DjTony Δημοσιεύτηκε December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2018 Όπως λέει ξεκάθαρα ο τίτλος πλυμένα ρούχα και συγκεκριμένα τα μαύρα μυρίζουν άσχημα μόλις στεγνώσουν. Είτε απλωμένα έξω είτε με αφυγραντήρα μέσα.. Στα άσπρα δε το παρατηρώ αλλά μόνο στα σκούρα.. Το πλυντήριο είναι ολοκαίνουριο. Ένα LG είναι και το έχω ένα χρόνο. Έχει πρόγραμμα για σκούρα. Αλλά το ίδιο συμβαίνει είτε στο σύντομο είτε στα βαμβακερά.. Απορρυπαντικο βάζω το skip πανίσχυρο μικρό. Έχω δοκιμάσει και με άλλα βέβαια. Μαλακτικό το ίδιο. Διάφορα... Το πλυντήριο να φταίει; σίγουρα θα έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα.. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω; είναι πολύ ενοχλητικό να συμβαίνει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Όπως λέει ξεκάθαρα ο τίτλος πλυμένα ρούχα και συγκεκριμένα τα μαύρα μυρίζουν άσχημα μόλις στεγνώσουν. Είτε απλωμένα έξω είτε με αφυγραντήρα μέσα.. Στα άσπρα δε το παρατηρώ αλλά μόνο στα σκούρα.. Το πλυντήριο είναι ολοκαίνουριο. Ένα LG είναι και το έχω ένα χρόνο. Έχει πρόγραμμα για σκούρα. Αλλά το ίδιο συμβαίνει είτε στο σύντομο είτε στα βαμβακερά.. Απορρυπαντικο βάζω το skip πανίσχυρο μικρό. Έχω δοκιμάσει και με άλλα βέβαια. Μαλακτικό το ίδιο. Διάφορα... Το πλυντήριο να φταίει; σίγουρα θα έχει κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα.. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω; είναι πολύ ενοχλητικό να συμβαίνει αυτόΚαθάρισε το φίλτρο και κάνε μια πλύση στους 90 βαθμούς με άδειο τον κάδο . Επίσης πλύνε και τσεκαρε αν έχει πιάσει μούχλα η εσωτερική πλευρά από το λάστιχο πόρτας και το συρτάρι απορρυπαντικού. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Τα έχω κάνει όλα στο παρελθόν.. Και συνεχίζει δυστυχώς. Έχω απογοητευτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Μόνο στα μαύρα; Δεν είναι λογικό καθόλου, μήπως το κάνει και στα άλλα αλλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Μηπως το πλυντηριο δεν ζεσταινει αρκετα το νερο?Αυτο θα το διαπιστωσεις αν βαλεις τον σωληνα εκροης σε καποιον κουβα ή λεκανη και αφου αδειασει το νερο της κυριως πλυσης τσεκαρεις με το χερι να δεις αν το νερο ειναι χλιαρο.Αν ειναι κρυο,τοτε εχει προβλημα η θερμικη αντισταση,αν και τα περισσοτερα καινουρια πλυντηρια εχουν συστημα αυτοδιαγνωσης και βγαζουν μυνημα σφαλματος αν υπαρχει τετοιο προβλημαΔοκιμασε επισεις και να αλλαξεις το μαλλακτικο μηπως αυτο δεν εχει αρκετα εντονο αρωμα.Αν επιμενει το προβλημα δοκιμασε και κανενα προϊον για καθαρισμο του πλυντηριου ρουχων οπως αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. December 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2018 Ξεκίνησε να χρησιμοποιείς dettol για ρούχα στο πλυντήριο και κόψε το μαλακτικό. Το μαλακτικό ρούχων είναι μία από τις αιτίες μυκήτων στα πλυντήρια, οπότε ελάττωσε το όσο γίνεται. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Πάρε στην γραμμή καταναλωτή SKIP και θα σε καθοδηγήσουν. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Παραξενο να στο κανει μονο στα μαυρα και οχι στα υπολοιπα. Παντως εαν κανεις πλυσεις μονο με "πανίσχυρο μικρο" κ τα σχετικά.... θελει να κανεις κ πλυσεις με σκονη κ σε πιο μεγαλη θερμοκρασία γιατι μαζευει "βρωμια" στις σωληνωσεις. Στο νερο που καθεται μεσα. Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Βαλε λευκο ξυδι σε μια θηκη μαλακτικου. Εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Αν χρησιμοποιείς ειδικό πρόγραμμα για τα σκούρα, τι διαφορές έχει από αυτό για τα άλλα ρούχα που ΔΕΝ μυρίζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Μήπως το πρόβλημα είναι στα ρούχα και όχι στο πλυντήριο; Δεν είναι λογικό να το κάνει μόνο στα σκούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Για να είσαι οκ ότι δεν είναι ρούχα κάνε ένα test Διάλεξε ένα ρουχαλακι και κάνε ένα πλύσιμο στο χέρι αν σου κάνει το ίδιο αλλού είναι το θέμα αν όχι τότε κάτι μάζεψε το πλιντιριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Μηπως πολυ απλα φταιει το οτι αργουν να στεγνωσουν?Μενεις σε περιοχη με πολυ υγρασια?Τα σκουρα πιθανον να θελουν περισσοτερη ωρα για να στεγνωσουν απ'οτι τα λευκα γιατι συνηθως σε αυτα που φοραμε τον χειμωνα(μπλουζες,παντελονια,φορ μες κτλ) ειναι πιο χοντρο το υφασμα απο τα λευκα που ειναι κυριως εσωρουχα και σεντονια με αποτελεσμα να στεγνωνουν πιο αργα.Οσο περισσοτερη ωρα μενουν υγρα,αποκτουν ασχημη οσμη λογο μουχλας κι μικροοργανισμων που αναπτυσσονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaal Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Είχα το ίδιο πρόβλημα και ήταν καθαρά θέμα υγρασίας στο στέγνωμα. Ειδικά με τέτοιο καιρό δεν στεγνώνουν ποτέ και 'μουχλιάζουν'. Τώρα αν μυρίζουν με το που το βγάλεις απο το πλυντήριο, πιθανόν κάποια στιγμή να στέγνωσαν λλάθος και τώρα να θέλουν 90 βαθμούς για να φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tom Kar Δημ. 15 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιουνίου On 22/12/2018 at 12:49 ΜΜ, Grgasteus said: Μόνο στα μαύρα; Δεν είναι λογικό καθόλου, μήπως το κάνει και στα άλλα αλλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; Καταλάθος αναζητούσα λύση και εγώ στο ίδιο πρόβλημα που έχω και πέτυχα αυτή την συνομιλία. Τελικά μόνο στα μαύρα!!! Και εμείς ψάχνουμε να βρούμε και να λύσουμε το μυστήριο! Sent from my BLA-L29 using Tapatalk On 22/12/2018 at 12:49 ΜΜ, Grgasteus said: Μόνο στα μαύρα; Δεν είναι λογικό καθόλου, μήπως το κάνει και στα άλλα αλλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts