tpapag Δημοσιεύτηκε June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 21, 2005 Παίδες έχω ένα laptop Acer 1524WLMi το οποίο έχει ενσωματωμένες υπέρυθρες.Όταν συνδέω ένα κινητό (δοκίμασα και με δεύτερο),τα Windows (έχω XP Home Ελληνικά) το "βλέπουν" αλλά δεν εμφανίζεται το εικονίδιο της ασύρματης σύνδεσης ώστε να μπορώ να στείλω-δεχτώ αρχεία.Εμφανίζεται δηλαδή κανονικά σαν modem στο device manager,επικοινωνία υπάρχει.Δοκίμασα να μειώσω την ταχύτητα (από τα 115,200bps),να ξαναεγκαταστήσω drivers αλλά τίποτα.Το ίδιο συμβαίνει κι όταν βάζω την γνωστή ΜΑ620 USB συσκευή υπερύθρων.Καμιά ιδέα; Μήπως έχω απενεργοποιήσει κάποιο service των XP; To irftp.exe που υπάρχει στο Windows\System32 παίζει κάποιο ρόλο; Γιατί όταν προσπαθώ να το εκτελέσω δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Εγώ στο δικό μου TURBO X όταν ενεργοποιώ τις υπερυθρες στο κινητό και το πλησιάσω στον φορητό κάνει ένα ήχο και στην επιφάνεια εργασίας εμφανίζεται ένα εικονίδιο που λέει μεταφορά δεδομένων ή κάπως έτσι... Παλιότερα σου το έβγαζε αυτό ? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Εγώ στο δικό μου TURBO X όταν ενεργοποιώ τις υπερυθρες στο κινητό και το πλησιάσω στον φορητό κάνει ένα ήχο και στην επιφάνεια εργασίας εμφανίζεται ένα εικονίδιο που λέει μεταφορά δεδομένων ή κάπως έτσι... Παλιότερα σου το έβγαζε αυτό ? Και εμενα αυτο κανει. Φιλε ελενξε το καλυτερα Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Παίδες έχω ένα laptop Acer 1524WLMi το οποίο έχει ενσωματωμένες υπέρυθρες.Όταν συνδέω ένα κινητό (δοκίμασα και με δεύτερο),τα Windows (έχω XP Home Ελληνικά) το "βλέπουν" αλλά δεν εμφανίζεται το εικονίδιο της ασύρματης σύνδεσης ώστε να μπορώ να στείλω-δεχτώ αρχεία.Εμφανίζεται δηλαδή κανονικά σαν modem στο device manager,επικοινωνία υπάρχει.Δοκίμασα να μειώσω την ταχύτητα (από τα 115,200bps),να ξαναεγκαταστήσω drivers αλλά τίποτα.Το ίδιο συμβαίνει κι όταν βάζω την γνωστή ΜΑ620 USB συσκευή υπερύθρων.Καμιά ιδέα; Μήπως έχω απενεργοποιήσει κάποιο service των XP; To irftp.exe που υπάρχει στο Windows\System32 παίζει κάποιο ρόλο; Γιατί όταν προσπαθώ να το εκτελέσω δεν γίνεται τίποτα. Φίλε μου αν διάβαζες προσεκτικά τις οδηγίες θα έβλεπες πως σε όλα τα Acer (μάλλον!) οι υπέρυθρες είναι απενεργοποιημένες αρχικά, οπότε πρέπει να μπεις κατα την εκκίνηση στο set up και να τις ανοίξεις.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts