killing_you2 Δημοσιεύτηκε June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2005 Σήμερα το βράδυ στις 10 ήταν να φύγω για Σαντορίνη. Έφυγα απ'το σπίτι στις 8. Φτάνοντας στο λιμάνι με μια φίλη μου μαθαίνουμε οτι το δρομολόγιο Της Hellenic Seaways για Σαντορήνη είχε ακυρώθεί. (Το τι βρήσιμο επεσε...) Σηζητάγαμαι με τη φίλη μου για το τι θα κάνουμε, και μου πρότεινε να μείνουμε σε κανένα Ξενοδοχείο για τη Βραδιά, γιατι το να πηγαίναμε πάλι πίσω με τόσα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολο. Φτάνουμε στο Ξενοδωχείο και βγάζοντας το πορτοφόλι συνηδειτοποιώ οτι έχω ξεχάσει την ταυτότητα μου και την κάρτα πολυτέκνων στο σπίτι. ( %$#%^@^ &!* Λογοκρισία...:rolleyes: ). Τελοσπάντων, με βαριά καρδιά πέρνω τον ηλεκτρικό για να γυρίσω σπίτι και απ'τον σταθμό με Ταξί σπίτι. Αφού σκευτόμουν οτι ποιό άτυχη μέρα δεν θα μπορούσα να έχω φτάνοντας σπίτι κατά τις 11.00 ανέβαινα με το ασανσέρ (6ο όροφο) και με το που βγήκα είδα κάποιον να τρέχει απο τις σκάλες, (Στο 6ο οροφο το δικό μου είναι το μοναδικό διαμέρισμα) πλησιάζω την πόρτα και είδα πως προσπαθούσε να την παραβιάσει :mad:. Τρέχω κάτω στις σκάλες να τον προλάβω αλλά τον εχάσα γιατι οταν αυτός έβγαινε εγώ ημουν στον δεύτερο... Παιχνίδια της τύχης, Τραγική ειρωνία οτι και να σκευτώ Ξεφεύγει απ'τη λογική μου, και το να σκευτώ το ότι δεν έγεινε το δρομολόγιο για να καταλείξει η μέρα εκεί που κατέλειξε για μένα, μάλλον είναι λίγο "Εγωιστικό"... :X:shock: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Eίναι η τυχερή σου μέρα....από κάθε πλευρά!!! :p Πρόσεχε πάντως τις ατυχές σου γιατί η μοίρα παίζει πολλά παιγνίδια....και κρατά και αρχεία! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 να είναι καλά η ταυτότητα και η κάρτα πολυτέκνων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Έχω αρχίσει και πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και σκοπό... Αυτοί οι λόγοι έχουν βαθύτερες ερμηνείες και μάλλον εμείς είναι φύση αδύνατο να τους εξηγήσουμε. Οπότε πάλι καλά να λες που σου βγήκε σε καλό! Και βέβαια ποτέ δεν εννοείται ότι άμα τύχει κάτι θα πρέπει απαραίτητα να μας βγει και σε καλό αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια... Καλό ταξίδι να έχεις killing_you2 και καλά να περάσεις... ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Έχω αρχίσει και πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και σκοπό... Αυτοί οι λόγοι έχουν βαθύτερες ερμηνείες και μάλλον εμείς είναι φύση αδύνατο να τους εξηγήσουμε. Οπότε πάλι καλά να λες που σου βγήκε σε καλό! Και βέβαια ποτέ δεν εννοείται ότι άμα τύχει κάτι θα πρέπει απαραίτητα να μας βγει και σε καλό αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια... Καλό ταξίδι να έχεις killing_you2 και καλά να περάσεις... ;) Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Ευχαριστώ για τις ευχες σου! :) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 καλα θα αφησεις ετσι το σπιτι κ θα φυγεις,ενω ξερεις οτι στο χουν βαλει στο ματι?εκτος κ αν δεν εχεις κατι πολυτιμο να χασεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Σαντορίνη κατεβαίνω για δουλειά, οπότε δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Πάντος κάποια πράγματα που θεωρώ οτι έχουν αξία τα εδωσα σε μια φιλη μου που μένει στην ίδια πολυκατοικία και το απογευμα θα της δώσω και τον υπολογιστή. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Καλά να περάσεις κι αφού έδωσες και τα πράγματα που έχουν αξία στη φίλη σου, βγάλτα όλα απ' το μυαλό σου και μετά τη δουλειά, χαλάρωσε στη Σαντορίνη. Βρες και τον Ρούκουνα να πιείτε και κανένα ποτηράκι μαζί! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 re killing.... de sou kanei entyposh pou o epidoksos klefths phge na paraviasei to spiti sou molis efyges esu? mhpos htan kapoios pou hksere pos 8a leipeis? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Το πιστεύεις πως κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα, αλλά είπα "άσε τώρα τα σενάρια.."? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 προφανώς κάποιος στην γειτονιά που με είδε να φεύγω με τη βαλίτσα αδραξε της ευκερίας, βέβαια δεν του'κατσε.Το κακό είναι οτι η γειτονιά είναι γεμάτη ξένους... τελοσπαντων ήρθε η ώρα να φύγω, 5:30 Σαλπάρω :p Kαλό καλοκαίρι... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Επίσης. Καλά να περνάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Σήμερα το βράδυ στις 10 ήταν να φύγω για Σαντορίνη. Έφυγα απ'το σπίτι στις 8. Φτάνοντας στο λιμάνι με μια φίλη μου μαθαίνουμε οτι το δρομολόγιο Της Hellenic Seaways για Σαντορήνη είχε ακυρώθεί. (Το τι βρήσιμο επεσε...) Σηζητάγαμαι με τη φίλη μου για το τι θα κάνουμε, και μου πρότεινε να μείνουμε σε κανένα Ξενοδοχείο για τη Βραδιά, γιατι το να πηγαίναμε πάλι πίσω με τόσα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολο. Φτάνουμε στο Ξενοδωχείο και βγάζοντας το πορτοφόλι συνηδειτοποιώ οτι έχω ξεχάσει την ταυτότητα μου και την κάρτα πολυτέκνων στο σπίτι. ( %$#%^@^ &!* Λογοκρισία...:rolleyes: ). Τελοσπάντων, με βαριά καρδιά πέρνω τον ηλεκτρικό για να γυρίσω σπίτι και απ'τον σταθμό με Ταξί σπίτι. Αφού σκευτόμουν οτι ποιό άτυχη μέρα δεν θα μπορούσα να έχω φτάνοντας σπίτι κατά τις 11.00 ανέβαινα με το ασανσέρ (6ο όροφο) και με το που βγήκα είδα κάποιον να τρέχει απο τις σκάλες, (Στο 6ο οροφο το δικό μου είναι το μοναδικό διαμέρισμα) πλησιάζω την πόρτα και είδα πως προσπαθούσε να την παραβιάσει :mad:. Τρέχω κάτω στις σκάλες να τον προλάβω αλλά τον εχάσα γιατι οταν αυτός έβγαινε εγώ ημουν στον δεύτερο... Παιχνίδια της τύχης, Τραγική ειρωνία οτι και να σκευτώ Ξεφεύγει απ'τη λογική μου, και το να σκευτώ το ότι δεν έγεινε το δρομολόγιο για να καταλείξει η μέρα εκεί που κατέλειξε για μένα, μάλλον είναι λίγο "Εγωιστικό"... :X:shock: Αν είχες φύγει για ταξίδι όμως θα είχε μπεί στο σπίτι σου ο τυπάς και θα τα σήκωνε όλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 καλα θα αφησεις ετσι το σπιτι κ θα φυγεις,ενω ξερεις οτι στο χουν βαλει στο ματι?εκτος κ αν δεν εχεις κατι πολυτιμο να χασεις..και τι να κανει;να καθεται πισω απο μια πορτα με ενα ροπαλο και να περιμενει; :confused:και μενα μπηκαν περισυ το καλοκαιρι και με κλεψαν,φετος να μην παω διακοπες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Ν αφήσεις τους γάτους με το ρόπαλο στο χέρι πίσω απ ΄την πορτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest RouKouNas Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Α ρε φιλε killing..Δε σε προλαβα..!! :( (Αυτο το ποστ θα το δεις απο τον δικο μου υπολογιστη μαλλον η απο το κινητο σου.. :p ) Καλο ταξιδι φιλε μου, καλως να μας ερθεις στο νησι.. Τα λεμε απο κοντα..!! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Σαντορίνη κατεβαίνω για δουλειά, οπότε δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Πάντος κάποια πράγματα που θεωρώ οτι έχουν αξία τα εδωσα σε μια φιλη μου που μένει στην ίδια πολυκατοικία και το απογευμα θα της δώσω και τον υπολογιστή. To πεπρωμένο φυγείν αδύνατον..... :O Και αν κλέψουν μόνο την φίλη σου, θα λες μετά τί βλάκας που είμαι και δεν το άφησα στο σπίτι.... :whistle: Καλή τύχη στο ταξίδι σου!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 h apla bazeis ena xarti sth porta "filaraki mhn paraviaseis thn porta adika...ta phra ola ta pragmata..gia mamaka me exeis?kales diakopes :)" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Ν αφήσεις τους γάτους με το ρόπαλο στο χέρι πίσω απ ΄την πορτα!αυτο θα κανω φετος Μαριλενα :D και θα τους εχω και νηστικους!!!οποτε ας μπουνε μεσα!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 αυτο θα κανω φετος Μαριλενα :D και θα τους εχω και νηστικους!!!οποτε ας μπουνε μεσα!!! :) :D :D :D :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 h apla bazeis ena xarti sth porta "filaraki mhn paraviaseis thn porta adika...ta phra ola ta pragmata..gia mamaka me exeis?kales diakopes :)"Καλο φρικ! Σκεφτομαι να το εφαρμοσω... :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 και τι να κανει;να καθεται πισω απο μια πορτα με ενα ροπαλο και να περιμενει; :confused:και μενα μπηκαν περισυ το καλοκαιρι και με κλεψαν,φετος να μην παω διακοπες; Εστω κανα συναγερμο...αλλα απαντσηε τα πραγματα αξιας τα αφησε σε γειτονισσα. ακουσα καποιον να λεει οτι στο εξοχικο του μετα απο πολλες διαρηξεις που τους καναν το σπιτι @@#$(πεταγαν κατω οτι εβρισκαν,ρουχα παντου κτλ..),στο τραπεζι της εισοδου αφηνουν τωρα 200e κ γραφουν μην ψαχνετε για τιποτα αλλο δεν υπαρχει,παρτε τα λεφτα κ φυγετε:Π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Εστω κανα συναγερμο...αλλα απαντσηε τα πραγματα αξιας τα αφησε σε γειτονισσα. ακουσα καποιον να λεει οτι στο εξοχικο του μετα απο πολλες διαρηξεις που τους καναν το σπιτι @@#$(πεταγαν κατω οτι εβρισκαν,ρουχα παντου κτλ..),στο τραπεζι της εισοδου αφηνουν τωρα 200e κ γραφουν μην ψαχνετε για τιποτα αλλο δεν υπαρχει,παρτε τα λεφτα κ φυγετε:Πκαι οταν γυρισεις θα σου πουν οτι κλεψαν την γειτονισσα!! :lol: καλη ιδεα αυτη παντως γιατι εχω διπλα μου μια γειτονισσα αστερι!!! :) :) σημερα το βραδυ θα τις χτυπησω το κουδουνι να την ρωτησω μηπως θελει να τις κατεβασω τα σκουπιδια!! :D :D :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 και οταν γυρισεις θα σου πουν οτι κλεψαν την γειτονισσα!! :lol: καλη ιδεα αυτη παντως γιατι εχω διπλα μου μια γειτονισσα αστερι!!! :) :) σημερα το βραδυ θα τις χτυπησω το κουδουνι να την ρωτησω μηπως θελει να τις κατεβασω τα σκουπιδια!! :D :D :lol: :pΓεια σου ρε Λαγουδακη loverman... (ακομα περιμενω τις photos) :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Γεια σου ρε Λαγουδακη loverman... (ακομα περιμενω τις photos) :pκατσε να βγει καμμια καλη και εισαι ο πρωτος στην λιστα!!!!δεν με βοηθαει και το qtek στις νυχτερινες παναθεμα το!!!! :( :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts