cute_eyes Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 βγαλε τον εαυτο σου φωτογραφια, τυπωσε σε πραγματικο μεγεθος και κολλα το στο τοιχο.τι καλυτερο απο το να βλεπεις τον ευατο σου σε real size στο τοιχο? αααα παρε να βαλεις ενα μεγαλο καθρεφτη απο το ικεα λοιπον πηγαινε στο site του ικεα πατα στον online καταλογο και πηγαινε στις σελ 164-165 ο krabb δεν ειναι και ασχημος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 βγαλε τον εαυτο σου φωτογραφια, τυπωσε σε πραγματικο μεγεθος και κολλα το στο τοιχο.τι καλυτερο απο το να βλεπεις τον ευατο σου σε real size στο τοιχο? αυτο μου το εχουν κανει δωρο.. ενα "ποστερ" απο χοντρο χαρτι (δεν ειναι ακριβως χαρτι αλλα δε ξερω και πως λεγεται)με την φατσα μου! οκ πρωτοτυπο αλλα δε θα το συμβουλευα για υπνοδωματιο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Για να μην ανοιγουμε χωριστο θεμα,μηπως γνωριζει κανεις τιμες απο πατωματζηδες για γυαλισμα? αν καποιος γνωριζει και καποιον πατωματζη στην θεσ/νικη θα ειμουν ευγνωμων! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 http://img687.imageshack.us/img687/9565/1002429r.th.jpg http://img79.imageshack.us/img79/2658/100b1810.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Το απόλυτο πειρατικό υπνοδωμάτιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Πώς το στολίζετε/στολίσατε εσείς; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Πώς το στολίζετε/στολίσατε εσείς;τα χριστούγεννα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) Πώς το στολίζετε/στολίσατε εσείς; Εγω εχω γενικα μια αδυναμια στα λαμπακια.Εκτος απο το δεντρο βαζω λαμπακια και οπου αλλου βρω π.χ. σε τοιχους,,γυρω απο καδρα,σε κουρτινες,πανω απο παραθυρα αλλα και εξωτερικα.Καθε χρονο παιρνω και καινουρια.Ξερω οτι απο πλευρας καταναλωσης ρευματος αυτο δεν ειναι και οτι καλυτερο,αλλα τουλαχιστον το βραδυ για ολη την περιοδο των γιορτων αναβω μονο ολα τα Χριστουγεννιατικα λαμπακια και δεν αναβω τα κανονικα φωτα.Μου αρεσει αρκετα η γιορτινη ατμοσφαιρα και η ζεστασια που δημηουργουν.Στις αρχες του Γεναρη παντα με πιανει μια μελανχολια,μια καταθλιψη που πρεπει να τα ξαναβαλω ολα στην αποθηκη μεχρι τον επομενο Δεκεμβρη και να επιστρεψω στο ψυχρο συνηθισμενο φως της κανονικης λαμπας. Edited March 10, 2014 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 τα χριστούγεννα? Όλο τον χρόνο πώς το έχετε.:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Όλο τον χρόνο πώς το έχετε.:) Δωμάτιο φοιτητή! Μόνο αυτό λεω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts