morcheeba Δημοσιεύτηκε January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 5, 2019 Σχεδιασμός και Υλικά Δομή Μέγεθος 75.0 mm x 153.6 mm x 8.5 mm Αναλογία απεικόνισης 16:9 Βάρος 188 g Ωφέλιμη επιφάνεια 72 % Υλικά Plastic Χρώματα Blue Gold Origami Οθόνη Διαγώνιος 5.5" Τύπος LCD IPS Ανάλυση 1080 x 1920 px (FHD) Πυκνότητα Πολύ υψηλή πυκνότητα, 401 Πίξελ ανά ίντσα με δυνατότητα διαφοροποίησης σε απόσταση μικρότερη από 5 cm. Άλλα 1300:1 contrast ratio 2.5D curved glass screen 450 cd/m2 90% NTSC Anti-fingerprint coating Capacitive GFF full lamination LED Ειδοποιήσεις Multi-touch NTSC OGS (One Glass Solution) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boula1991 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Σχεδιασμός και Υλικά Δομή Μέγεθος 75.0 mm x 153.6 mm x 8.5 mm Αναλογία απεικόνισης 16:9 Βάρος 188 g Ωφέλιμη επιφάνεια 72 % Υλικά Plastic Χρώματα Blue Gold Origami Οθόνη Διαγώνιος 5.5" Τύπος LCD IPS Ανάλυση 1080 x 1920 px (FHD) Πυκνότητα Πολύ υψηλή πυκνότητα, 401 Πίξελ ανά ίντσα με δυνατότητα διαφοροποίησης σε απόσταση μικρότερη από 5 cm. Άλλα 1300:1 contrast ratio 2.5D curved glass screen 450 cd/m2 90% NTSC Anti-fingerprint coating Capacitive GFF full lamination LED Ειδοποιήσεις Multi-touch NTSC OGS (One Glass Solution) καλησπεεα!! το εχεις παρει? διοτι τα χαρατηριστικα του ειναι καλα για μενα που θελω ενα κινητο για βασικη χρηση!! καλο απογευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Καλησπέρα!Το έχω πάρει μια εβδομάδα και είμαι πολύ ικανοποιήμενος...Η μπαταρία κρατάει θα ήθελα λίγο παραπάνω..η οθόνη του εκπληκτική δεν έχει το παραμικρό κόλλημα και παίζει πολύ καλά τα παιχνίδια.Για τα χρήματα του πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boula1991 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Καλησπέρα!Το έχω πάρει μια εβδομάδα και είμαι πολύ ικανοποιήμενος...Η μπαταρία κρατάει θα ήθελα λίγο παραπάνω..η οθόνη του εκπληκτική δεν έχει το παραμικρό κόλλημα και παίζει πολύ καλά τα παιχνίδια.Για τα χρήματα του πολύ καλό! μαλιστα ωραια ευχαριστω για την ενημερωση!! η μπαταρια μια μερα σου κρατα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. January 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 μαλιστα ωραια ευχαριστω για την ενημερωση!! η μπαταρια μια μερα σου κρατα? Μια μερα ναι Ενα αλλο που πρεπει να προσεξεις 2 χρονια να παρεις εγγύηση όχι ένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boula1991 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 εγω βεβαια απο την σειρα αυτη της cubot ηδη <ζαχαρωνω> το P20 2018!! ωραια σε ευχαριστω κ παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts