Hunter Δημοσιεύτηκε June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 17, 2005 Τρίψτε τα μάτια σας, και ξαναδιαβάστε τον τίτλο! Όπως καλά διαβάσατε, πρόκειται για απολύτως free of charge υπηρεσία email, η οποία προσφέρει 1 TerraByte αποθηκεύσιμου χώρου! Επίσης μπορείτε να στείλετε και να λάβετε attachments με μέγιστο μέγεθος μισό giga!!!! Μπείτε εδώ και δείτε το μόνοι σας!!! Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Γιατί παραπληροφορείς τον κόσμο; :p 100000.0 Mb Limit σχεδόν 100GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Ε και πάλι, καταντάει αηδία. Εγώ έχω 10MB από default σε κάθε mail account από τον host μου, και μου είναι υπεραρκετό. Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Ποσα e-mail accounts πρεπει να εχουμε πια!?!? :blink: Και στο yahoo που εχω 1GB μολις το 11% χρησιμοποιω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts