Jump to content

Προδοσία από φίλους

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν πλέον.Εχω και'γω κάτι παρόμοιο.Οχι τόσο άσχημο βέβαια όπως συνέβει με πολλούς απο'σάς αλλά...

Έχω μια φίλη από το λύκειο και επειδή γίναμε γρήγορα κολλητές γιατί καταλαβαίναμε η μία την άλλη,οι παλιές της φίλες ζήλευαν και ενώ με έκαναν κανονικά παρέα και μου μίλαγαν σαν να μην έτρεχε τπτ,πίσω απο την πλάτη μου με έθαβαν κανονικότατα. :secret: :(

Επίσης κάποιο άλλο πολύ ενοχλητικό περιστατικό που γίνεται συνέχεια είναι όταν η φίλη σου τα φτιάχνει με ένα αγόρι (ok! ως εδώ..) και ξαφνικά εξαφανίζεται και μετά όταν κάτι γίνεται και μαλώνουν ή χωρίζουν ή αυτός φεύγει κάπου ξαφνικά υπάρχεις και'συ (για μένα μιλάω) και ξαφνικά θυμάται την καλή φίλη που κάποτε είχε και που είναι πάντοτε εκεί για το οτιδήποτε..

Νευριάζω πολύ με τον εαυτό μου όταν συμβαίνει αυτό και δεν κάνω τπτ.. :mad: :X

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

• Απαντήσεις 365
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest RouKouNas
Όντως δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν πλέον.Εχω και'γω κάτι παρόμοιο.Οχι τόσο άσχημο βέβαια όπως συνέβει με πολλούς απο'σάς αλλά...

Έχω μια φίλη από το λύκειο και επειδή γίναμε γρήγορα κολλητές γιατί καταλαβαίναμε η μία την άλλη,οι παλιές της φίλες ζήλευαν και ενώ με έκαναν κανονικά παρέα και μου μίλαγαν σαν να μην έτρεχε τπτ,πίσω απο την πλάτη μου με έθαβαν κανονικότατα. :secret: :(

Επίσης κάποιο άλλο πολύ ενοχλητικό περιστατικό που γίνεται συνέχεια είναι όταν η φίλη σου τα φτιάχνει με ένα αγόρι (ok! ως εδώ..) και ξαφνικά εξαφανίζεται και μετά όταν κάτι γίνεται και μαλώνουν ή χωρίζουν ή αυτός φεύγει κάπου ξαφνικά υπάρχεις και'συ (για μένα μιλάω) και ξαφνικά θυμάται την καλή φίλη που κάποτε είχε και που είναι πάντοτε εκεί για το οτιδήποτε..

Νευριάζω πολύ με τον εαυτό μου όταν συμβαίνει αυτό και δεν κάνω τπτ.. :mad: :X

τιτινακι μου θα σε στεναχωρησω αλλα η λεξη "ΦΙΛΙΑ" αναμεσα σε γυναικες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..!!! Ολες τα ιδια κανετε και μετα ζητατε και τα ρεστα η μια απο την αλλη.. Και μην το παρεις προσωπικα αυτο που λεω και αρχισουμε τα αντιποστ.. Παντα φιλικα μιλαω και ΟΧΙ εχθρικα.. :)

Ειπα να μην γραψω σε αυτο το θεμα μιας και δεν εχω τπτ να πω σχετικα αλλα δεν αντεξα να μην απαντησω σε αυτο το ποστ.. :X

Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Υπάρχουν αλλά σπάνια. Η μητέρα μου είχε μια τετοια φίλη, σαν αδερφές ήτανε. Φιλες 30 χρονια.

Εγώ είμαι ανίκανη να βρω κάτι παρόμοιο.

Ή σε ανισορροπα άτομα θα πέφτω ή στην εκμετάλλευση. Τι να πω...

Απογοήτευση.

garfield 8as na kanoume sundesmo?

h alh8eia einai pos to idio problhma to exo kai ego kai hmama mou..kapote eixa ftasei sto shmeio na anarotiemai mhpos ego eimai h anapodh..kai ksereis pou katelhksa?

ego eimai ayth...etsi opos eimai,,strabh,anapodh,griniara,pes oti 8es...an kapoios me 8elei gia filh tou 8a em dextei etsi...agapa ton filo sou me ta ellatomata tou ;)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ego eimai ayth...etsi opos eimai,,strabh,anapodh,griniara,pes oti 8es...an kapoios me 8elei gia filh tou 8a em dextei etsi...agapa ton filo sou me ta ellatomata tou ;)

Κατι το οποιο ισχυει αμφιδρομα ομως...

Αν καποιος φιλος σου κανει κατι και του απαντησεις "εγω ετσι ειμαι κτλ κτλ", καλιστα μπορει και οαλλος να σου απαντησει το ιδιο και θα βγει τιποτα...

Οχι οτι συνηθως βγαινει...

Απο εκει και περα, τιτνακι διαφωνω στο οτι δεν μπορεις να εμπιστευτεις κανενα.

Αν και την εχω πατησει αρκετες φορες, ουσιαστηκα αφταιγε το οτι εμπιστευομουν λαθος ατομα.

Υπαρχουν ατομα τα οποια και να τα εμπιστευτεις μπορεις και την καρδια σου να τους δωσεις να την φυλαξουν, και θα βγαλουν την δικια τους για να βαλουν την δικια σου εκει, αλλα...εκτος του οτι δεν αποτελουν αναγκαστικα την πλειοψηφια, ειναι πιθανο λογο του οτι την εχουν πατησει και οι ιδιοι, να "κρυβονται" και να μην τους διακρινουμε...

Ταξιδιωτη αγορι μου, λερω πολυ καλα τι εννοεις.

Κι εγω μολις εφυγα για Ιταλια, ειδα πολλα και καταλαβα ακομα περισσοτερα...

Αυτο που ξερω ειναι οτι οι φιλοι σε καμια περιπτωση δεν ειναι αναγκαιο να ειναι και τα ατομα με τα οποια ειμαστε καθε μερα μαζι. ;)

αυτοι συνηθως ειναι "παρεα".

Τον φιλο μπορει να κανεις να τον δεις και ενα χρονο και οταν βρεθειτε να ειναι σαν να συναντας ενα κομματι που σου ελειπε και το βρισκεις.

Και κατι τελευταιο, προσωπικη φιλοσοφιακ και αρκετα ψυχοφθορα πολλες φορες.

(Ισχυει και για γιλους και δεσμο)

Εαν ο οποιοσδηποτε φιλος\δεσμος με στεναχωρισει, πληγωσει κτλ κτλ κτλ

σε καμια περιπτωση, μετα το "τελος" με τον επομενο φιλο,δεσμο δεν θα ειμαι επιφυλακτικος ή οτιδηποτε.

Για τον απλουστατο λογο οτι εκεινος δεν μου εχει φταιξει σε τιποτα να πληρωνει τα "χτυπηματα" αλλου... ;)

XA! Προδοσίες και λοιπά απο φίλες/φίλους....όλη η ζωή μου...τι να πρωτοπείς...

Τελικά πρέπει να γίνουμε πολύ σκληροί με τον εαυτό μας ώστε μετά απο 1,3,8 φορές να μαθαίνουμε αλλά που τέτοια τύχη.

Έχω πικραθεί άπειρες φορές απο μικρή έως και τώρα και κατάλαβα ένα πράγμα. Ο μόνος αληθινός φίλος του εαυτού σου είναι ο εαυτός σου. (Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, εννοείται).

Μόνο ο εαυτός σου θα σε ανεβάσει μετά απο μια ψυχολογική πτώση, μόνο ο εαυτός σου θα σου πει Μπράβο για κάτι που κατάφερες με κόπο, μόνο ο εαυτός σου δεν θα σε προδώσει όταν χρειάζεσαι στήριγμα. Ναι κατάντησα μοναχικός άνθρωπος με 1 φίλη γιατί όλοι οι άλλοι ήταν σκάρτοι.

Όταν πέθανε ο πατέρας μου άκουσα απο το στόμα της καλύτερής μου φίλης Χάρηκα που πέθανε ο πατέρας της. Άπειρες φορές ζήτησα βοήθεια και στήριξη απο φίλες και φίλους κατά περιόδους μόνο και μόνο για να εισπράξω αδιαφορία. Εμπιστεύτηκα πράγματα εσώψυχα μόνο και μόνο να μάθω πως αυτά έγιναν γνωστά σε όλους. Ακόμα και όταν εγώ ήμουν πάντα στο πλευρό τους, και υλικά και ψυχικά και έδινα τα πάντα σε άτομα που θεωρούσα κοντά μου αυτά γύρναγαν την πλάτη τους σε μένα.

Όσο και να ήμουν πληγωμένη ή θυμωμένη ή προδωμένη, ποτέ μα ποτέ δεν ευχήθηκα το κακό τους. Απλά πια δεν ασχολήθηκα μαζί τους γιατί ήξερα πως αν πέσω στην παγίδα της εκδίκησης ή του τσακωμού ή διαφόρων άλλων, η χαμένη θα ήμουν εγώ στο τέλος.

Παραμένω η καλύτερη φίλη του εαυτού και μου αρέσει.

Και να τους δω μετά απο χρόνια και να έρθουν κοντά μου να μου πιάσουν κουβέντα, δεν θα ασχοληθώ μαζί τους.Δεν θα επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου να πέσει πάλι θύμα. Γιατί τώρα πια ξέρω τον εαυτό μου. Αν και ποτέ μη λες ποτέ, πιστεύω πως έμαθα κάπως το μάθημά μου.

Namaste!

Ναι κατάντησα μοναχικός άνθρωπος με 1 φίλη γιατί όλοι οι άλλοι ήταν σκάρτοι.

Αυτό, μπορώ να το έχω εγώ?

Μου φτάνει και μου παραφτάνει...

Πολυ πικρα βλεπω σ'αυτο το thread... :(

Εμενα δεν μου εχουν τυχει πολλες τετοιες περιπτωσεις,ισως επειδη δεν ειμαι το ατομο που θα τα δωσει ολα σε μια φιλια & θα πιστεψει πως θα διαρκεσει αιωνια...με λιγα λογια κραταω μικρο καλαθι...ετσι,ακομα κι οταν ατομα που εμπιστευομουν τυφλα με "ξεχναγαν",στενοχωριομουν μεν,αλλα χωρις να υπερβαλλω... ;)

Βεβαια υπηρξαν & 2-3 περιπτωσεις που "φιλοι" εξαφανιστηκαν χωρις λογο & αιτια,τουλαχιστον απο μερους μου...εκει τσαντιστηκα περισσοτερο,αλλα η ζωη συνεχιζεται... :!:

Το πιο ενοχλητικο απ'ολα ειναι οι δικαιολογιες του στυλ "χαθηκαμε","παρε τηλ.να τα πουμε" οταν συναντας καποιον/α που ειχες πολυ στενη σχεση,αλλα χαλασε εξαιτιας του/της...εκει πραγματικα μου'ρχεται να χειροδικησω :p ασε τις γελοιες δικαιολογιες "Πηγες για σπουδες στο εξωτερικο,πηγες φανταρος,μας εφαγε η δουλεια"κλπ... :mad:

εγω δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα...ολοι σχεδον οι ανθρωποι το βλεπουμε και μεσα σε αυτο το θεμα εχουν προβληματα με τις φιλικες σχεσεις τους...νιωθουν πως δεν τουσ κατανοουν δεν ειναι τοσο καλοι οσο θα θελαμε να πιστευουμε οτι ειναι...πως γινεται τοτε και υπαρχουν αυτες οι καταστασεις?αν ολοι ειμαστε τοσο καλοι και μπορουμε και θελουμε να τα δωσουμε ολα στις σχεσεις μας...αν ισχυε αυτο τοτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα υπηρχαν αυτα...αλλα μηπως κι εμεις δεν ειμαστε αυτο που πρεπει να ειμαστε?μηπως δεν ειμαστε τοσο καλοι οσο θελουμε να πιστευουμε οτι ειμαστε?

Πολυ πικρα βλεπω σ'αυτο το thread... :(

Παραπονακια ειναι...και στεναχωριες...παλιες και μη. ;)

Εμενα δεν μου εχουν τυχει πολλες τετοιες περιπτωσεις,ισως επειδη δεν ειμαι το ατομο που θα τα δωσει ολα σε μια φιλια & θα πιστεψει πως θα διαρκεσει αιωνια...με λιγα λογια κραταω μικρο καλαθι...

Καλα κι εγω δεν ειναι οτι κανω "ονειρα" ή θελω σωνει και ντε να μρατησει μια ζωη, αλλα απο μερος μου τις περισσοτερες φορες το ευφωρο εδαφος υπαρχει...

στενοχωριομουν μεν,αλλα χωρις να υπερβαλλω... ;)

Καλα μη νομιζεις οτι φιλε δηητρη θα πηδαγα απο κανα παραθυρο, αλλα ειναι αυτο το "γαμωτο" που με καρφωνει στα στηον σβερκο και φτανει μεχρι τα γονατα!

Το πιο ενοχλητικο απ'ολα ειναι οι δικαιολογιες του στυλ "χαθηκαμε","παρε τηλ.να τα πουμε" οταν συναντας καποιον/α που ειχες πολυ στενη σχεση,αλλα χαλασε εξαιτιας του/της...εκει πραγματικα μου'ρχεται να χειροδικησω :p ασε τις γελοιες δικαιολογιες "Πηγες για σπουδες στο εξωτερικο,πηγες φανταρος,μας εφαγε η δουλεια"κλπ... :mad:

Πεστα πεστα ξενητεμενε φιλε μου κι εσυ...

Μιλαμε αυτο και αν μου την δινει!

Και πμε το "παρε κανα τηλ. να τα πουμε", ενω σε εχουν ξεγραμενο και δεν δινουν δεκαρα για την παρτη σου (αφου εχεις φαει και ενα σχετικο θαψημο οσο λειπεις), με τρελαινει το στυλ τους που με το που σε βλεπουν ξαφνικα κανουν σαν τρελοι και "που εισαι", "γιατι χαθηκες" κτλ κτλ... :down:

εγω δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα...ολοι σχεδον οι ανθρωποι το βλεπουμε και μεσα σε αυτο το θεμα εχουν προβληματα με τις φιλικες σχεσεις τους...νιωθουν πως δεν τουσ κατανοουν δεν ειναι τοσο καλοι οσο θα θελαμε να πιστευουμε οτι ειναι...πως γινεται τοτε και υπαρχουν αυτες οι καταστασεις?αν ολοι ειμαστε τοσο καλοι και μπορουμε και θελουμε να τα δωσουμε ολα στις σχεσεις μας...αν ισχυε αυτο τοτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα υπηρχαν αυτα...αλλα μηπως κι εμεις δεν ειμαστε αυτο που πρεπει να ειμαστε?μηπως δεν ειμαστε τοσο καλοι οσο θελουμε να πιστευουμε οτι ειμαστε?

Απλά είμαστε άνθρωποι και την ανθρώπινη φύση δεν μπορεί να την αλλάξει κανείς:)

Namaste!

εγω δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα...ολοι σχεδον οι ανθρωποι το βλεπουμε και μεσα σε αυτο το θεμα εχουν προβληματα με τις φιλικες σχεσεις τους...νιωθουν πως δεν τουσ κατανοουν δεν ειναι τοσο καλοι οσο θα θελαμε να πιστευουμε οτι ειναι...πως γινεται τοτε και υπαρχουν αυτες οι καταστασεις?

γιατι απλουστατα καταλαβαινεις οτι τρεχει αιμα μεσα σου, αφου κοπεις.

Και με το που επουλωθει το πρωτο κοψιμο, το ξαναθυμασε με το δευτερο....

αν ολοι ειμαστε τοσο καλοι και μπορουμε και θελουμε να τα δωσουμε ολα στις σχεσεις μας...αν ισχυε αυτο τοτε κατα πασα πιθανοτητα δεν θα υπηρχαν αυτα...αλλα μηπως κι εμεις δεν ειμαστε αυτο που πρεπει να ειμαστε?μηπως δεν ειμαστε τοσο καλοι οσο θελουμε να πιστευουμε οτι ειμαστε?

Σε καποια σχεση φιλια το οτι καποιος ειναι "καλος" δεν σημαινει αυτοματα οτι θα ειναι και ο αλλος μαζι σου.

Τι θελω να πω.

Εισαι φιλη μου και εισαι γαμώ τα ατομα.Καλη και αγια και και...

Εγω μπορει να σου φανω στην αρχη οτι ειμαι καλος και αργοτερα με την παρωδο του χρονου να αποδειχτω κατι εντελως αντιθετο.

Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι φταις και εσυ για το η φιλια μας χαλασε.

Μην ξεχναμε οτι σε καθε νεα φιλια υπαρχει ενθουσιασμος, χαρα και αλλα συναισθηματα που δεν σε αφηνουν να κρινεις 100% τον χαρακτηρα του αλλου.

Πρεπει να περασεις ενα α χρονικο διαστημα του\της να ερθουν "περιεργες" καταστασεις, προβληματα, νευρα και τα λοιπα, για να ξετυλιχτει ο χρακτηρας του καθενα.

Τωρα στο ποσο "καλο" θεωρει καποιος τον εαυτο του....εγω το αφηνω να το κρινουν αλλοι.

τον εαυτο μου κυριως τον εχω για να κρινει τις πραξεις μου, και να τις κατακρινει...

Σύνηθες φαινόμενο ανεξαρτήτου φίλου.

Αυτο που ξερω ειναι οτι οι φιλοι σε καμια περιπτωση δεν ειναι αναγκαιο να ειναι και τα ατομα με τα οποια ειμαστε καθε μερα μαζι. ;)

αυτοι συνηθως ειναι "παρεα".

Τον φιλο μπορει να κανεις να τον δεις και ενα χρονο και οταν βρεθειτε να ειναι σαν να συναντας ενα κομματι που σου ελειπε και το βρισκεις.

Και κατι τελευταιο, προσωπικη φιλοσοφιακ και αρκετα ψυχοφθορα πολλες φορες.

(Ισχυει και για γιλους και δεσμο)

Εαν ο οποιοσδηποτε φιλος\δεσμος με στεναχωρισει, πληγωσει κτλ κτλ κτλ

σε καμια περιπτωση, μετα το "τελος" με τον επομενο φιλο,δεσμο δεν θα ειμαι επιφυλακτικος ή οτιδηποτε.

Για τον απλουστατο λογο οτι εκεινος δεν μου εχει φταιξει σε τιποτα να πληρωνει τα "χτυπηματα" αλλου... ;)

Σοφές κουβέντες αδελφέ.

Την καλύτερη μου φίλη την γνώρισα μέσω ενός κοινού γνωστού μέσω IRC. Είχα ανέβει προ καιρού Θεσσαλονίκη και την πήρα να βρεθούμε. Μου ζήτησε 1000 φορές συγγνώμη που δεν θα μπορέσει να με δει διότι η μικρή της αδελφή ήταν για 15 μέρες στο νοσοκομείο λόγω πμευμονίας. Εγώ τελικά παρέτησα την παρέα μου και πήγα στο νοσοκομεί να δω την μικρή.

γιατι απλουστατα καταλαβαινεις οτι τρεχει αιμα μεσα σου, αφου κοπεις.

Και με το που επουλωθει το πρωτο κοψιμο, το ξαναθυμασε με το δευτερο....

Σε καποια σχεση φιλια το οτι καποιος ειναι "καλος" δεν σημαινει αυτοματα οτι θα ειναι και ο αλλος μαζι σου.

Τι θελω να πω.

Εισαι φιλη μου και εισαι γαμώ τα ατομα.Καλη και αγια και και...

Εγω μπορει να σου φανω στην αρχη οτι ειμαι καλος και αργοτερα με την παρωδο του χρονου να αποδειχτω κατι εντελως αντιθετο.

Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι φταις και εσυ για το η φιλια μας χαλασε.

Μην ξεχναμε οτι σε καθε νεα φιλια υπαρχει ενθουσιασμος, χαρα και αλλα συναισθηματα που δεν σε αφηνουν να κρινεις 100% τον χαρακτηρα του αλλου.

Πρεπει να περασεις ενα α χρονικο διαστημα του\της να ερθουν "περιεργες" καταστασεις, προβληματα, νευρα και τα λοιπα, για να ξετυλιχτει ο χρακτηρας του καθενα.

Τωρα στο ποσο "καλο" θεωρει καποιος τον εαυτο του....εγω το αφηνω να το κρινουν αλλοι.

τον εαυτο μου κυριως τον εχω για να κρινει τις πραξεις μου, και να τις κατακρινει...

βασικα εννοουσα οτι πχ εγω ειμαι πολυ καλη μαζι σου,εσυ θες να κανουμε παρεα,να περναμε χρονο μαζι και μετα οταν θα σε χρειαστω να μην εισαι διπλα μου και οχι μονο αυτο αλλα να εισαι και εναντιον μου.και παραλληλα εσυ να παθαινεις το ιδιο πραγμα αλλα αντιστροφα με μια αλλη φιλικη σχεση σου δηλ. να θελεις να κανεις παρεα με καποιον να θελει κι αυτος και αργοτερα οταν τον χρειαστεις να μην ειναι διπλα σου...καποτε την παταμε εμεις καποτε οι αλλοι...οποτε...?δεν ξερουμε τι θελουμε νομιζω... :worry:

Πανω κατω το ιδιο πραγμα λεμε... :p ;)

Οσο για το τελευταιο στα 24 μου χρονια πλεον ξερω αρκετα καλα τι θελω.

(Δεν το λεω για να στην πω ετσι; ;) )

Δεν λεω στα χρονια της εφηβειας δεν ηξερα πραγματικα τι ηθελα, αλλα πλεον οσο να το κανεις... ;)

Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Υπάρχουν αλλά σπάνια. Η μητέρα μου είχε μια τετοια φίλη, σαν αδερφές ήτανε. Φιλες 30 χρονια.

Εγώ είμαι ανίκανη να βρω κάτι παρόμοιο.

Ή σε ανισορροπα άτομα θα πέφτω ή στην εκμετάλλευση. Τι να πω...

Απογοήτευση.

Αν απαντήσω με το κλασικό του Μπηθικώτση, "Να λες δεν πειράζει θα' ρθει άσπρη μέρα και για μας", θα με πεις γραφικο!

Προσωπικά, αυτό πιστεύω! Αν είσαι καλός θα βρεις την φίλη που σου αξίζει. Φτάνει να μην είσαι τόσο συναισθηματική! Ο κυνισμός, και η γνώση του τι θέλεις, βοηθάει!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Φίλε RouKouNa δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση αυτή τη στιγμή μαζί σου και δεν ξέρω αν θα με πιστέψεις ή όχι πάντως δεν έχω προδώσει ,δεν έχω ξεχάσει και δεν έχω γράψει καμμία φίλη μου.Μου είναι απλά αδύνατο να το κάνω.

Όταν δεν συμπαθώ κάποια δεν της κάνω τη φίλη κτλ απλώς της λέω ένα γεία.Αυτό όμως που κάνουν άλλοι-ες είναι υποκρισία.Προτιμώ να μην μου μιλάνε καθόλου παρά να υποκρίνονται.

mario-fit το ξέρω οτι η ζωή γενικά δεν τελειώνει εκεί και σίγουρα υπάρχουν άτομα τα οποία μπορεί κανείς να εμπιστευτεί.Θα με πιστέψεις αν σου πω οτι δεν κρατάω κακία στις υποτιθέμενες φίλες μου και οτι δεν έχω πρόβλημα να τους μιλάω.Προσπαθώ να μην χαλάω την καρδιά μου (σχεδόν) για κανένα,αλλά όπως είπες και'συ είναι το γαμώτο..

Τέλος θέλω να αναφερθώ στον soublaki-3,δεν κατάλαβα τι εννοούσες όταν το έγραψες αυτό αλλά στην περίπτωση που αναφερόσουν σε θέμα ζήλειας απο τη πλευρά μου θέλω απλά να ενημερώσω ότι όταν έκανα κάποια σχέση δεν έγραφα κανέναν , μη σου πω ότι είμασταν όλοι μαζί συνέχεια.Και δεν λέω να είμαστε όλη μέρα μαζί (όπως πρίν τη σχέση) , αλλά να μην εξαφανίζεται από προσώπου γής..

Υ.Γ:σε περίπτωση που δεν αναφερούσουν σε θέμα ζήλειας,γράψε λάθος..

Υ.Γ:σε περίπτωση που δεν αναφερούσουν σε θέμα ζήλειας,γράψε λάθος..

Δεν αναφερόμουν για ζήλεια. Απλά αυτό που παρατηρώ είναι ότι πριν κάποια σχέση είναι όλοι με τις παρέες τους, και μόλις βρούν κάποιον/α, τότε εξαφανίζονται...

Δεν αναφερόμουν για ζήλεια. Απλά αυτό που παρατηρώ είναι ότι πριν κάποια σχέση είναι όλοι με τις παρέες τους, και μόλις βρούν κάποιον/α, τότε εξαφανίζονται...

Συμφωνούμε λοιπόν.

Εγώ όμως η έξυπνη όταν πήγα με το τοτε αγορι μου τριήμερη εκδρομή , πήρα και τη φιλη μου μαζί, γιατι ήταν μονη.

Κάτι τέτοια κάνω γι΄αυτο τραβάω ορισμένους τύπους ανθρωπων... Προφανώς αυτές οι συμπεριφορές προκαλουν. Εκεί έχω καταλήξει.

BestMan κυνική να γίνω, αποκλείεται. 'Η τόχεις ή δεν το 'χεις. Και εγώ δεν το 'χω δυστυχώς. Ούτε πάλι μπορω να πάψω να είμαι συναισθηματική, γιατί δεν αρκεί η θέληση μόνο.... Πάλι δυστυχώς...

BestMan κυνική να γίνω, αποκλείεται. 'Η τόχεις ή δεν το 'χεις. Και εγώ δεν το 'χω δυστυχώς. Ούτε πάλι μπορω να πάψω να είμαι συναισθηματική, γιατί δεν αρκεί η θέληση μόνο.... Πάλι δυστυχώς...

Όλοι μας έχουμε βαθιά ριζωμένα τα χαρακτηριστικά μας, είτε από τα πρώτα πέντε χρόνια τις ζωής μας, είτε από πριν γεννηθούμε. Aka (α)γονίδια. Καλά ή κακά, ευχάριστα ή ενοχλητικά, πολύ λίγα από τα στοιχεία του χαρακτήρα μας μπορούμε πραγματικά ν' αλλάξουμε. Ίσως μ' ένα 5% πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Αν βέβαια χωρούν αριθμοί σε μια τέτοια συζήτηση.

Είναι κάπως σα τις βούλες της καμηλοπάρδαλης, λέει κάποιος (Irvin Yalom). Ο καθένας μας έχει τις δικές του. Αντί να προσπαθούμε να τις σβήσουμε με μανία, ίσως μας βοηθήσει περισσότερο απλά να τις παρατηρήσουμε, να παραδεχθούμε την ύπαρξή τους. Δεν χρειάζεται να παγώσουμε τα συναισθήματά μας. Να μάθουμε να τα αναγνωρίζουμε πρέπει και να τους δίνουμε το χώρο τους.

Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν!

Εμένα , φίλε, μου λένε ότι έχω γίνει κυνικός!!!

Δεν πειράζει...

Και ρομαντικός που ήμουν, τι κατάλαβα;

Η ζωή (και κατ' επέκταση οι ανθρώπινες σχέσεις) είναι μια μάχη, και στη μάχη πρέπει κάποιες ελάχιστες φορές, να είσαι γενναιόδωρος , αλλά τον περισσότερο καιρό, πρέπει να είσαι αδίστακτος...

Μόνο έτσι θα βγείς , νικητής...

Αρκεί να μη φτάσεις ποτέ σε σημείο να συνειδητοποιήσεις ότι το πρωτάθλημα που πραγματικά σ' ενδιαφέρει παιζόταν σ' άλλο γήπεδο...

Ναι κατάντησα μοναχικός άνθρωπος με 1 φίλη γιατί όλοι οι άλλοι ήταν σκάρτοι.

Αυτό, μπορώ να το έχω εγώ?

Μου φτάνει και μου παραφτάνει...

Κάτι τέτοιο προσπάθησα κι εγώ να πω αστειευόμενος στο πρώτο μου μήνυμα στο thread. Έχουμε ανάγκη τους άλλους. Ο καθένας μας έχει ανάγκη ν’ ακούσει και να νιώσει το «Σ' αγαπώ», «Σε νοιάζομαι», «Περνάω καλά μαζί σου». Είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι.

Ναι, σαφώς είναι σημαντικό να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, αλλά όχι για να αντέχουμε και χωρίς φίλους. Τότε μετατρέπουμε ένα προτέρημα μας σε αναπηρία. Η διαφορά είναι ότι η αποδοχή του εαυτού μας πρέπει να ξεκινά από μας!

Εγώ όμως η έξυπνη όταν πήγα με το τοτε αγορι μου τριήμερη εκδρομή , πήρα και τη φιλη μου μαζί, γιατι ήταν μονη.

Κάτι τέτοια κάνω γι΄αυτο τραβάω ορισμένους τύπους ανθρωπων... Προφανώς αυτές οι συμπεριφορές προκαλουν. Εκεί έχω καταλήξει.

Αν η φίλη σου ήταν φίλη (και όχι φίδι) θα έπρεπε να σεβαστεί τη σχέση σου, και να σε προειδοποιήσει -αν την πίστευες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα- αν το αγόρι σου, δοκίμαζε να τη φλερτάρει. Μήπως και το αγόρι σου δε σε σεβάστηκε στην προκειμένη περίπτωση;

Τώρα όσον αφορά τον κυνισμό, δεν είπα ότι θα γίνει κυνική. Απλά να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με λιγότερο συναισθηματισμό...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Εμένα ΟΥΤΕ μια από τις σχολικές μου φίλες δεν συμπεριφέρθηκε εντάξει, όταν εγώ έβαζα πάνω από όλα την φιλία μας και τις θεωρούσα κολλητές μου. Τώρα έχουμε επικοινωνία ως κάτι παραπάνω από γνωστές βέβαια, αλλά η συμπεριφορά τους εξακολουθεί να είναι εντελώς παιδική. Γι' αυτό και αποφάσισα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να θεωρήσω ξανά κανέναν "κολλητό" μου, αλλά όλους φίλους και γνωστούς.

Τον ένα και μοναδικό άνθρωπο που θεωρώ ότι ήταν εντάξει απέναντί μου - και πιστεύω ότι πάντα θα ήταν - τον έχασα νωρίς... Αλλά θα τον θυμάμαι για πάντα...

...And yet I know the worst is still to come...