nikos234 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 θελω να σας ρωτησω και κατι αλλο , ξερεις καποιος/α καποιο προγραμμα ετσι ωστε να μπορω να κοβω τα τραγουδια , δηλαδη να εχω μονο τα 30 δευτερα του τραγουδιου , που θελω να χτυπαει το κινητο ? ?? κανα προγραμμα free απο το ιντερνετ ? :D και κανενα προγραμμα free για επεξεργασια φωτογραφιων? :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Παιδία να ρωτήσω κάτι ; To K750 κόπηκε απο την παραγωγή; Το GSM Arena το έχει ταυτόχρονα και στα "Avaliable" και στα "Old" Μοντέλα. ... Μηπώς διακρίνω μια τάση "θαψίματος" του μοντέλου απο τη Sony που θέλει ... Sony και καλά να μας πουλήσει "φύκια για μεταξωτές κορδέλλες" ; sorry άλλα εγώ, όπως και πολύς κόσμος νομίζω, δεν αλλάζω το 750αρι. Πάντα το ίδιο δεν γίνεται; Όλα τα μοντέλα σταματούν να κυκλοφορούν 1,5 περίπου χρόνο μετά την πρώτη κυκλοφορία. Και το Κ750 κλείνει 2 χρόνια σε λίγο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Παιδια βοήθεια. Πηγα να κάνω update το κινητο με το SUS και ενω η αναβάθμιση πηγαινε κανονικα σε κάποια στιγμή μου βγάζει την ένδειξη οτι η αναβάθμιση απέτυχε και εκτοτε το κινητό δεν ανοίγει.Θέλει service SE ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karapsaltis Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 εχω το κ750 4 μηνες και θελω να ρωτησω 2 πραγματα.θελω να το συνδεσω με το στερεωφονικο του αυτοκινητου.εχει δοκιμασει κανεις το καλωδιο που καταληγει σε RCA?? και κατι ακομα.εχω καποια mp3 που ειναι μίξαρισμενα.οτααν τα παιζει το κινητο ομως δεν παιζουν συνεχομενα αλλα υπαρχει κενο οταν αλλαζει το κομματι.για να παιξουν στο pc συνεχομενα ενεργοποιεις την επιλογη στο media player NO PAUSE BETWEEN TRACKS.υπαρχει κατι αντιστοιχο στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Παιδια βοήθεια. Πηγα να κάνω update το κινητο με το SUS και ενω η αναβάθμιση πηγαινε κανονικα σε κάποια στιγμή μου βγάζει την ένδειξη οτι η αναβάθμιση απέτυχε και εκτοτε το κινητό δεν ανοίγει.Θέλει service SE ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω? Δεν νομίζω να θέλει service... Αν δούλευε πριν και απλά μετά την προσπάθεια update "μουλάρωσε", ξανακάνε την διαδικασία. Να επιμείνεις μέχρι κάποια φορά να ολοκληρωθεί. Μην καταθέσεις έτσι απλά τα "όπλα" :) Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kg_tha_rapper Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 δεν μπορω να στειλω αρχεια απο το pc μου στο κινητο !!!:wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Δεν νομίζω να θέλει service... Αν δούλευε πριν και απλά μετά την προσπάθεια update "μουλάρωσε", ξανακάνε την διαδικασία. Να επιμείνεις μέχρι κάποια φορά να ολοκληρωθεί. Μην καταθέσεις έτσι απλά τα "όπλα" :) Δημήτρης Ναι αλλα όταν προσπαθώ πάλι μου λέει πως το κινητό σας διαθέτει ηδη το τελευταιο λογισμικο και δεν προχωρα παραπανω. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 δεν μπορω να στειλω αρχεια απο το pc μου στο κινητο !!!:wacko: :wacko: Μήπως να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Πως προσπαθείς να στείλεις τα αρχεία; Με καλώδιο ή bluetooth; Παλιότερα η διαδικασία γινόταν κανονικά και τώρα πλέον δεν γίνεται ή ποτέ δεν τα κατάφερες; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 απο τη στιγμη που ανοιγω το κ750i μου και εισαγω το κωδικο μολις φτασει στην αρχικη οθονη μπλοκαρει και αρχιζει να αναβοσβηνει με ασπρο χρωμα η οθονη!ΒΟΗΘΕΙΑ! :shock: δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις χωρίς το memory stick μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Ναι αλλα όταν προσπαθώ πάλι μου λέει πως το κινητό σας διαθέτει ηδη το τελευταιο λογισμικο και δεν προχωρα παραπανω. πήγαινε σε Sony Ericsson να σου κάνουν αναβάθμιση να ξεμπερδεύεις τότε. Αλλά το κινητό θα χάσει καταλόγους αρχεία και ότι είναι αποθηκευμένο στη μνήμη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 θελω να σας ρωτησω και κατι αλλο , ξερεις καποιος/α καποιο προγραμμα ετσι ωστε να μπορω να κοβω τα τραγουδια , δηλαδη να εχω μονο τα 30 δευτερα του τραγουδιου , που θελω να χτυπαει το κινητο ? ?? κανα προγραμμα free απο το ιντερνετ ? :D και κανενα προγραμμα free για επεξεργασια φωτογραφιων? :D :D για να παίξεις με τα mp3 δεν ξέρω αν σε βολέψει το Nero Wave Editor... εγώ χρησιμοποιώ το Cool Edit Pro 2 που είναι πολύ καλό και με έχει βολέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 θελω να σας ρωτησω και κατι αλλο , ξερεις καποιος/α καποιο προγραμμα ετσι ωστε να μπορω να κοβω τα τραγουδια , δηλαδη να εχω μονο τα 30 δευτερα του τραγουδιου , που θελω να χτυπαει το κινητο ? ?? κανα προγραμμα free απο το ιντερνετ ? :D και κανενα προγραμμα free για επεξεργασια φωτογραφιων? :D :D Για ηχο το audacity (θα το βρεις και στα cd περιοδικων για pc)freeware Για εικονα ΑCDSee 4.0 (freeware) Ψαξτα στο http://www.cnet.com Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 εχω το κ750 4 μηνες και θελω να ρωτησω 2 πραγματα.θελω να το συνδεσω με το στερεωφονικο του αυτοκινητου.εχει δοκιμασει κανεις το καλωδιο που καταληγει σε RCA?? και κατι ακομα.εχω καποια mp3 που ειναι μίξαρισμενα.οτααν τα παιζει το κινητο ομως δεν παιζουν συνεχομενα αλλα υπαρχει κενο οταν αλλαζει το κομματι.για να παιξουν στο pc συνεχομενα ενεργοποιεις την επιλογη στο media player NO PAUSE BETWEEN TRACKS.υπαρχει κατι αντιστοιχο στο κινητο? Δες αυτο. Ειναι και χαντς φρι. Καταληγει σε υποδοχη για καρφι (αυτο που βαζουμε ακουστικα για γουωκμαν). υπαρχει στα μεντια μαρκτ καπου 15 ευρω. Για το θεμα στο μιξαρισμα ειναι πολυπλοκο. Δεν εχει καποια παρομοια ρυθμιση. Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest CYBER_CHICK17 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Βγάλε την μπαταρία και βγάλε-βάλε την SIM. Ίσως κουνήθηκε και δεν πατάει καλά. Αν δεν επανέρθει, τρέχα στο κοντινότερο service point. :) δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις χωρίς το memory stick μεσα τα δοκιμασα και τα δυο....το κινητο αρχιζει να παραδιδει το πνευμα!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cx65i Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Καλα το *,αλλα για τα κρυφα μενου,το τα βελη < και > που ειναι? Παράθεση AEKαρα ole ole ole ole ole!!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos234 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 ta < > ειναι οι κινησεις του joy stick ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Ναι αλλα όταν προσπαθώ πάλι μου λέει πως το κινητό σας διαθέτει ηδη το τελευταιο λογισμικο και δεν προχωρα παραπανω. Ναι αλλά έχει μια επιλογή (δεν θυμάμε ακριβώς την περιγραφή) που σε ρωτάει αν θέλεις να προχωρήσεις anyway!!! Για πρόσεξέ το λίγο. Ας λέει ότι έχεις την τελευταία...Ξανά εσύ μέχρι να ολοκληρωθεί σωστά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 τα δοκιμασα και τα δυο....το κινητο αρχιζει να παραδιδει το πνευμα!:cry: Στο service θα αναστηθεί. Όπως και να 'χει το κινητό σου είναι ακόμα εντός εγγυήσεως οπότε το κακό δεν είναι τόσο μεγάλο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kg_tha_rapper Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Μήπως να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός; Πως προσπαθείς να στείλεις τα αρχεία; Με καλώδιο ή bluetooth; Παλιότερα η διαδικασία γινόταν κανονικά και τώρα πλέον δεν γίνεται ή ποτέ δεν τα κατάφερες; τωρα μπορω το βρηκα μονος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 τωρα μπορω το βρηκα μονος μου Όλα καλά λοιπόν. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 boro na kano mia erotisi?iparxei kapio programma mipos gia pc pou na sinergazete me to kalodio pou perieixe to k750. psaxno ena prog pou na boro na grafo minimata apo to pc anti na kathome me to kinito sto xeri.lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 boro na kano mia erotisi?iparxei kapio programma mipos gia pc pou na sinergazete me to kalodio pou perieixe to k750. psaxno ena prog pou na boro na grafo minimata apo to pc anti na kathome me to kinito sto xeri.lol Το MyPhoneExplorer εκτός από τα υπόλοιπα που κάνει, μπορεί να σε βοηθήσει και σ' αυτό. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 eyxaristo. einai katapliktiko programma. eisai theos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karapsaltis Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να ακουω στο κ750 μιξαρισμενα mp3 χωρις να εχουν κενο μεταξυ τους?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkokalis Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 na rotiso kati allo? iparxei tropos otan exo sindemeno to kalodio gia to pc na to kano na mi fortizei? an nai pos boro na to kano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts