ταξιδιωτης22 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 αν φταιω σε κατι ναι και φυσικα ζηταω συγνωμη αν οχι ομως δεν προκειται να υποκυψω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Φυσικά και ζητάω συγγνώμη...Το θέμα είναι οτι φοβάμαι από τα πολλά λάθη μήπως χάσει την αξία του......Πάντα όμως, όταν ζητάω το εννοώ αληθινά. . . Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Ναι, μόνο αν τη νοιώθω όμως. Αλλιώς, όσο χοντρό και να ναι αυτό που έχω κάνει, αν δεν τη νιώθω τη συγγνώμη, δεν θα την πω ποτέ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Ναι, μόνο αν τη νοιώθω όμως. Αλλιώς, όσο χοντρό και να ναι αυτό που έχω κάνει, αν δεν τη νιώθω τη συγγνώμη, δεν θα την πω ποτέ. :)σε βρισκω σωστο :) :) ,στην ομαδα μου την εκανες λιγο αλλα χαλαλι σου,και το περιεργο ειναι οτι μικρος χωρις να υπαρχει λογος ημουνα αρης μεχρι τα 12 :confused: συγνωμη σε ολους για το τελευταιο οφ τοπικ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. June 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Φαίνεται πως τα μέλη του myphone που απαντήσανε ειναι μια κοινωνία αγγέλων. Διοτι έξω στην πραγματικότητα, δεν βλέπω να ζητάνε συγγνώμη. Εγωισμός ειναι αυτό που υπερτερεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Φαίνεται πως τα μέλη του myphone που απαντήσανε ειναι μια κοινωνία αγγέλων. Διοτι έξω στην πραγματικότητα, δεν βλέπω να ζητάνε συγγνώμη. Εγωισμός ειναι αυτό που υπερτερεί. Και εγω αυτο διαπιστωσα και προβληματιστηκα... :confused: Εγω παντως, το παραδεχομαι, ζηταω πολυ σπανια συγγνωμη, σχεδον ποτε...Κατανοω οτι ειναι μεγαλο μου ελαττωμα αλλα... :O Ειναι τετοια η ιδιοσυγκρασια μου που προσπαθω παντα να ειμαι οσο το δυνατον πιο σωστος απεναντι στα ατομα που με περιβαλλουν, με αποτελεσμα ακομα και οταν (σπανιως! :cool: :p ) τους αδικω/στεναχωρω να μην το αντιλαμβανομαι ή να με δικαιολογω. :( Το θετικο τουλαχιστον ειναι οτι δεν κραταω ποτε κακια, σχεδον ποτε δεν μαλωνω με καποιον, και οτι οταν ζηταω συγγνωμη ειμαι 100% ειλικρινης και το εννοω απολυτα :D :up: (Φανταστειτε οτι μεχρι πριν λιγες μερες ειχα 5 χρονια να μαλωσω με οποιονδηποτε, εκτος απο τις εκαστοτε κοπελες μου... :whistle: ) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Και εγω αυτο διαπιστωσα και προβληματιστηκα... :confused: Εγω παντως, το παραδεχομαι, ζηταω πολυ σπανια συγγνωμη, σχεδον ποτε...Κατανοω οτι ειναι μεγαλο μου ελαττωμα αλλα... :O Ειναι τετοια η ιδιοσυγκρασια μου που προσπαθω παντα να ειμαι οσο το δυνατον πιο σωστος απεναντι στα ατομα που με περιβαλλουν, με αποτελεσμα ακομα και οταν (σπανιως! :cool: :p ) τους αδικω/στεναχωρω να μην το αντιλαμβανομαι ή να με δικαιολογω. :( Το θετικο τουλαχιστον ειναι οτι δεν κραταω ποτε κακια, σχεδον ποτε δεν μαλωνω με καποιον, και οτι οταν ζηταω συγγνωμη ειμαι 100% ειλικρινης και το εννοω απολυτα :D :up: (Φανταστειτε οτι μεχρι πριν λιγες μερες ειχα 5 χρονια να μαλωσω με οποιονδηποτε, εκτος απο τις εκαστοτε κοπελες μου... :whistle: ) μου θυμίζεις τον εαυτό μου!!!! ακριβώς τα ίδια!! :O :O Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Όταν φταίω σε κάτι ε τότε φυσικά και θα ζητήσω συγνώμη. Είμαι ικανός να σκέφτομαι συνέχεια το λάθος που έκανα και να μη μπορώ να ησυχάσω. Καλό είναι επίσης ,όπως είπε και ο Mario, να συζητάς με τον άλλο αυτό που έγινε και τους λόγους που έγινε έτσι ώστε να φεύγει τελείως από το μυαλό η παρεξήγηση(γιατί καμιά φορά μερικοί το θυμούνται για χρόνια και στο χτυπάνε πολύ αργότερα)... Αν δω πως κάποιος φίλος κάνει τον "Κινέζο" και τον εγωϊσταρο(ευτυχώς πολύ σπάνια :D ) τότε είμαι ικανός να πάρω πρωτοβουλία και να του αναφέρω εγώ το γεγονός γιατί δεν θέλω να είμαι τσακωμένος με κανέναν και για βλακώδεις (αρκετές φορές) λόγους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και υποχώρηση... ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Πως μπορεις να ζητησεις συγνωμη οταν τα εχεις κανει πολλακης σαλατα? Αληθεια θυματε κανενας απο εσας μια φορα που να βρεθηκε σε αυτη την τοσο προνομιακη θεση που να μην ξερει πως να μαζεψει τα αμαζευτα???:cry: :cry: Τι κανατε σε αυτην την περιπτωση..?το αφησατε να παει ?το ρισκαρατε? Και τελος παντων υπαρχει κανεις με περιστατικο που μια συγνωμη να εκανε το θαυμα της ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Aν αξιζει, τοτε ναι γινε τελειως ρομπα κ ζητα ειλικρινη συγγνωμη. Μια φορα το εκανα κ το εκανε το θαυμα της. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Aν αξιζει, τοτε ναι γινε τελειως ρομπα κ ζητα ειλικρινη συγγνωμη. Μια φορα το εκανα κ το εκανε το θαυμα της. γιατι μωρε ?:( εσυ εγινες ρομπα?? το να λες συγνωμη ειναι κατι που σε κανει ρομπα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Για μενα ναι, δυσκολα παραδεχομαι τα λαθη μου. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Για μενα ναι, δυσκολα παραδεχομαι τα λαθη μου. Αυτο που ειπες τα αλλαζει ολα...αν και δεν ανεφερες την ιστορια εγω σε παραδεχομαι! Ειναι πολυ δυσκολο να αλλαζεις τον εαυτο σου ..:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Γενικα οι Ελληνες δυσκολα ζητανε συγνωμη, γιατι ειμαστε Ελληνες απλα, εγω αντιθετως ζηταω πολυ ευκολα και ειλικρινα αν εχω κανει λαθος Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Γενικα οι Ελληνες δυσκολα ζητανε συγνωμη, γιατι ειμαστε Ελληνες απλα, εγω αντιθετως ζηταω πολυ ευκολα και ειλικρινα αν εχω κανει λαθος αυτο με τους Ελληνες δεν το καταλαβα.. αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο η εθνικοτητα οταν ερχεται η ωρα να παραδεχτεις κατι ασχημο..αυτη ειναι η ταπεινη αποψη μου! Κανενας ποτε δεν χρειαστηκε ή δεν θελησε να πει ενα συγνωμη για κατι που εκανε??:sorry: :sorry: :sorry: :sorry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Το να ζηταμε συγνωμη για καποιο λαθος μας, δεν ειναι ντροπη!;) Ντροπη ειναι να επαναλαμβανουμε συνεχεια το ιδιο λαθος:( και να ζηταμε και ξανα-ζηταμε συγνωμη. Φυσικα ο αλλος-η, δεν εχει υποχρεωση να μας συγχωρει επανειλημμενα, οποτε ..."παρ' τον δρομο που σου πρεπει τον αγυριστο..." :X Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Το να ζηταμε συγνωμη για καποιο λαθος μας, δεν ειναι ντροπη!;) Ντροπη ειναι να επαναλαμβανουμε συνεχεια το ιδιο λαθος:( και να ζηταμε και ξανα-ζηταμε συγνωμη. Φυσικα ο αλλος-η, δεν εχει υποχρεωση να μας συγχωρει επανειλημμενα, οποτε ..."παρ' τον δρομο που σου πρεπει τον αγυριστο..." :X σωστο ... αλλα δεν μπορεις να στειλεις στο δ...λο ουτε τον αδερφο σου ουτε το γονιο σου...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Το να ζηταμε συγνωμη για καποιο λαθος μας, δεν ειναι ντροπη!;) Ντροπη ειναι να επαναλαμβανουμε συνεχεια το ιδιο λαθος:( και να ζηταμε και ξανα-ζηταμε συγνωμη. Φυσικα ο αλλος-η, δεν εχει υποχρεωση να μας συγχωρει επανειλημμενα, οποτε ..."παρ' τον δρομο που σου πρεπει τον αγυριστο..." :X +1 και απο μενα!!! υγ.ας διορθω8ει ο τιτλος του 8εματος--> πΟΙα ηταν η μεγαλΥτερη συγνωμη:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 +1 και απο μενα!!! υγ.ας διορθω8ει ο τιτλος του 8εματος--> πΟΙα ηταν η μεγαλΥτερη συγνωμη:O να υποθεσω πως δεν εχεις ζητησει ποτε συγνωμη?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 να υποθεσω πως δεν εχεις ζητησει ποτε συγνωμη?? πιστευω δεν ειναι καλο στον ανθρωπο να μη ξερει να ζηταει συγνωμη. εγω το θεωρω πολυ μειον. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 να υποθεσω πως δεν εχεις ζητησει ποτε συγνωμη?? αυτο το συμπερασμα πως το εβγαλες τωρα?:blink: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Πως μπορεις να ζητησεις συγνωμη οταν τα εχεις κανει πολλακης σαλατα? Αληθεια θυματε κανενας απο εσας μια φορα που να βρεθηκε σε αυτη την τοσο προνομιακη θεση που να μην ξερει πως να μαζεψει τα αμαζευτα???:cry: :cry: Τι κανατε σε αυτην την περιπτωση..?το αφησατε να παει ?το ρισκαρατε? Και τελος παντων υπαρχει κανεις με περιστατικο που μια συγνωμη να εκανε το θαυμα της ??? Έκανα ότι κάνει κάθε άντρας, δάγκωσα τη γλώσσα μου, είπα μια σκοτωμένη συγγνώμη που τη πίστευα αλλά δεν είχα το κουράγιο να τη πω όπως έπρεπε και το έβαλα στα πόδια υποσχόμενος πως δε θα κάνω πότε την ίδια βλακεία... Τελικά την έκανα και μάλιστα πολλάκις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 πιστευω δεν ειναι καλο στον ανθρωπο να μη ξερει να ζηταει συγνωμη. εγω το θεωρω πολυ μειον. :confused: Κι εγω ετσι πιστευω αλλα μαλλον κανουμε λαθος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 αυτο το συμπερασμα πως το εβγαλες τωρα?:blink: το υπεθεσα ...δεν ειναι συμπερασμα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 το υπεθεσα ...δεν ειναι συμπερασμα ;)λα8ος υπο8εσατε.... :cool: :D Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts