolce γιατι ουτε σε δυο δικα μου ερικσον που εχω το κανει με τον τροπο που λες! filika:rolleyes: Παράθεση παναθηναικος! ! !4ever:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvidios102937544 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 kala toso δυνατα κανει το 750 Παράθεση παναθηναικος! ! !4ever:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 ναι :mad: Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 ναι :mad: Αυτο με το προφιλ το τσεκαρες??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 nai . Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Eπειδη τωρα τελευταια το joystic του Κ750 μου εχει σπασει τα νευρα συν οτι καμια φορα δεν πιανει και το κουμπι της καμερας αν το παω καπου να μου το φτιαξουν(στο Γερμανο ας πουμε απο οπου το ειχα παρει) ποσα περιπου θα μου ζητησουν και επισης μπορω να το διορθωσω μονος μου??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 ανοιξε το και καθαρισετο. εγω βαζω πανω στο τζοιστικ την σκουπα και τα μαζευει ολα. ο γερμανος θα σου πει να το πας στην ερικσον Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzilas Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 καλησπερα και καλη χρονια.ξερεις καποιος που μπορω να βρω το mobile spy η το bluetooth spy software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krhth Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 βοηθεια το κινητο απο μονο του ασπρισε η οθονη (δηλαδη ανοιγει το κινητο αλλα ειναι ασπρει η οθονη)τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Βγάλε τη μπαταρία και την κάρτα μνήμης και άστο 2 λεπτάκια. Μετά ξαναβάλε μόνο τη μπαταρία και άνοιξέ το... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krhth Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 πραμα δε γινεται ετσι .το χα κανει αυτο που λεσ για μια βδομαδα αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2008 Λειτουργει ομως κανονικα?Αλλα μονο η οθονη ειναι off?Τοτε,μαλλον service... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts