Jump to content

Κινητο με καλή καμερα για νυχτερινές ληψεις

euzin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ προτείνω mi8 καθαρά και μόνο λόγω εύκολης εγκατάστασης gcam. Συν τον καλύτερο επεξεργαστή.

Ερώτηση, εσύ θα ξέρεις καλύτερα, stock u11 ή mi8 gcam?

Sent from my C106 using Tapatalk

Εγώ προτείνω mi8 καθαρά και μόνο λόγω εύκολης εγκατάστασης gcam. Συν τον καλύτερο επεξεργαστή.

Ερώτηση, εσύ θα ξέρεις καλύτερα, stock u11 ή mi8 gcam?

Μα ούτε στο u11 έχει διαδικασία. Έχει ήδη ενεργό api2 και δουλεύει άψογα η gcam.

Χμμμ δύσκολη ερώτηση. Εξαρτάται και από το τι φωτογραφίζεις πχ αν έχεις δυνατά κόντρα φώτα και σκιές θα τα πάει καλύτερα η gcam. Διαφορετικά μάλλον καλύτερη η στοκ του u11. Μιλάω πάντα για απλό hdr+ και όχι night sight.

Βέβαια παίρνει και το u11 gcam το οποίο βελτιώνει την ήδη καλή κάμερα οπότε ακόμα και εκεί τελικά θα πάρει κεφάλι. Σκέψου ότι σε σύγκριση με pixel 2 xl ήταν το ίδιο ή και καλύτερο στις νυχτερινές (αναλόγως το κάδρο). Μιλάω πάντα για γρήγορες ρυθμίσεις τύπου medium. Δες εδώ μερικά δείγματα σύγκριση https://flic.kr/s/aHsmvfh3Jd. Να πω ότι λόγω καλύτερου ois το night sight είναι πολύ πιο εύχρηστο στο u11 (στο άλμπουμ βέβαια είναι όλες απλό hdr+)

Πάντως για να μην παρεξηγηθω, το mi8 έχει πολύ καλή κάμερα. Απλά το u11 δεν το φτάνει. Ειδικά αν βάλουμε στην εξίσωση και το βίντεο δεν υπάρχει σύγκριση.

Edited by Antretng

Κοίταξε σε μεταχειρισμένο oneplus 5t...

Αν ήξερα να ανεβάσω φωτό θα σου έδειχνα.

Το πήρα με επιφύλαξη και με έχει εκληξει ευχάριστα ρίχνοντας πολύ ξύλο σε πολύ πιο ακριβά κινητά σε φωτογραφία .....

πληροφοριακά στο android 9 πλεον παντού είναι κομμένο το api2 για οσους ασχολούνται με μοντιες για αυτό μην τα εχετε δεδομένα ολα αυτα

η stock η αστο

Κοίταξε σε μεταχειρισμένο oneplus 5t...

Αν ήξερα να ανεβάσω φωτό θα σου έδειχνα.

Το πήρα με επιφύλαξη και με έχει εκληξει ευχάριστα ρίχνοντας πολύ ξύλο σε πολύ πιο ακριβά κινητά σε φωτογραφία .....

Ε οχι και καλες νυχτερίνες το 1+5t. Ειδικά η πρόταση "ριχνει πολύ ξυλο σε πολυ πιο ακριβα κινητά" είναι το λιγότερο λανθασμένη. Χειρότερο και απο το mn3 ήταν (δείτε εδώ δείγματά μου OP5t vs Mi Note 3 ) .

Για τα λεφτα που ειχε τοτε ηταν απογοήτευση η νυχτερινή απόδοση (πόσο μάλλον σε σχέση με ακριβότερα κινητά). Παστέλιαζε πάρα πολυ και με υψηλό desaturate.

Edited by Antretng

πληροφοριακά στο android 9 πλεον παντού είναι κομμένο το api2 για οσους ασχολούνται με μοντιες για αυτό μην τα εχετε δεδομένα ολα αυτα

η stock η αστο

Δεν ισχύει αυτό που λες φίλε μου. Μάλιστα η xiaomi σε επόμενες ενημερώσεις θα έχει ενεργό το api2 σε όλα τα μοντέλα της

Δεν ισχύει αυτό που λες φίλε μου. Μάλιστα η xiaomi σε επόμενες ενημερώσεις θα έχει ενεργό το api2 σε όλα τα μοντέλα της

Ενωω σε φισιολογικα κινιτα όχι xiaomi πχ στα mi devices τα έχει disabled (η μόνες συσκευές xiaomi χωρίς αυτό το άθλιο Spyware miui) που αξίζουν

Είτε με πιστεύεις είτε όχι σέβομαι την άποψη σου.

Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις το κινητό τα σπάει...

Έχουν μείνει έκπληκτοι φίλοι με iPhone X, note 8, p20pro, huawei mate10 pro.

Σε πληροφορώ με ανοιχτό στόμα έμειναν...

Δεν ξέρω να ανεβάσω φωτό να δεις.

Εχω φωτό μέσα από αεροπλάνο πάνω από την Φρανκφούρτη που δεν θα πιστεύεις.

Το mi note 3 έχει εξαιρετική κάμερα παραταύτα.

Είτε με πιστεύεις είτε όχι σέβομαι την άποψη σου.

Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις το κινητό τα σπάει...

Έχουν μείνει έκπληκτοι φίλοι με iPhone X, note 8, p20pro, huawei mate10 pro.

Σε πληροφορώ με ανοιχτό στόμα έμειναν...

Δεν ξέρω να ανεβάσω φωτό να δεις.

Εχω φωτό μέσα από αεροπλάνο πάνω από την Φρανκφούρτη που δεν θα πιστεύεις.

Το mi note 3 έχει εξαιρετική κάμερα παραταύτα.

Μα αυτα που ανέβασα ηταν με αναβαθμισμένη κάμερα. Δες μια συγκριση με παλαιότερο λογισμικό και αναβαθμισμένο (πρώτα παλαιότερο λογισμικό). Στην αρχη είχα ξενερώσει πολύ άσχημα. Μιλάω πάντα για νυχτερινές.

Τώρα αν έχεις κανένα συγκριτικό που δείχνει το αντιθετο, πολύ ευχαρίστως να τα δουμε. Αν μη τι άλλο να χουμε υπόψιν την συσκευή. Αλλά να τρώει p20 pro το βρισκω εξαιρετικά απίθανο. Εκτός αν το θεωρείς καλύτερο και απο το τωρινό 1+6t της oneplus.

40451498514_74231344a4_z.jpg2018-04-01_08-58-24 by Andreas L., on Flickr

40297072715_c73c5f1c52_z.jpgOP5t-sample4 by Andreas L., on Flickr

Edited by Antretng