elteo Δημοσιεύτηκε June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 18, 2005 Xτες το απόγευμα μου μπλόκαρε το netmod (άναψαν όλα τα λαμπάκια και μετά μόνο το πρώτο πορτοκαλί) και δεν μπορούσα με τίποτα να το δει το pc. Σήμερα το πρωί οργισμένος κ απογοητευμένος πάω στο Πλαίσιο και αγοράζω ένα ISDN modem Tornado εξωτερικό. Για κακή μου τύχη μόλις γυρνάω στο σπίτι το netmod ξανα-ζωντάνεψε...κι έτσι μου έμεινε το modem-άκι. Αυτό όμως έχει υποδοχή για το τηλεφωνικό καλώδιο την μεγάλη (RJ45 νομίζω) και όχι την μικρή.Είναι σαν το κλσσικό μικρό βυσματάκι αλλά μεγαλύτερο. Για να μην το βάλω στο ράφι κ πετάξω 44 ευρώ που έδωσα το συνέδεσα στην αντίστοιχη υποδοχή του netmod (SO λέγεται) και έβγαλα το usb καλώδιο του. Τώρα το δουλεύω μέσω του netmod το Τοrnado.Κάνω καλά ή κάνω μια τρύπα στο νερό...; Το σπίτι μου δεν έχει υποδοχές για τέτοιο βύσμα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Φιλε μου να ξερεις οτι οτι modem και να παρεις αρκει να ειναι να ειναι διαφορετικο απο netmod θα ειναι χιλιες φορες καλυτερο. Intracom: Τι ειναι αυτο? :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 elteo μια χαρά κάνεις. μην το ψάχνεις. Άλλωστε το tornado δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το netmod. Μπορεί να το αντικαταστήσει μόνο στο τομέα του isdn modem, στη διασύνδεση με το PC δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Έχε υπόψη σου όμως αυτό που είπε ο Bayern7. Ότι δηλαδή το modem που πήρες δεν μπορεί να δουλέψει αν δεν υπάρχει το netmod, που κάνει το network termination, το οποίο είναι απαραίτητα στο δίκτυο isdn. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 ...το διαπίστωσα! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Και για να μη νομίζεις οτι το πήρες τζάμπα κατέβασε αυτο: http://www.faethon.net/isdncli/ (δεν πάιζει μαλλον προσωρινά) Εϊναι αναγνώριση κλήσεις για το PC με ενσωματωμένο την Πανελληνιο Τηλεφωνικό Κατάλογο για ονομαστική αντιστοίχιση! Α, και δνε παίζει με netmod! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 ...το είχα παλαιότερα αλλά όπως λες δεν δούλευει με netmod. Με το εξωτερικό Tornado θα δουλεύει...; *το site είναι down...:( Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 έχει κάποιος αυτό το isdn cli...; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts