Jump to content

CD's αυθεντικά η "κατεβασμένα" ;

sadiagraxa
 Κοινοποίηση

CD, Αυθεντικο η "κατεβασμενο" ;  

111 members have voted

1. 1. CD, Αυθεντικο η "κατεβασμενο" ;

• Αυθεντικα μονο
      7
    • "Κατεβασμενα" μονο
      94
    • Πρωτα κατεβαζω και μετα αγοραζω το Αυθεντικο
      10

Recommended Posts

Δεν αγοράζω καθόλου cd. Ούτε γνήσια, ούτε από μαύρους. Κατεβάζω τραγούδια από το dc++ . Τι έχω 2 adsl 384/128 (μία εδώ στην Βούλα και μια στην Ηγουμενίτσα) ; Τελευταία φορά που αγόρασα γνήσιο cd ήταν το 2001. Από μαύρο ή το 2002 ή το 2003 ήταν η τελευταία φορά. Μην νομίζετε ότι αγόραζα συνέχεια. Πάρα πολύ σπάνια. Ακόμα και όταν δεν είχα την adsl κατέβαζα τραγούδια (εποχή Napster, Audiogalaxy) .
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

• Απαντήσεις 164
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γι' αυτό υπάρχουν τα iTunes, το Karmadownload κτλ. Αγοράζεις μόνο όποιο κομμάτι σ' αρέσει και όχι όλόκληρο το CD :)

Λύσεις υπάρχουν. Απλά είναι στο αίμα μας (και στο δικό μου) το τσάμπα. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες.

Θα κάθομαι να κατεβάζω κλειδωμένα κομμάτια που δεν γράφονται ούτε σε audio cd; Ούτε μία στο εκατομμύριο...

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Γιατί να πάρω πειρατικό; Για να πλουτίζουν διάφοροι που πουλάνε 5 ευρώ κάτι που κόστισε 1 ευρώ για να φτιαχτεί; Internet και πάλι Internet. Και αυθεντικό cd όταν αξίζει ο καλλιτέχνης. Όσο για τις δισκογραφικές... Όσο είναι κλοπή η αγορά πειρατικού cd ,τόσο και άλλο τόσο είναι να απαιτούνται 20 ευρώ για κάθε ατάλαντο που βγήκε από το fame story.
There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool:

Αν η τιμες ηταν λογικες δεν θα εκανε κανενας τον κοπο να κατεβασει αλλα θα το γνησιο και γιατι να ριχνουν εκατομηρια απο € για προστασια αντηγραφης το βαζης στο μηχανιμασου να παιξει και τελικα αυτο δεν μπορει να το διαβασει και λες κριμα τα λεφτα που εδωσα γιατι δεν τα πουλανε 4 € το CD παρα τα 10 εως 20 € για γνησιο και μετα κλαιγωνται αλλα πως γυναιτε να πουλαει καποιος καλητεχνης 10000000 cd, εγω παραδεχτηκα το Robie Williams που ειπε και τι εγεινε μερικα ψυχουλα εχασα αλλα πειρε απο την ΕΜΙ 130000000 €.

Οταν ειχαν βγει τα ΜΡ3 δεν τα θελωρουσαν για αντοιπαλο ακομη και η ΑΕΠΙ ελεγαι δεν φοβωμαστε το ΜΡ3 κατα το 1998 αλλα οταν βγεικαν τα πρωτα μηχανηματα τοτε αρχησαν να σκεφτονται και να λενε οτι δεν ειναι τα πραγματα ετσι και ειναι ενα αντηγωνηστικο στηχειο, θημαμαι την NAPSTER και AUDIOGALAXY που τους δηκασαν κριμα αλλα τελικα δεν καταφεραν τηποτα ολο και ποιο πολυ ανοιξαν και ο πολεμος πχ ο ΚΑΖΖΑ εχει τα δικαιωματα του στα Vanuatu και αυτα τα νησια βρησκονται στον ειρηνηκο ωκεανο στα νησια του φωτος οπου αλλαζει η ωρα ειναι η πρωτοι που γιορταζουν την αλλαγη του χρονου.

Κατεβαζω απο την ημερα που εχω Internet και τοτε τα πραγματα ηταν ποιο απλα δεν ηξερε κανενας σχεδον ιστοσελιδες η προγραμματα.

Εχω χιλιαδες ΜΡ3 σε καποιον υπολογηστη περιπου 1,5ΤΒ και αυτο σημαινει δεν θα καταφερω να τον αδεισω ποτε γειρω σε 1 ΤΒ ειναι ΜΡ3 τα υπολοιπα ειναι προγραμματα και τενιες

Καπου πρεπει να κατεβουμε σε λογικα πλαισια και αν καλοσκεφτο ποιοτηκη δησκοι δεν υπαρχουν ειτε ελληνικη η ακομη και ξενη

Καποιος εγραψε οτι κατεβαζει απο ραδιωφονο και κανει εγγραφει οτι ειναι παρανομος, δεν ειναι παρανομος δεν παραβιαζει κατι μονο ο ραδιωφονηκος σταθμος ειναι παρανομος αλλα αυτος δεν ειναι διοτη εχει την αδεια να παιξει αυτα τα κοματια νομημοτατη στο φουλ.

Θα κάθομαι να κατεβάζω κλειδωμένα κομμάτια που δεν γράφονται ούτε σε audio cd; Ούτε μία στο εκατομμύριο...

Αν είναι αυτό το πρόβλημά σου, υπάρχουν και sites που δίνουν ξεκλείδωτα mp3's :rolleyes: Στο κλείδωμα κόλλησες τώρα;

Εγώ παιδιά προτείνω πειρατικά και ίντερνετ για τον λόγο ότι δεν αξίζουν τόσα λ7 ξια αυθεντικά cd. Εκτός βέβαια αν τα έχεις που τότε μπορείς να κάνεις ελεύθερα το ψώνιο σου. Εγώ αγοράζω αυθεντικά cd συγκεκριμένων καλλιτεχνών. Έχω όμως πάνω από 500 cd πειρατικά για τον λόγο ότι αγοράζω ότι βγαίνει γιατί μ' αρέσει να παίζω και να μιξάρω μουσική στο σπίτι. Τα παίρνω 2,5-3€ και επειδή τα παίρνω από τον ίδιο δεν έχω πρόβλημα αν κάποιο δεν παίζει. Επίσης αν χάσεις ένα πειρατικό το αναπληρώνεις πιο εύκολα από ένα αυθεντικό. Αλλά αν έχεις λεφτά τα πράγματα γίνονται απλά...!

αμα πουλουσαν 2-5 ευρω το καθε μουσικο cd τοτε σιγουρα η πειρατεια θα μειωνοταν αισθητα..

Ε ενταξει μην το παρακανουμε...Ας βαζανε ενα οριο περιπου στα 10 ευρω καλα θα ηταν...Οχι να σκαμε μεχρι και 25 ευρω για 1 σιντι

Παρολα αυτα εγω αγοραζω αυθεντικα ΜΟΝΟ για συγκεκριμενους καλλιτεχνες-συγκροτηματα...Επισης τα παλια κανουν 6-7 ευρω σε συγκεκριμενα δισκοπωλεια(γι αυτο τα αγοραζω παντα αυθεντικα αφου ειναι φθηνα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τα δύο ανάλογα..Ένα δισκοπωλείο πάντως στη Θεσσαλονίκη κατέβασε τις τιμές των cd [με εξαίρεση τα πολύ πολύ καινούρια] στα 6.90 ευρώ...Εξωφρενική τιμή...Έχω τρελαθεί να αγοράζω..:rolleyes:Επίσης υπάρχουν και με 4 ευρώ και μερικά στο τζάμπα... :w00t: :p

http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif

But I miss you most of all, my darling

When autumn leaves start to fall...

Eχω περίπου 1500 αυθεντικά cds 800 δίσκους βινύλιο (μερικούς άθικτους) γιατί είμαι μανιώδης συλλέκτης αλλά επίσης έχω και περίπου 12-15 χιλιάδες mp3.

Ολα με ξένη μουσική, ούτε ένα ελληνικό γιατί τα απεχθάνομαι έλληνας να σου πετύχω.

Ψηφίζω λοιπόν και τα δύο αλλά στον όρο πειρατικά σε καμία περίπτωση τα άθλια cds των «τέλει τέλει σιντι»...!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Εφόσον το είχαμε συζητήσει στο παρελθόν, το νέο thread ενώθηκε με το παλιό και συνεχίζουμε εδώ... :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg