sagiadinos Δημοσιεύτηκε June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 24, 2005 Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να γράψουμε ένα video η data σε δίσκο DVD η CD και να το κλειδώσουμε ουτως ώστε να μπορεί μετά να παίξει μόνο με κάποιο κωδικό που θα του βάλουμε; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 ξέρεις που λένε μετά την δράση υπάρχει η αντίδραση. άρα ότι κλειδώνει, σύντομα ξεκλειδώνει. (νομίζω) άδικος κόπος να ψάχνεις κλειδώματα και φραγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. June 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Σωστή η άποψή σου φίλε μου αλλά νομίζω ότι για να υπάρχει η αντίδραση τον πρώτο ρόλο τον παιζει το κόστος. Μήπως στην προκειμένη περίπτωση είναι ασύμφορη η αντίδραση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Yπάρχουν πολύ μικρά προγράμματα που το κάνουν αυτό.Ψάξε στο Ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feron Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Με τον player σου. Πηγαινε στα parental option και κλειδωσε το επιπεδο ηλικιας της ταινιας. Βαζεις Κωδικο και οτι ταινια μπαινει με επιπεδο ηλικιας ισο η μεγαλυτερο απο το κλειδωμενο ζηταει κωδικο Παράθεση Death to Spawn Killers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts