jasonas Δημοσιεύτηκε December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 16, 2018 (edited) Μια και το Lenovo k3 note ειναι στα τελευταια του, αποφασισα να αγορασω νεα συσκευη! το μπατζετ μου ειναι max μεχρι 250 ευρω! αυτο που με ενδιαφέρει στο κινητό με σειρά προτεραιοτητας ειναι: 800αρα μπαντα γρηγορος επεξεργαστης (να μην τρωει πολλα κολληματα) καμερα (βιντεο κυριως) μπαταρια (σε συνδιασμο με επεξεργαστη που κανει οικονομια δλδ snapdragon) 64gb χωρητικοτητα 2 sim εχω αυτα στο νου μου, αν εχετε κατι αλλο να μου προτείνεται, ειμαι ανοικτός! :D https://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=14037867%2C15912019%2C10864021%2C11008141%2C15617734%2C11999744 Edited December 16, 2018 by jasonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkap95 Δημ. December 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2018 https://www.skroutz.gr/s/12683524/Sony-Xperia-XZ1-64GB.html Ισως η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα. O επεξεργαστης του ειναι ο 835 (Το κινητο πεταει) Η οθονη του ειναι αψογη Η καμερα του ακρως ικανοποιητικη για φωτογραφιες και αψογη για βιντεο Η μπαταρια του αν και μικρη στα χαρτια μου βγαζει SOT εως και 5.36 ωρες (σχεδον 2 μερες με νορμαλ χρηση) Ημοθν αρκετα διστακτικος αρχικα αλλα πραγματικα είναι περιπτωση στα 230ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. December 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 (edited) για το pocophone f1 εχει κάποιος άποψη? σε αυτο που λες bill με προβληματιζει η μπαταρια... και το lenovo που εχω ελεγε 3000mha κατι το οποιο ισχυε τουλαχιστον στις αρχες, τωρα πια κατεβαινει η μπαταρια λες και εχει 2Α μεσα.... Edited December 17, 2018 by jasonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Από αυτά που έχεις στον σύνδεσμο σου, τα Redmi Note 4 μην τα σκέφτασαι καν, δεν υπάρχει λόγος να πάρεις χειρότερο κινητό με περισσότερα λεφτά. Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι σέλφες, το Redmi Note 5 είναι το ίδιο κινητό με το 6 pro πλην σελφοκάμερας και εγκοπής στην οθόνη και είναι φθηνότερο. Το Poco είναι τέρας σε ταχύτητα και μπαταρία και έχει καλύτερη κάμερα από όλα του συνδέσμου σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. December 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Το Poco είναι τέρας σε ταχύτητα και μπαταρία και έχει καλύτερη κάμερα από όλα του συνδέσμου σου. το poco το εχω βρει 254 απο το Banggood... συμφερει λες να το παρω? αξιζουν δηλαδη τα 60-70 ευρω παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 το poco το εχω βρει 254 απο το Banggood... συμφερει λες να το παρω? αξιζουν δηλαδη τα 60-70 ευρω παραπανω? Αν κρατάς τα κινητά σου 2-3 χρόνια ναι, αξίζει πιστεύω. Έχε υπ'όψη πως θα πρέπει να δώσεις και άλλα 15-20 για μεταφορικά από το banggood αν δεν θέλεις να μπλέξεις με τελωνεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Από τη στιγμή που έθεσες ως όριο τα 250€, θα σου έλεγα να αποφύγεις αυτά που έχεις στο σύνδεσμο σου. Όχι ότι δεν είναι καλά, αλλα αφού έχεις τη δυνατότητα να πάρεις κατι καλύτερο, καντο. Θα σου πρότεινα λοιπόν το mi 8 lite γι αυτά που ζητάς. Νομίζω ότι είναι μια καλή επιλογή. Πολύ καλός επεξεργαστής, κάμερα, μπαταρία κτλ. Θα σου έλεγα να πας κατευθείαν στο poco αλλά επειδή δε είδα απόλυτο για την 800αρα, δεν ξέρω αν θα σε καλύψει στο 100%. Εξαρτάται από του που κινείσαι. Βέβαια ούτε και το 6 pro που έβαλες στις επιλογές σου πιανει 4G+ αν δεν κάνω λάθος. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. December 17, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 τα κινητα μου τα κραταω μεχρι τα τελευταια τους, που συνήθως ειναι στα 3 χρονια (με την χρήση που κανω) αν τυχον τελικα διαλεξω απο bangood πρεπει να διαλεξω καποια συγκεκριμενη επιλογη/ταχυδρομιο για να μην μπλεξω με τελωνείο? το kimovil εχει στο poco την 800αρα, οποτε φανταζομαιοτι την εχει (το ιδιο και το 6 pro) δεν ξερω ποσο αξιοπιστο ειναι το site.... στο mi 8 lite το μονο που με χαλάει λιγο ειναι η μπαταρια... θα ηθελα να ειναι τουλαχιστον 4000... ως προς την ταχύτητα του επεξεργαστή δεν ξερω βεβαια ποσο μεγαλες διαφορες εχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 (edited) Ναι, την έχουν την 800αρα και τα δύο. Δεν είπα ότι δεν την έχουν. Απλά 4G+ δεν υποστηρίζουν. Εγώ το έχω κάνα δίμηνο (το poco) και μόνο δυο φορές συνάντησα δυσκολία στο σήμα. Συνεπώς δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Όσο για την μπαταρία του mi 8 lite, πιστεύω ότι δε θα σε απογοητεύσει. Μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου και με τα 3350mAh. Για αγορές απ' έξω, δεν ξέρω να σε συμβουλεψω. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 17, 2018 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 τα κινητα μου τα κραταω μεχρι τα τελευταια τους, που συνήθως ειναι στα 3 χρονια (με την χρήση που κανω) αν τυχον τελικα διαλεξω απο bangood πρεπει να διαλεξω καποια συγκεκριμενη επιλογη/ταχυδρομιο για να μην μπλεξω με τελωνείο? Ναι, πρέπει να επιλέξεις Priority Direct Mail από banggood και δεν θα έχεις κανένα θέμα με τελωνείο. Πιστεύω θα το ευχαριστηθείς το Poco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonas Δημ. December 18, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 ξερουμε περίπου ποσες μερες κανει για να ερθει? λεει 6 με 15 μερες, ισχύει ή τραβάει παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 ξερουμε περίπου ποσες μερες κανει για να ερθει? λεει 6 με 15 μερες, ισχύει ή τραβάει παραπάνω? Συνήθως τόσο κάνει με priority direct mail, το πιο σύνηθες είναι κάτω από 10ήμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Πήγαινε για poco. Πολύ ανώτερο από τα υπόλοιπα που σκέφτεσαι Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts