kdxgr Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Τελικά το πρόβλημα των ειδοποιήσεων του messenger δεν λύθηκε με την καθαρή εγκατάσταση, εμφανίστηκε πάλι. Στάλθηκε από το GM1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Τελικά το πρόβλημα των ειδοποιήσεων του messenger δεν λύθηκε με την καθαρή εγκατάσταση, εμφανίστηκε πάλι. Στάλθηκε από το GM1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεμενα δεν το ξαναεκανε δουλεύει υποδειγματικα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 καλησπέρα στην παρεα προσπαθώ να ενεργοποιήσω volte και vowifi αλλα δεν μου ενεργοποιειται με *#801# το full-port για να συνεχισω την διαδικασία Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 καλησπέρα στην παρεα προσπαθώ να ενεργοποιήσω volte και vowifi αλλα δεν μου ενεργοποιειται με *#801# το full-port για να συνεχισω την διαδικασίαΚαλησπέρα κοίταξε αν το χεις κλειδωμένο σε 4g. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Καλησπέρα κοίταξε αν το χεις κλειδωμένο σε 4g. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεδώ το έχω δείχνει σαν να παει να ανοιξει κατι αλλα ειναι μαύρο φόντο δεν ανοίγει Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 εδώ το έχω δείχνει σαν να παει να ανοιξει κατι αλλα ειναι μαύρο φόντο δεν ανοίγει Στις ρυθμίσεις wi-fi κοίταξες; Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Στις ρυθμίσεις wi-fi κοίταξες; Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkστις ρυθμίσεις wifi τι να δω? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdxgr Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 καλησπέρα στην παρεα προσπαθώ να ενεργοποιήσω volte και vowifi αλλα δεν μου ενεργοποιειται με *#801# το full-port για να συνεχισω την διαδικασίαΕίσαι σε Android 10; Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα. Λίγο που έψαξα στο νετ η διαδικασία δεν έχει δοκιμαστεί σε Android 10. Στάλθηκε από το GM1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Είσαι σε Android 10; Έχω και γω το ίδιο πρόβλημα. Λίγο που έψαξα στο νετ η διαδικασία δεν έχει δοκιμαστεί σε Android 10. Στάλθηκε από το GM1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkναι android 10 φίλε.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos2 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 στις ρυθμίσεις wifi τι να δω?Αν είναι ενεργοποιημένο το vowifi. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Αν είναι ενεργοποιημένο το vowifi. Στάλθηκε από το Nokia 3.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkοχι δεν εχει ενεργοποιηθεί θελει ολη την διαδικασία απο xda Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής γραμματοσειράς που να έχει και ελληνικά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 (edited) Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής γραμματοσειράς που να έχει και ελληνικά; Ευχαριστώ Οχι,χρειάζεται Root και μία εφαρμογή τύπου Root Essentials κλπ [Υπάρχει μια επιλογή στις επιλογές προγραμματιστή (περίεργο για την OOS) που γράφει "Γραμματοσειρά επικεφαλίδας/ σώματος" και έχει μόνο 2 επιλογές (Noto serif sans pro + προεπιλογή) προς το παρών αλλά και αυτή δεν λειτουργεί..LoL Θέλει πολύ δουλειά ακόμη το android 10 είναι νωρίς,πάντως αν η OOS προσθέσει τέτοιο χαρακτηριστικό θα είναι έκπληξη] https://postimg.cc/gallery/kkx58zpq/ Edited October 5, 2019 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 κανονική IMG_20191006_191521 by #scorpio3, on Flickr night mode IMG_20191006_191529 by #scorpio3, on Flickr Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα Πήρα από έναν γνωστό την συσκευή αύριο περιμένω να μου έρθει Είναι καλή αγορά στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο; Μήπως έπρεπε να πάω σε 7t; Τρελές απαιτήσεις δεν έχω αλλά και με 400€ που πήρα το 7αρι σε έκδοση 8/256 νομίζω είναι καλή τιμή. Ευρωπαϊκό κιόλας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Καλησπέρα στην ομάδα Πήρα από έναν γνωστό την συσκευή αύριο περιμένω να μου έρθει Είναι καλή αγορά στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο; Μήπως έπρεπε να πάω σε 7t; Τρελές απαιτήσεις δεν έχω αλλά και με 400€ που πήρα το 7αρι σε έκδοση 8/256 νομίζω είναι καλή τιμή. Ευρωπαϊκό κιόλαςΤρομερή επιλογή κ άψογη τιμή φίλε μου (έχω την ιδια έκδοση) πολυ καλά έκανες!!Υπόψιν για να πας στο 7t θα έπρεπε να δωσεις πολλα παραπάνω Θεωρώ μιδαμινες διάφορες με το πιο σημαντικό τον wide φακο που δεν έχει το 7 που εμενα δεν με νοιάζει αφου ετσι κι αλλιώς βγαζει φωτογραφιαρες.... θα καταλάβεις μολις το πάρεις.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Για να δούμε Από την πρώτη μέρα που βγήκε το 7αρι μου κέρδισε το ενδιαφέρον αλλά είμαι κλασσικός iPhone user και δυσκολεύομαι Πλέον τα έδωσα όλα τα σχετικά με apple και έχω μείνει με OnePlus X Από αύριο με OnePlus 7 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Τελικά με την 9.5.8. θα μείνουμε; Επίσημη αναβάθμιση θα αργήσει πολύ να γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2019 Τελικά με την 9.5.8. θα μείνουμε; Επίσημη αναβάθμιση θα αργήσει πολύ να γίνει;υπομονή φιλε μου τέλος του μήνα εκτιμώ οτι θα δώσουν το νεο update με διορθώσεις στην 10 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Παρέλαβα την συσκευή Έχει Android 9 Είναι σωστό να αναβαθμίσω ή ακόμα υπάρχουν προβλήματα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Παρέλαβα την συσκευή Έχει Android 9 Είναι σωστό να αναβαθμίσω ή ακόμα υπάρχουν προβλήματα;καλημέρα φιλε μου είναι πολύ λίγα τα bugs αλλα αν θες κανε υπομονη λίγες ώρες βγήκε σήμερα η νεα διορθωτική ρομ 10.0.1 κ θα ανεβει στο oxygen updater Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 καλημέρα φιλε μου είναι πολύ λίγα τα bugs αλλα αν θες κανε υπομονη λίγες ώρες βγήκε σήμερα η νεα διορθωτική ρομ 10.0.1 κ θα ανεβει στο oxygen updater Ευχαριστώ. Θα κάνω υπομονή δεν θέλω μπελάδες και κατανάλωση μπαταρίας και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 Ευχαριστώ. Θα κάνω υπομονή δεν θέλω μπελάδες και κατανάλωση μπαταρίας και λοιπάτίποτα θα ενημερώσω και εγώ μόλις την περάσω Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2019 τίποτα θα ενημερώσω και εγώ μόλις την περάσω Ναι δες πως αποδίδει και να μας πεις Έτσι κι αλλιώς δεν έχω εικόνα της συσκευής πως δουλεύει και πόσο αυτονομία έχει και λοιπά για να μπορώ να κρίνω εάν κάτι δεν πάει καλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts