toliss Δημοσιεύτηκε June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 27, 2005 Υστερα απο 3,5 Χρονια παω τελικα την παρασκευη για παραγγελεια καινουργου υπολογιστη και τελικα καταλιξα σε αυτα τα ειδη ακουω καταληλες προτασεις. Motherboard: ASUS A8N-SLI Premium 939 slot. 180€ Συστήματα Ψύξης CPU: Zalman, CNPS 7000B-Cu 40€ Θήκες Η/Υ: Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B, ασημενιο 77€ Ανεμιστήρες: 80 x 80 mm, Arctic Cooling, Pro TC 6x 6€: 36€ Τροφοδοτικo: 500 Watt, Revoltec, Star Serie Chromus II RPS-500V2, 24pin 110€ Μνήμη RAM : Corsair TWINX1024-3200C2 135€ αν υπαρχουν Corsair CMX512-3200XL 250€ Επεξεργαστης: Athlon 64, 3500+, Venice 260€ Γραφικη Καρτα:PCIe, 256MB, GeForce 6800Ultra, Gainward PowerPack! Ultra/2600PCX TV-DVI-DVI, Retail 300€ ηταν να παρω την ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV αλλα και 550€ τα βρησκω παρα πολα λεφτα. Floppy: 10€ DVD RW: NEC ND-3540A, bulk, ασημενιο, +/ -, DL 60€ Με στηχιζει ολο το συστημα 1230€ αλλα Σκληρο δυσκο αγορασα πριν ενα μηνα ενα Samsung SP2014N και καρτα ηχου θα βαλω την παλια μου εχω μια Soundblaster Audigy Player ειναι ακομη καλη και μου φτανει. Εσεις τη λετε ειναι καλη η επιλογη Για μενα βασικα ειναι το motherboard, τροφοδοτηκο και η γραφικη καρτα βασικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Θα σου χρειαστεί το SLI; Νομίζω ότι είναι περιττό... :rolleyes: Πάρε ένα πιο φθηνό mptherboard και δώσε τη διαφορά σε άλλα περιφερειακά. ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Για τον επεξεργαστη, παρε με τον πυρηνα Venice. Ειναι καλυτερος (χαμηλοτερη καταναλωση και θερμοκρασια) και εχει και τις εντολες SS3 που εχουν και οι Petium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. June 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 @ Agent M Εφοσον κανω αναβαθμιση λεω να παω σε κατι καινουργιο δικιο εχεις με αυτο που γραφεις αλλα το SLI εχει μελον καπου εχω διαβασει η NVIDIA εχει πουλησει πανς απο 750000 SLI και τωρα ολοι προσπαθουν να μπουν στο παιχνηδι τελικα εσυ τη θα συνηστουσες για motherboard. @ Viper η πρωτη μου ιδεα ηταν αυτη αλλα καπου διαβασα se Venice & Winchester δεν υπαρχει διαφορα σε τιμη 20€ ειναι η διαφορα Μax.TDP 67W, 1,40V, L2-Cache 512kB, CPUID:FF0, Stepping venice:E3/Winchester D0 αλλα τελικα θα παρω τον venice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Για τροφοδοτικο, θα σου προτεινα και αυτο . Για μητρικη αυτη . Βασικα,επειδη και εγω ψαχνομαι για αναβαθμιση, εχω κοιταξει αυτα τα μοντελα. Αλλα ειμαι ακομα στο ψαξιμο. ΥΓ: Αυτα που διαλεξες, ειναι πολυ καλα, δεν λεω το αντιθετο, αλλα με αυτα που σου εδειξα, γλυτωνεις 60 ευρω που μπορει να διαθεσεις αλλου. Παντως θελει πολυ ψαξιμο. Η τελικη επιλογη βεβαια ειναι δικη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. June 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Δικεο εχεις με αυτα που γραφεις αλλα απο την ημερα που εφυγα απο Amiga 1200 και καταλεξα σε PC το προτο motherboard ηταν ASUS και απο τοτε εως σημερα εχω παρει 4 ASUS μπορει σε service να μην ειναι και τοσο καλη αλλα τα προϊοντα τους ειναι αρηστα. Την τελευταια φορα περιμενα 31 λεπτα να μιλισω με καποιον ειδηκο ηταν ολες η γραμες ποιασμενες Και η Gigabyte βγαζει καλα motherboards αλλα αυτο ειναι μια κλαση καλυτερο και απο οτι εχω παρατηρισει δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα, εγω μενω γερμανια και το καλο ειναι οτι εχει και "Heatpipe-Culing" AI Cool-Pipe It's no longer either quiet operation or low system temperature. The A8N-SLI Premium, with AI Cool Pipe, lets you have the best of both worlds. This unique heat pipe design provides heat dissipation performance comparable to that of cooling fans without the annoying rotation noise. πραγμα που δεν εχει το GIGABYTE GA-K8N ULTRA SLI 939 αλλα ουτε υποστηριζει Athlonx2 εκει θελω να παω αλλα για τον AMD, 4200+, Athlon 64 X2 Dual-Core, Sockel 939, 2x 512kB L2 Cache, Manchester, BOX 570€ AMD, 4400+, Athlon 64 X2 Dual-Core, Sockel 939, 2x 1024kB L2 Cache, Manchester, BOX 630€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Δικεο εχεις με αυτα που γραφεις αλλα απο την ημερα που εφυγα απο Amiga 1200 και καταλεξα σε PC το προτο motherboard ηταν ASUS και απο τοτε εως σημερα εχω παρει 4 ASUS μπορει σε service να μην ειναι και τοσο καλη αλλα τα προϊοντα τους ειναι αρηστα. Την τελευταια φορα περιμενα 31 λεπτα να μιλισω με καποιον ειδηκο ηταν ολες η γραμες ποιασμενες Και η Gigabyte βγαζει καλα motherboards αλλα αυτο ειναι μια κλαση καλυτερο και απο οτι εχω παρατηρισει δεν υπαρχει στην ελληνικη αγορα, εγω μενω γερμανια και το καλο ειναι οτι εχει και "Heatpipe-Culing" πραγμα που δεν εχει το GIGABYTE GA-K8N ULTRA SLI 939 αλλα ουτε υποστηριζει Athlonx2 εκει θελω να παω αλλα για τον AMD, 4200+, Athlon 64 X2 Dual-Core, Sockel 939, 2x 512kB L2 Cache, Manchester, BOX 570€ AMD, 4400+, Athlon 64 X2 Dual-Core, Sockel 939, 2x 1024kB L2 Cache, Manchester, BOX 630€ Σωστα τα λες. Εφοσον η Asus υποστηριζει AthlonX2 να την παρεις για μελλοντικη αναβαθμιση. Στην Γερμανια, εχουν τοσο φτηνες τιμες? Η 6800 ultra μονο 300 ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. June 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Οχι ολες ειναι γυρω στα 400/500€ αλλα αυτη ειναι στα 300€ το μονο μειωνεκτημα ειναι 400/1100 και η αλλες εχουν 400&1200 αλλα και 100€ γλητωνω πηγεναι εδω http://www2.alternate.de/html/index.html http://www.arlt.com/shop/artikelliste.php?wg=131&wgname=vgacard&Arlt_Session=3646f051ec90981ea9b262155c1c2e3b και εδω μπορεις να ψαξεις να δεις πως κοινηται η γερμανικη αγορα http://www.evendi.de/ http://www.guenstiger.de/gt/main.asp http://www.preistrend.de/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ο επεξεργαστής 10 ευρώ πιο φθηνά στο Πλαίσιο(τον πήρε ο αδερφός το προηγούμενο Σαββατο) και το NEC 5 ευρώ πιο φθηνά πάλι από Πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Υστερα απο 3,5 Χρονια παω τελικα την παρασκευη για παραγγελεια καινουργου υπολογιστη και τελικα καταλιξα σε αυτα τα ειδη ακουω καταληλες προτασεις. Motherboard: ASUS A8N-SLI Premium 939 slot. 180€ Συστήματα Ψύξης CPU: Zalman, CNPS 7000B-Cu 40€ Θήκες Η/Υ: Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B, ασημενιο 77€ Ανεμιστήρες: 80 x 80 mm, Arctic Cooling, Pro TC 6x 6€: 36€ Τροφοδοτικo: 520 Watt be quiet!, ATX1.3, Blackline 130€ Μνήμη RAM : Corsair TWINX1024-3200C2 135€ αν υπαρχουν Corsair CMX512-3200XL 250€ Επεξεργαστης: Athlon 64, 3500+, Venice 260€ Γραφικη Καρτα:PCIe, 256MB, GeForce 6800Ultra, Gainward PowerPack! Ultra/2600PCX TV-DVI-DVI, Retail 300€ ηταν να παρω την ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV αλλα και 550€ τα βρησκω παρα πολα λεφτα. Floppy: 10€ DVD RW: NEC ND-3540A, bulk, ασημενιο, +/ -, DL 60€ Με στηχιζει ολο το συστημα 1230€ αλλα Σκληρο δυσκο αγορασα πριν ενα μηνα ενα Samsung SP2014N και καρτα ηχου θα βαλω την παλια μου εχω μια Soundblaster Audigy Player ειναι ακομη καλη και μου φτανει. Εσεις τη λετε ειναι καλη η επιλογη Για μενα βασικα ειναι το motherboard, τροφοδοτηκο και η γραφικη καρτα βασικη. Λοιπόν...η μητρική είναι μια χαρά... Το σύστημα ψύξης είναι μέτριο...καλύτερα πάρε την ζαλμαν που είναι ολόκληρη από χαλκό Τροφοδοτικό πάρε κανένα Fortron , Herolchi , Enermax , δεν θυμάμαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... :p Μνήμη ράμ....καθαρά την δεύτερη επιλογή...ούτε καν να το σκευτείς... Επεξεργαστής...μούρλια... Κάρτα γραφικών...PERFECT....goes like a hell είναι το παρατσούκλη της....(Gainward) Όσο για το vs 6800 με 7800 άστο.... η 7800 έχει πάνω από 25% καλύτερες επιδόσεις.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Ο επεξεργαστής 10 ευρώ πιο φθηνά στο Πλαίσιο(τον πήρε ο αδερφός το προηγούμενο Σαββατο) και το NEC 5 ευρώ πιο φθηνά πάλι από Πλαίσιο. ο 3500+ κάνει 251,99 αλλά δεν είναι σίγουρα venice..... To floppy κάνει 5? το μαύρο κάνει 8 πάντως.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. June 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Λοιπόν...η μητρική είναι μια χαρά... Το σύστημα ψύξης είναι μέτριο...καλύτερα πάρε την ζαλμαν που είναι ολόκληρη από χαλκό Τροφοδοτικό πάρε κανένα Fortron , Herolchi , Enermax , δεν θυμάμαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... :p Μνήμη ράμ....καθαρά την δεύτερη επιλογή...ούτε καν να το σκευτείς... Επεξεργαστής...μούρλια... Κάρτα γραφικών...PERFECT....goes like a hell είναι το παρατσούκλη της....(Gainward) Όσο για το vs 6800 με 7800 άστο.... η 7800 έχει πάνω από 25% καλύτερες επιδόσεις.... Overlocker Τροφοδοτικο ηθελα να παρω enermax αλλα εκει που θα παρω τον υπολογιστη δεν εχει και ετσι θα παρω Revoltec Αλλα στο συστημα ψυξης θα παρω ετσι και αλλιως ζαλμαν αλλα το εχω γραψει επανω, σε μνημη λιγο δυσκολα να τα βρω σε αυτο το μαγαζι και ετσι θα πρεπει να τα αγορασω απο αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Αλλα στο συστημα ψυξης θα παρω ετσι και αλλιως ζαλμαν αλλα το εχω γραψει επανωΤότε καλύτερα πάρε το 7700Cu, είναι πιο καινούργιο, έχει μεγαλύτερο ανεμιστηράκι, μεγαλύτερη επιφάνεια που ψύχεται, μικρότερη ταχύτητα περιστροφής και γενικά αποδίδει πολύ καλά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 @ Agent M Εφοσον κανω αναβαθμιση λεω να παω σε κατι καινουργιο δικιο εχεις με αυτο που γραφεις αλλα το SLI εχει μελον καπου εχω διαβασει η NVIDIA εχει πουλησει πανς απο 750000 SLI και τωρα ολοι προσπαθουν να μπουν στο παιχνηδι τελικα εσυ τη θα συνηστουσες για motherboard. Εγώ αυτό που ακούω και βλέπω είναι ότι το SLI της nVidia αποδείχθηκε μεγάλη πατάτα. Ούτε φυσικά θα έσκαγα καμιά 1000 Ευρώ για να πάρω 2 ίδιες κάρτες γραφικών για να βλέπω ένα παιχνίδι με 200fps... :w00t: Είναι πολύ ακριβό χόμπι... :lol: Το ότι έχει πουλήσει πάνω από 750000 δεν σημαίνει και ότι αξίζει. :rolleyes: Απλά διάβασε reviews και θα καταλάβεις ότι αυτά που δίνεις σε λεφτά δεν τα παίρνεις και 100% σε επιδόσεις. ;) Για motherboard τώρα... Υπάρχουν συμφορουμίτες που είναι πιο ειδικοί από εμένα να σου απαντήσουν όπως και έκαναν. ;) Εγώ ένα DFI πήρα και προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος. Καλές αγορές! :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. June 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Agent M Εισαι λαθος πληρωφορημενος δεν χρειαζεσαι 1000€ αλλα 600€ για 2 καρτες 6800 Ultra και εχεις σχεδον τα ιδια αποτελεσματα οπως μια 7800GTX 550-600 € εγω θα επαιρνα μια 7800GTX μπορει να παρω και αυτη αλλα σε κανενα 2 χρονια οταν η τιμες πεσουν τοτε ειναι καλη ιδεα να βαλω και δευτερη καρτα, αλλα γιατι κολας στο SLI που εχει αυτο το mainboard ξερεις τη προσφαιρει το 8NSLI-Premium? κανενα αλλο mainboard δεν εχει τοσα Futures οσα εχει αυτο και υποστηριζει Athlon X2. Παντως ξερω οτι τα επομενα 3 χρονια δεν θα ριξω αλλα λεφτα μεσα εκτος αν κατι χαλασει ποτε δεν κανουμε οικονομια σε Mainboard. Special Features from Asus: - ASUS AI Cool-Pipe - ASUS AI Selector - ASUS AI NOS - ASUS AI NET 2 - ASUS SLI warning LED - ASUS AI Overclocking - ASUS PEG Link for single/dule graphics cards - ASUS Precision Tweaker - ASUS EZ Flash - ASUS MyLogo2 - ASUS C.P.R. - ASUS POST Reporter - ASUS Q-Fan2 - ASUS Multi-language BIOS - ASUS CrashFree BIOS 2 - ASUS Instant Music - ASUS EZ Plug Ποτε δεν θα αγοραζα DFI υπαρχουν ποιο καλυτερη οπως Gigabyte, MSI, Epox μπορει η διαφορα να ειναι μικρη αλλα αυτη κανει την κλαση ποτε δεν εχω δει DFI καλητερη απο ASUS ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΗΡΕΣ DFI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Agent M Εισαι λαθος πληρωφορημενος δεν χρειαζεσαι 1000€ αλλα 600€ για 2 καρτες 6800 Ultra και εχεις σχεδον τα ιδια αποτελεσματα οπως μια 7800GTX 550-600 € εγω θα επαιρνα μια 7800GTX μπορει να παρω και αυτη αλλα σε κανενα 2 χρονια οταν η τιμες πεσουν τοτε ειναι καλη ιδεα να βαλω και δευτερη καρτα, αλλα γιατι κολας στο SLI που εχει αυτο το mainboard ξερεις τη προσφαιρει το 8NSLI-Premium? κανενα αλλο mainboard δεν εχει τοσα Futures οσα εχει αυτο και υποστηριζει Athlon X2. Παντως ξερω οτι τα επομενα 3 χρονια δεν θα ριξω αλλα λεφτα μεσα εκτος αν κατι χαλασει ποτε δεν κανουμε οικονομια σε Mainboard. Special Features from Asus: - ASUS AI Cool-Pipe - ASUS AI Selector - ASUS AI NOS - ASUS AI NET 2 - ASUS SLI warning LED - ASUS AI Overclocking - ASUS PEG Link for single/dule graphics cards - ASUS Precision Tweaker - ASUS EZ Flash - ASUS MyLogo2 - ASUS C.P.R. - ASUS POST Reporter - ASUS Q-Fan2 - ASUS Multi-language BIOS - ASUS CrashFree BIOS 2 - ASUS Instant Music - ASUS EZ Plug Ποτε δεν θα αγοραζα DFI υπαρχουν ποιο καλυτερη οπως Gigabyte, MSI, Epox μπορει η διαφορα να ειναι μικρη αλλα αυτη κανει την κλαση ποτε δεν εχω δει DFI καλητερη απο ASUS ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΗΡΕΣ DFI Όλες οι 6800GT Ultra στο Ελλάντα ξεκινάνε από 450 περίπου και φτάνουν τα 500! Και μου αρέσει που το λεω και τόσο άνετα λες και τα Ευρώ είναι στραγάλια! :lol: Όποιος έχει τη δυνατότητα και θέλει ας πάρει από το εξωτερικό. ;) Και στο ξαναλεω... Δίνεις 100% της αξίας για να πάρεις 2 ίδιες κάρτες έτσι ώστε να επωφεληθείς από τις επιδόσεις του SLI. ΔΕΝ παίρνεις όμως το 100% των επιδόσεων! Εγώ δεν βλέπω κάποιο λόγο για να προχωρήσει κάποιος σε μια τέτοια κίνηση εκτός κι αν του περισσεύουν και που στην τελική δεν μου πέφτει και λόγος για το που και πόσα θα τα σκάσει... :rolleyes: Την DFI την πήρα επειδή την αγόρασα πιο φτηνά από όσο κάνει... Πέρα από την τιμή είχα κάποιους ενδιασμούς για τη ποιότητα/απόδοση αλλά το ρισκάρισα... :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Agent M Εισαι λαθος πληρωφορημενος δεν χρειαζεσαι 1000€ αλλα 600€ για 2 καρτες 6800 Ultra και εχεις σχεδον τα ιδια αποτελεσματα οπως μια 7800GTX 550-600 € εγω θα επαιρνα μια 7800GTX μπορει να παρω και αυτη αλλα σε κανενα 2 χρονια οταν η τιμες πεσουν τοτε ειναι καλη ιδεα να βαλω και δευτερη καρτα, αλλα γιατι κολας στο SLI που εχει αυτο το mainboard ξερεις τη προσφαιρει το 8NSLI-Premium? κανενα αλλο mainboard δεν εχει τοσα Futures οσα εχει αυτο και υποστηριζει Athlon X2. Παντως ξερω οτι τα επομενα 3 χρονια δεν θα ριξω αλλα λεφτα μεσα εκτος αν κατι χαλασει ποτε δεν κανουμε οικονομια σε Mainboard. Special Features from Asus: - ASUS AI Cool-Pipe - ASUS AI Selector - ASUS AI NOS - ASUS AI NET 2 - ASUS SLI warning LED - ASUS AI Overclocking - ASUS PEG Link for single/dule graphics cards - ASUS Precision Tweaker - ASUS EZ Flash - ASUS MyLogo2 - ASUS C.P.R. - ASUS POST Reporter - ASUS Q-Fan2 - ASUS Multi-language BIOS - ASUS CrashFree BIOS 2 - ASUS Instant Music - ASUS EZ Plug Ποτε δεν θα αγοραζα DFI υπαρχουν ποιο καλυτερη οπως Gigabyte, MSI, Epox μπορει η διαφορα να ειναι μικρη αλλα αυτη κανει την κλαση ποτε δεν εχω δει DFI καλητερη απο ASUS ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΗΡΕΣ DFI Κάποιος με έβρισε.... Η Ασους σε Κ8 είναι ένα μοβο που δεν είναι για o/c και τα features που δινει η καθε εταιρεία τα ονομάζει διαφορετικά... H DFI είναι κάτι άλλο.... Το βρίσκω απίστευτη ΜΑΜΑΚΙΑ να πάρει κάποιος DFI που δεν κανει o/c...γιατι είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά και μόνο για αυτό.... Οποτε ΔΕΝ συγκρίνωνται Asus κ DFI ...αλλού στοχεύειη μία εταιρεία και αλλού η άλλη... Το sli mono πατάτα ΔΕΝ βγήκε... Σου προσφέρει πάνω από 70% σε επιδόσεις αλλά το μόνο ότι είναι ακριβό....όποιος πάει μονο για benchs μονο πατάτα δεν βγήκε....όχι επειδή κάποιος δεν μπορεί να δω΄σει αυτα τα λεφτά είναι πατάτα... Σορρυ αλλά αν κάποιου του περισευαν τόσα λεφτα για το pc σίγουρα θα έβαζε sli.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. June 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 29.06.2005 17:55 Uhr - Heute hat Michael Schnetzer (alias No_Name, Team C³), seines Zeichens Overclocking-Experte und freier Mitarbeiter der PC Games Hardware, einen neuen Aquamark-Rekord aufgestellt. Dazu setzte er einen von PCG Hardware zur Verfügung gestellten Athlon 64 FX-57 (San Diego) und zwei Geforce 7800 GTX im SLI-Modus ein. Der Prozessor wurde dabei auf 3.595 MHz übertaktet. Die Geforce-Karten liefen mit 530 MHz Chiptakt, der VGA-RAM mit 715 MHz. Enorme 127.585 Aquamarkpunkte erreicht diese Power-Kombination. Der alte Rekord lag bei 123.105 Punkten, der mit einem Athlon 64 FX-55 und zwei Geforce 7800 GTX im SLI-Betrieb erreicht wurde. http://www.pcgames.de/?article_id=383180 Το αρθρο ειναι στα γερμανικα και στο μεταφραζω. Καποια ετερια εχει δωσει ενα Athlon 64 FX-57 (San Diego) και δυο καρτες 7800 GTX σε SLI-Modus. Τον CPU τον κανανε overlocking σε 3.595 ΜΗz. Η καρτες δουλευαν με 530 MHz Chiptakt και VGA-Ram με 715 MHz. 127.585 Aquamark ποντους καταφεραι αυτος ο φοβερος συνδιασμος το παλιο ρεκορ ηταν 123.105 ποντους με εναν Athlon 64 FX-55 και δυο Geforce 7800 GTX σε SLI. Ακομη και η ATI εκει πηγαινει αλλα το ονομαζει Crossfire αρα ειναι η τεχνολογια του μελοντος Tωρα αν αυτο το τεστ ειναι πατατα τοτε δεν ξερω τη αλλο να προσθεσω. Και εγω δεν δεινω τοσα λεφτα μεχρι 1300€ για ολο το συστημα αλλα σε κανα 1,5 χρονο που η τιμες των 7800 GTX παισουν παρα πολυ το ξανασκεφτομαι 300€ για μια 6800 Ultra ειναι παρα πολυ καλα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Xm.... Άρα σκεύτεσαι σε 1,5 χρόνο να αλλάξεις πάλι καρτα γραφικών... Εγώ θα έδινα τα 200 παραπάνω τώρα και σε 1.5 χρόο θα άλλαζα κάτι άλλο...πχ οθόνη...ή επεξεργαστή... ps. Όσο για το τέστ που δίνεις είναι οκ αφού έγινε από χρήστη του xs(xtremesystems.org) αλλά και αδύνατο να γίνειαπό τον οποιδήποτε μιας και στον επεξεργαστή είχε phase change(πολλοί "-" βαθμοί) και νερό στην κάθε κάρτα.... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. June 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Overclocker Περιμενα παρα πολυ καιρο γιαυτη την καρτα αλλα και 530 εως 600 € ειναι παρα πολλα λεφτα, πριν απο 3,5 χρονια οταν ειχαν βγει η geforce ASUS 4400 TD-Deluxe ειχα δωσει 440€ και εως σημερα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο και παλη λεω να κανω το ιδιο πραγμα ωστε τα επομενα 2 εως 4 χρονια να μιν χρειαζεται να ρηξω λεφτα αλλα και η 6800 Ultra που σχεφτομαι να παρω και στηχιζει 300€. Δεν θελω να δωσω πανω απο 1300€ η θα πρεπει να κανω οικονομια σε κατη αλλο και τοτε να παρω μια 7800 αλλα σε τη? η θα δωσω 1550€ και τοτε εχω ενα παρα πολυ καλω συστημα. Το επομενο που 8ελω να κανω αναβαθμηση ειναι ο επηξεργαστης και ιδιετερα ενας Athlon X2(DualCore) To αρθρο σημερα το διαβασα αλλα αυτη συνηθως τετοια τεστ κανουνε και στο περιοδικο στην επομενη εκδοση θα εχει ποιο αναλυτηκοτερα με τη mainboard, γραφικι καρτα και οτι αλλο χρισιμοποιησαν ειναι ομως αρκετα ενδιαφερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Υστερα απο 3,5 Χρονια παω τελικα την παρασκευη για παραγγελεια καινουργου υπολογιστη και τελικα καταλιξα σε αυτα τα ειδη ακουω καταληλες προτασεις. Motherboard: ASUS A8N-SLI Premium 939 slot. 180€ Συστήματα Ψύξης CPU: Zalman, CNPS 7000B-Cu 40€ Θήκες Η/Υ: Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B, ασημενιο 77€ Ανεμιστήρες: 80 x 80 mm, Arctic Cooling, Pro TC 6x 6€: 36€ Τροφοδοτικo: 500 Watt, Revoltec, Star Serie Chromus II RPS-500V2, 24pin 110€ Μνήμη RAM : Corsair TWINX1024-3200C2 135€ αν υπαρχουν Corsair CMX512-3200XL 250€ Επεξεργαστης: Athlon 64, 3500+, Venice 260€ Γραφικη Καρτα:PCIe, 256MB, GeForce 6800Ultra, Gainward PowerPack! Ultra/2600PCX TV-DVI-DVI, Retail 300€ ηταν να παρω την ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV αλλα και 550€ τα βρησκω παρα πολα λεφτα. Floppy: 10€ DVD RW: NEC ND-3540A, bulk, ασημενιο, +/ -, DL 60€ Με στηχιζει ολο το συστημα 1230€ αλλα Σκληρο δυσκο αγορασα πριν ενα μηνα ενα Samsung SP2014N και καρτα ηχου θα βαλω την παλια μου εχω μια Soundblaster Audigy Player ειναι ακομη καλη και μου φτανει. Εσεις τη λετε ειναι καλη η επιλογη Για μενα βασικα ειναι το motherboard, τροφοδοτηκο και η γραφικη καρτα βασικη. Motherboard: ASUS A8N-SLI Premium 939 slot. 180€ Συστήματα Ψύξης CPU: Zalman, CNPS 7700Cu 55€ Θήκες Η/Υ: Thermaltake Tsunami VA3000-SNA, ασημενιο 106€ Ανεμιστήρες: Τροφοδοτικo: Enermax 600W EG701AX-VH-W-SFMA 138€ Μνήμη RAM : 2 X Corsair CMX512-3200XL 235€ Επεξεργαστης: Athlon 64, 3500+, Venice 260€ Γραφικη Καρτα:PCIe, 256MB, ASUS Extreme N7800GTX/2DHTV 564€ Floppy: 11€ DVD RW: NEC ND-3540A, bulk, ασημενιο, +/ -, DL 60€ Αυτα τελικα θα παρω και το καλαμπουρη θα μου στηχισει 1600€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Έχω έαν ενδιασμό για την Α8Ν με τη "πιπα" που έχει για την ψύξη του chipset αλλά και των mosfet αν δεν κάνω λάθος.... Αυτό που δεν κατάλαβα είναι...ότι οκ θα στέλνει την θερμότητα εκεί πάνω...αλλά τα mosfet είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ οπότε...μάλλον περισσότερο θα ζεσταίνεναι παρα θα το κρυώνει αυτή η "πιπα".... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 OverClocker Απο οτι εχω μαθει και ευχομαι να ειναι αλληθεια εχεις πολυ ποιο καλυτερη ψυξη με αυτο το σηστιμα ωστε η ζεστα θα διανομιζεται τοσο καλα για να μην υπαρχει τετοιο προβλημα.....και οπως λενε απο το στομα στου θεου το αυτη. το κακο ειναι εχω ψαξει αρκετες ιστοσελιδες αλλα καμια δεν το εχει δοκημασει ειναι παρα πολυ καινουργιο Mainboard αλλα εως στηγμη με Asus δεν ειχα ποτε προβλημα και γιατο παω εκει. Τεληκα τη σου λεει η επιλογη μου τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Τι να μου λέει...έβαλες την ψύκτρα της ζαλμαν που είναι ολόκληρη από χαλκό...έβαλες ένα ποιο ισχυρό τροφοδοτικό μιας και έβαλες την 7800γτχ.. Αλλά δεν κατάλαβα κάτι...για τις μνήμες...1*512 θα πάρεις?γιατι για 2*512 έπρεπε να είναι Twinx1024-3200XL...και αν ειναι μόνο ένα 512 dimmaki είναι ΠΟΛΥ ΑΚΡΥΒΗ Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Μνήμη RAM : Corsair CMX512-3200XL 235€ ειναι 2 x 512 δηλαδη 1024 Οβερκλοκινγκ μνημες 4-4-4-12 (DDR2) Εχω βρει πολυ φοβερο RAM τα καινουργια Corsair CM2X512A-5400UL ειναι DDR2 ειναι (2X512) και στηχιζουν 320€ Intel System 415 Nvidia System 395 Ακομη πολυ καλα DDR2 ειναι το Κingston ΚΗΧ6000D2/512 και στηχιζουν 200€ Intel System 415 Nvidia System 410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts