VIDEOMIX Δημοσιεύτηκε October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2003 Pedia, ehthes, katevasa apo dieythinsis diafora screensavers gia to PC moy. Tin patisa omos giati ehoyn xekinisi diafores diafimiseis ke enohliseis apo tis dieythinsis poy ta katevasa. Xafnika hathikan ke ta ellinika. otan ta gyrnao kytate ti grafi sto parakato paradeigma. tha grapso ti lexi giorgos. ³ΉΏΑ³ΏΓ Eidate? isos piraxa ke ego kati stin prospathia moy na apalago apo diafora poy katevasa apo tis dieythinseis ton screen savers. Mipos rythmizete apo tis gramatoseires? ti na kano? ean xerei kapoios help me. Eyharisto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Καταρχήν κατέβασε το ad-aware της Lavasoft και τρέξε το για να απαλλαγείς από τα spy-ware που έχεις στο σύστημά σου. Όταν τελειώσεις με αυτή τη διαδικασία ξαναπόσταρε και πες μας αν συνεχίζεται το πρόβλημα των ελληνικών. Δες και εδώ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αν δε λυθεί το πρόβλημα, μαζί με το καινούριο ποστ, πες μας και τι λειτουργικό έχεις Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. October 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gdp77 Καταρχήν κατέβασε το ad-aware της Lavasoft και τρέξε το για να απαλλαγείς από τα spy-ware που έχεις στο σύστημά σου. Όταν τελειώσεις με αυτή τη διαδικασία ξαναπόσταρε και πες μας αν συνεχίζεται το πρόβλημα των ελληνικών. Δες και εδώ Kat'arhin, eyxaristo gia to endiaferon sas. loipon piga stin dieythinsi poy me esteiles ke ekana ke eggrafi. to arhio poy grafei ekei eine leei gia osoys idi hrisimopoioyn to spy-ware, ke ayto eine reference file. To katevasa ke tora prepei na moy peis ti kano me dayto(ean eine to sosto poy hriazome) Eho XP Professional ke 2 skliroys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Ε... αυτό που κατέβασες είναι το reference file που χρησιμοποιεί το ad-aware που πρέπει να κατεβάσεις από εδω http://www.lavasoft.de/support/download/. Πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα και το reference file και μετά να το βάλεις να ψάξει τον δίσκο με το λειτουργικό. Λογικά θα βρει το spyware που σε ταλαιπωρεί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. October 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mcde Ε... αυτό που κατέβασες είναι το reference file που χρησιμοποιεί το ad-aware που πρέπει να κατεβάσεις από εδω http://www.lavasoft.de/support/download/. Πρέπει να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα και το reference file και μετά να το βάλεις να ψάξει τον δίσκο με το λειτουργικό. Λογικά θα βρει το spyware που σε ταλαιπωρεί. to katevasa, ekane epanekinisi meta to treximo egatastasis ke tora patontas to eikonidio poy eine san kalathi skoypidion moy zitaei Account Name, meta Incoming Mail Server ke Outgoing Mail (SMTP) Server. Ti tha grapso sta plesia ayta oste na arhisi to Scan na doyleyei? EYXARISTO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. October 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 omos ke na katafero na trekso to programa, ap'oti katalaveno tha me voithisi stin apalifi diafimistoskoypidion. Gia to kyrio provlima poy einai to hasimo ton ellinikon, den moy proteinate kati. den mporo na grapso. (kyttate aytes tis aidies poy grafo. Greeklish...! mpliah.) :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 Κατ'αρχήν το ad-aware απ'ότι θυμάμαι δεν ζητάει κανένα username ούτε άλλα στοιχεία. Κάποιο άλλο πρόγραμμα εγκατέστησες και καλό θα είναι να μην βάλεις τα στοιχεία που σου ζητάει. Όσο για τα ελληνικά, από τα regional and language settings πήγαινε στα ελληνικά κάνε απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και πιστεύω ότι θα λυθεί. Όλα αυτά αφού τρέξεις το ad-aware Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2003 To ad-aware πάρτο κατευθείαν από εδώ Είναι τελείως free Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. October 26, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios To ad-aware πάρτο κατευθείαν από εδώ Είναι τελείως free Eυχαριστώ πολύ τον sergio και τουs υπόλοιπουs για το ενδιαφέρον. Sergio ωs δια μαγείαs μετά την εγκατάσταση του αρχείου, επανήλθαν τα ελληνικά.!!!!!!!!!!!!!!!! :) Οσο για τιs διαφημήσειs, θα περημένω για να δώ διοτι πριν λίγο εκανα εγκατάσταση. Μετα τον έλεγχο, βρήκε πολλα παρασιτα. Αυτά τι τα κάνουμε; διοτι εγραφε κάτι για save. Kαι κατι άλλο τώρα για να μη κάθωμαι να ανοίγω άλλο θέμα. Είχα στιs διευθήνσειs του internet στα αγαπημένα μου, εικονίδια τηs κάθε ιστοσελίδαs. Ξαφνικά χαθήκανε όλα τα εικονίδια. Tι Πρέπει να κάνω για να επανέλθουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX Eυχαριστώ πολύ τον sergio και τουs υπόλοιπουs για το ενδιαφέρον. Sergio ωs δια μαγείαs μετά την εγκατάσταση του αρχείου, επανήλθαν τα ελληνικά.!!!!!!!!!!!!!!!! :) Οσο για τιs διαφημήσειs, θα περημένω για να δώ διοτι πριν λίγο εκανα εγκατάσταση. Μετα τον έλεγχο, βρήκε πολλα παρασιτα. Αυτά τι τα κάνουμε; διοτι εγραφε κάτι για save. Kαι κατι άλλο τώρα για να μη κάθωμαι να ανοίγω άλλο θέμα. Είχα στιs διευθήνσειs του internet στα αγαπημένα μου, εικονίδια τηs κάθε ιστοσελίδαs. Ξαφνικά χαθήκανε όλα τα εικονίδια. Tι Πρέπει να κάνω για να επανέλθουν; 1. Παρακαλώ :) 2. Όταν σου ζητήσει να κάνεις backup κάντο. Υπάρχει περίπτωση - αν και δεν μου έχει συμβεί - να σβήσει κάποιο σημαντικό αρχείο μαζί με τα spam. Καλό είναι όταν σώζεις το αρχείο του backup να δώσεις όνομα ημερομηνίας για να ξέρεις κάθε φορά τι έσβησες. Μετά την αποθήκευση σβήστα όλα :) 3. Κάνε δεξί κλικ σε μια από τις συντομεύσεις που είχε εικονίδιο και χάθηκε και πάτα properties. Από εκεί θα δεις το path του εικονιδίου. Έλεγξε τί έχει γίνει κι αν έχει αλλάξει το location της εικόνας. Μου είχε συμβεί κι εμένα όταν κάποια φορά είχα μετονομάσει κατά λάθος τον φάκελο που είχα τα εικονίδια στα favorites Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. November 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 sos. Neo provlima. den moy gyrnaei ta agglika se ellinika. patontas shift ke alt den allazei tipota. ke ehthes to vradi to antitheto. eiha ellinika ke den gyrnage agglika. ti symvenei arage; xerei kaneis; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX sos. Neo provlima. den moy gyrnaei ta agglika se ellinika. patontas shift ke alt den allazei tipota. ke ehthes to vradi to antitheto. eiha ellinika ke den gyrnage agglika. ti symvenei arage; xerei kaneis; Μήπως άλλαξες κατά λάθος το συνδυασμό αλλαγής γλώσσας; Για να το δοκιμάσεις πήγαινε στο δείκτη της γλώσσας κάτω δεξιά και δοκίμασε να την αλλάξεις από εκεί. Αν αλλάξει κανονικά, κάνε το εξής: Πήγαινε στα language settings και στο details πάτα key settings και επίλεξε το συνδυασμό που θέλεις. Μάλλον άλλαξε κατά λάθος Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. November 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 Τώρα επανήλθε που το άνοιξα μετά απο 2 ώρεs, xωρίs να του κάνω τίποτα.. Ευχαριστώ πάντωs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. November 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2003 re sis mi totrelenete to paidi! des prota re si an mporeis apo to control panel an exoun peiraxtei oi rithmiseis tis glossas kai an den sou diorthothei to problima akoloutha tis simboules ton prolalisanton! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. November 4, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2003 ΤΗΑΝΚS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. November 11, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 Nέο πρόβλημα. Μπαίνωνταs στιs απαντήσειs σε κάθε θέμα, τα μηνύματα με ελληνικά γράμματα μου τα γράφει κυριλικά. (νομίζω πωs έτσι λέγεται) δηλαδή, ακαταλαβίστηκα και με τόνουs σε όλα τα γράμματα. Κάνωνταs όμωs ανανέωση επι τόπου με F5 επανέρχωνται τα ελληνικά. Αυτό μου το κάνει απο χθέs ξαφνικά. Κάτι άλλο. Το s μπορώ να το γράφω χωρίs να κάνω αλλαγή απο ελληνικά σε αγγλικά; Δηλαδή με εναν πιό άμεσσο και εύκολο τρόπο απο το γνωστό Shift - Alt ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StR Δημ. November 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2003 oxi den mporeis!! ektos an me kapoio programmataki opos to macro magic i to automake profecional ftiaxeis mia diadikasia pou na energopoieite me to alt+s paradeigmatos xarin!! Παράθεση http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. November 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX Nέο πρόβλημα. Μπαίνωνταs στιs απαντήσειs σε κάθε θέμα, τα μηνύματα με ελληνικά γράμματα μου τα γράφει κυριλικά. (νομίζω πωs έτσι λέγεται) δηλαδή, ακαταλαβίστηκα και με τόνουs σε όλα τα γράμματα. Κάνωνταs όμωs ανανέωση επι τόπου με F5 επανέρχωνται τα ελληνικά. Αυτό μου το κάνει απο χθέs ξαφνικά. Aκόμα περημένω. Με έχει εκνευρίσει αυτό που μου κάνει. Συνέχεια F5 πατάω. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX Nέο πρόβλημα. Μπαίνωνταs στιs απαντήσειs σε κάθε θέμα, τα μηνύματα με ελληνικά γράμματα μου τα γράφει κυριλικά. (νομίζω πωs έτσι λέγεται) δηλαδή, ακαταλαβίστηκα και με τόνουs σε όλα τα γράμματα. Κάνωνταs όμωs ανανέωση επι τόπου με F5 επανέρχωνται τα ελληνικά. Αυτό μου το κάνει απο χθέs ξαφνικά. Μιλάς για τον Explorer; Η λύση είναι απλή. Άλλαξε το encoding στις επιλογές του IE (ή του Νetscape) και βάλε Ελληνικά (ISO) Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Ενα ακόμη πρόβλημα. Aυτή την φορά έχει να κάνει με το INTERNET. Κάνωνταs το scan του adawar 6.0, που μου έχει συστήσει ο sergios ποιό πάνω, βρίσκει κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή το εξήs: object 16/16 VENTOR Possible Browser Hijack TYPE Red Data Object HKEY_CURRENT_USER:Software\Microsoft\Internet explorer\main "Default_Search_URL"("http//www.hotsearchbox....) Vendor Possible Browser Hi jack attempt Type Reg Data Comment Possible browser hi jack attempt category Data Miner Εάν δεν τα "καθαρίσω" σε κάθε άνοιγμα του υπολογιστή, μόλιs μπώ στο INTERNET, το πρόβλημα που μου δημιουργεί ειναι το να μου αφαιρεί τιs μπάρεs διευθύνσεων επάνω και την γραμμή εργασιών κάτω. Ετσι, δεν μπορώ να χειριστώ καθόλου τον υπολογιστή η και να αλλάξω διεύθυνση στο INTERNET. Το ερώτημα τώρα ειναι, που θα βρώ το ανεπιθύμητο "παράσιτο" μέσα στον υπολογιστή; (στο λειτουργικό, κλπ;) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Κάνε καθαρισμό. Ακόμη βάλε και το Spybot Search & Destroy. Βρίσκει "πράγματα" του δε βρίσκει το Ad-aware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manoz (15th December 2003, 12:39 ) Κάνε καθαρισμό. Ακόμη βάλε και το Spybot Search & Destroy. Βρίσκει "πράγματα" του δε βρίσκει το Ad-aware Καθαρισμό κάνω συνέχεια, αλλα ξαναβγαίνει όποτε ανοίγω τον υπολογιστή. Τώρα κατεβάζω και το Spybot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 15, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Πώπω τι βρήκεεεε... Ενα σωρό σαβούρεs. Νά'σαι καλά βρε Μάνο. Λοιπόν, 15 στοιχεία με κόκκινο χρώμα βρήκε και ειναι τσεκαρισμένα. Τι τα κάνω στην συνέχεια; Πωs θα κάνω τον καθαρισμό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Κάπου κάτω και στη μέση έχει μια επιλογή "fix these problems" νομίζω... Κάνε κι ένα update όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts