jamez29 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Tinkerbell, Dream Theater θα έρθεις? Αν ναι, πες μας τι θα φοράς... :p :D Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Πάντως από ότι διαβάζω, τα Rockwave θα πρέπει να γίνονται μάλλον σε σημεία όπου υπάρχουν επαρκή μέσα μαζικής μεταφοράς, ιδανικά σταθερής τροχίαας (μετρό, ηλεκτρικός, τρένο). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Tinkerbell, Dream Theater θα έρθεις? Αν ναι, πες μας τι θα φοράς... :p :D Τα ίδια,δεν έχω άλλα.. :cry: :p Pragmati epsaxna na vro pos tha do ti shirley, alla oxi epeidi mou aresan ta tragoudia kai to sigrotima, alla mou arese i shirley san ginaika kai ithela na ti do. Prin ekanan ena lathos ithela na po oti mou aresan oi gargabe sti sinaulia( -are you ok? coz if u r **** u all :P ). Auto den to perimena, na mou aresoun oi garbage. M arese ston manson sto telos pou ekane ton politiko an kai eprepe na pei perissotera tragoudia (para-noir, this is the new shit). Den itan teleios o kitharistas sta aristera? Damn it den se eida katholou :P. Ego imoun mprosta sta aristera kai forousa mplouza tis ethnikis italias (den mporousa na vro tpt mauro prepei na xathikan ta maura mou ta rouxa). Όντως το This is a new shit τσαντίστηκα που δε το είπε... :mad: Στο Sweet Dreams και στο Rock is dead είχα ξεφύγει τελείως.. :O Επίσης φοβερή ήταν η εισαγωγή,οι χρυσόσκονες που έπεφταν δε θυμάμαι σε ποιό κομμάτι,οι ζαρτιέρες του και όταν μας έδειχνε his ass...:lol: ,το mOBSCENE,οι κορδέλες κλπ στο Rock is dead,όταν ανέβηκε στα ξυλοπόδαρα...τι να λέμε ήταν ένα μοναδικό show.:up: Εγώ εκείνη τη μέρα μόνο κόσμο δε πρόσεχα :D Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Eida shmera ton Georgioy poy eixe paei sth synaylia ton Black Sabbath.Ta exose kanonika ston Ozzy.Elege pos den mporei pleon na tragoydhsei dynata kai pos h fonh toy exei ksethoriasei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Eida shmera ton Georgioy poy eixe paei sth synaylia ton Black Sabbath.Ta exose kanonika ston Ozzy.Elege pos den mporei pleon na tragoydhsei dynata kai pos h fonh toy exei ksethoriasei... Ο οζζυ ήταν τέλειος χτες , είχε και πολύ όρεξη και έκανε γενικά τρομερό show. Tώρα κάτι τύποι που το παίζουν μέταλλα και προσπαθούν να φαίνονται πολυπράγμονες απλά δεν είναι να τους δίνεις βάση. Άσε που ούτε από ποδόσφαιρο ξέρει , αφού έλεγε ότι ο Ντέμης με τον Βαρδινογιάννη συμφωνήσανε να βγουνε στις 2 πρώτες θέσεις , ο ΠΑΟ πρωτάθλημα και η ΑΕΚ 2η θέση.Και τίποτα από αυτά δεν έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Eida shmera ton Georgioy poy eixe paei sth synaylia ton Black Sabbath.Ta exose kanonika ston Ozzy.Elege pos den mporei pleon na tragoydhsei dynata kai pos h fonh toy exei ksethoriasei... Καλα αυτος τι θελει και μιλαει επι παντως επιστητου;;; :p Δεν κοιταει που η κοπελα διπλα του στην εκπομπη ξερει περισσοτερα απο αυτον απο ποδοσφαιρο... :worry: Θελει να μιλησει και για τον ozzy :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Τα ίδια,δεν έχω άλλα.. :cry: :p :lol: Πλάκα-πλάκα τώρα που το σκέφτομαι κ εγώ στους Sabbath φόραγα ότι κ στους Slipknot... :confused: ...εκτός από άλλη μάρκα ζελέ :wacko: 'Οχι ότι είμαι λίγο off-topic... :O Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 :lol: Πλάκα-πλάκα τώρα που το σκέφτομαι κ εγώ στους Sabbath φόραγα ότι κ στους Slipknot... :confused: ...εκτός από άλλη μάρκα ζελέ :wacko: 'Οχι ότι είμαι λίγο off-topic... :O Την κλασσική μπλούζα Slipknot μήπως?! :p Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 οι iron maiden pote ερχονται?> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 οι iron maiden pote ερχονται?> Ήρθαν στις 21 Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Πω ρε παίδες είστε πολύ τυχεροί... :( Εγώ Dt στην Θεσσαλονίκη ήθελα να πάω,αλλά χειρουργήθηκα και πάει και αυτό... Ελπίζω του χρόνου που θα κατέβω(υγεία πάνω από όλα) να υπάρχουν καλά ονόματα.. :cry: :X :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Πω ρε παίδες είστε πολύ τυχεροί... :( Καθόλου τυχεροί δεν είμαστε . Περιμέναμε 4 ώρες για να έρθουν τα λεωφορεία.Εν τω μεταξύ όλα που έρχονταν πήγαιναν Θεσσαλονίκη.Άμα το πάρεις έτσι είστε πιο κοντά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Καθόλου τυχεροί δεν είμαστε . Περιμέναμε 4 ώρες για να έρθουν τα λεωφορεία.Εν τω μεταξύ όλα που έρχονταν πήγαιναν Θεσσαλονίκη.Άμα το πάρεις έτσι είστε πιο κοντά :lol: LoL. Έδεσσα μένω άρα 5 και ώρες από αθήνα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. June 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 paidia thermh paraklhsh as mou pei kaneis ti egine sonic youth????? ithela poly na paw htan wraia? an exete vgalei kai kammia foto anevaste th re padia.. :) :) Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Πω πω εθίστηκα με το rockwave :yahoo: μέχρι τώρα και θα πάρω σβάρνα ολες τις συναυλίες,μόνο maiden προγραμμάτιζα να πάω. Sabbath να μην είχανε 25 χιλιάρικα κόσμο? :w00t: PS:Δεν φανταζόμουν ποτέ οτι θα φώναζα ποτέ "SABBATH-SABBATH" σε live,ανατρίχιασα... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 PS:Δεν φανταζόμουν ποτέ οτι θα φώναζα ποτέ "SABBATH-SABBATH" σε live,ανατρίχιασα... Το ωραίο ήταν ότι το "sabbath-sabbath" το φωνάζαμε όταν ήταν μέσα οι velvet revolver! Από εκεί και πέρα πώς να παίξουν καλά οι άνθρωποι;;;; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Το ωραίο ήταν ότι το "sabbath-sabbath" το φωνάζαμε όταν ήταν μέσα οι velvet revolver! Από εκεί και πέρα πώς να παίξουν καλά οι άνθρωποι;;;; :D Αυτό μου θυμίζει την συναυλία των Sabbath από το '89 που έχω σε βίντεο και ενώ τραγουδάει ο Tony Martin το κοινό φωνάζει "OZZY OZZY OZZY OZZY!" :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Το ωραίο ήταν ότι το "sabbath-sabbath" το φωνάζαμε όταν ήταν μέσα οι velvet revolver! Από εκεί και πέρα πώς να παίξουν καλά οι άνθρωποι;;;; :D Αυτο ηταν το πιο σπαστικο της συναυλιας... :mad: Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω κι φωναζανε(ή φωναζατε αν ησουν κι εσυ σε αυτους που φωναζαν) ενω παιζουν οι ανθρωποι...Λες και αν δεν φωναξουμε δεν προκειται να βγουν οι sabbath... Πρεπει να ειναι πολυ σπαστικο για ενα συγκροτημα να παιζει και απο κατω ο κοσμος να φωναζει για αλλο συγκροτημα που εμφανιζεται μετα...Δεν θα ηθελα να ειμαι σε αυτη τη θεση γιατι θα τρωγανε πολυ βρισιδι οι αποκατω... :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Πρεπει να ειναι πολυ σπαστικο για ενα συγκροτημα να παιζει και απο κατω ο κοσμος να φωναζει για αλλο συγκροτημα που εμφανιζεται μετα...Δεν θα ηθελα να ειμαι σε αυτη τη θεση γιατι θα τρωγανε πολυ βρισιδι οι αποκατω... :rolleyes: Εξαρτάται πώς το βλέπεις. Εμένα πχ δεν μου αρέσουν ούτε μου άρεσαν στο rockwave οι velvet revolver. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Καλα ουτε εμενα μου αρεσαν οι Velvet Revolver(λογω του Slash απλως εκατσα και τους παρακολουθησα) γενικα μιλαω σε οποιονδηποτε και να το εκαναν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 Την κλασσική μπλούζα Slipknot μήπως?! :p Ναι... :O Αλλά μετράει πολύ, αν τη δεις θα τη θες κ εσύ :p Πολύ καλύτερη από το merchandise που είχε στη συναυλία. Γενικά πάντως τελευταία δεν μου πολυαρέσουν οι μπλούζες στα live. Βέβαια στο rockwave υπήρχε μία των Sabbath που μου άρεσε αλλά είχαν μείνει μόνο extra large κ μου έπεφταν κομματάκι μεγάλες... Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carlito_ Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 O Γεωργίου είπε πως ηταν η καλύτερη συναυλία που έχει γίνει στην ελλάδα! Τα έχωσε στον ozzy γιατί μ αυτά που πέρνει εχει καταστρεψει την φωνή του! Εκθίασε όμως τους υπολοιπους και ιδιαίτερα τον Iommy που τον θεωρεί καλύτερο κιθαρίστα στον κόσμο! Είπε ότι ο κόσμος που βρέθηκε μεσα στον χόρο ηταν πάνω απο 40000 και όχι 30000 που γράφτηκε στις εφημερίδες! Και εμένα παιδιά ο κόσμος μου φάνηκε πανω απο 40000 και σίγουρα ηταν περισσότερος καθώς μπήκαν παρα πολοί τζαμπέ μεσα απο το δασάκι!( μέσα σ αυτους και εγώ)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts