parapara Δημοσιεύτηκε June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 26, 2005 Έγινε σε laptop (Sony - Vaio) ενός φίλου... α) Το είχε αρκετές μέρες ανοιχτό και είχε ζεσταθεί... β) Έγινε ενώ έβλεπε DVD γ) Λίγη ώρα αργότερα έγινε black-out από κεραυνό. Πλέον όταν ανοίγει τον υπολογίστή πριν μπει στα windows, βγαίνει αυτό το μήνυμα και... τίποτα άλλο. Μόνο το ctrl+alt+delete πιάνει που το επανεκκινεί. Ούτε στο bios μπόρεσα να μπώ. Τι έγινε; Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Κάτι που μου έρχεται τώρα είναι το εξής: μήπως ο φίλος σου έχει συνδεδεμένο κανένα usb stick στο laptop? Ας το βγάλει και ας δοκιμάσει να ανοίξει πάλι τον Η/Υ. Μου έχει τύχει 2 φορές αυτό σε διαφορετικά pc και τελικά ήταν το στικάκι. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Μεταφέρεται στο hardware. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. June 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Δοκίμασα να βάλω το CD των windows... το recovery disc του είναι σε άλλη χώρα. Ξεκινάει από το cd και δοκιμάζω τις 2 επιλογές που έχει recovery ή setup windows... Και λέει ότι δεν βρίσκει σκληρό δίσκο στον υπολογιστή. Με το recovery disc έχει περισσότερες πιθανότητες να τον βρεί; Δεν είχε flash disk όταν έγινε μέσα... ίσως να είχε memory card φωτογραφικής. Τη βάζω τη ξαναβγάζω και τίποτα. ... Χτύπησε ο δίσκος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 ο δισκος δεν εχει χτυπησει και εγω εχω αυτο το προβλημασε ενα dell εκανα format και fdisk δουλεψε για λιγο αλλα μετα απο μερικες μερες παλι τα ιδια και πιστευω οτι κατι παιζει με το bios και τον δισκο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts