Jump to content

ΙSDN modem (του εμπορίου) @ Νetmod - Γίνεται;

elteo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Xτες το απόγευμα μου μπλόκαρε το netmod (άναψαν όλα τα λαμπάκια και μετά μόνο το πρώτο πορτοκαλί) και δεν μπορούσα με τίποτα να το δει το pc.

Σήμερα το πρωί οργισμένος κ απογοητευμένος πάω στο Πλαίσιο και αγοράζω ένα ISDN modem Tornado εξωτερικό.

Για κακή μου τύχη μόλις γυρνάω στο σπίτι το netmod ξανα-ζωντάνεψε...κι έτσι μου έμεινε το modem-άκι.

Αυτό όμως έχει υποδοχή για το τηλεφωνικό καλώδιο την μεγάλη (RJ45 νομίζω) και όχι την μικρή.Είναι σαν το κλσσικό μικρό βυσματάκι αλλά μεγαλύτερο.

Για να μην το βάλω στο ράφι κ πετάξω 44 ευρώ που έδωσα το συνέδεσα στην αντίστοιχη υποδοχή του netmod (SO λέγεται) και έβγαλα το usb καλώδιο του.

Τώρα το δουλεύω μέσω του netmod το Τοrnado.Κάνω καλά ή κάνω μια τρύπα στο νερό...;

Το σπίτι μου δεν έχει υποδοχές για τέτοιο βύσμα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Φιλε μου να ξερεις οτι οτι modem και να παρεις αρκει να ειναι να ειναι διαφορετικο απο netmod θα ειναι χιλιες φορες καλυτερο.

Intracom: Τι ειναι αυτο? :D

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

elteo μια χαρά κάνεις. μην το ψάχνεις.

Άλλωστε το tornado δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το netmod. Μπορεί να το αντικαταστήσει μόνο στο τομέα του isdn modem, στη διασύνδεση με το PC δλδ.

Έχε υπόψη σου όμως αυτό που είπε ο Bayern7. Ότι δηλαδή το modem που πήρες δεν μπορεί να δουλέψει αν δεν υπάρχει το netmod, που κάνει το network termination, το οποίο είναι απαραίτητα στο δίκτυο isdn.

Και για να μη νομίζεις οτι το πήρες τζάμπα κατέβασε αυτο:

http://www.faethon.net/isdncli/

(δεν πάιζει μαλλον προσωρινά)

Εϊναι αναγνώριση κλήσεις για το PC με ενσωματωμένο την Πανελληνιο Τηλεφωνικό Κατάλογο για ονομαστική αντιστοίχιση! Α, και δνε παίζει με netmod! ;-)

...το είχα παλαιότερα αλλά όπως λες δεν δούλευει με netmod.

Με το εξωτερικό Tornado θα δουλεύει...;

*το site είναι down...:(

Ι need a six month vacation, twice a year.