Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά περί iPhone

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πειτε μου τη γνωμη σας, ο συγκεκριμένος το φέρνει απο Αγγλία απο οτι λεει. Στα 605 το δινει και με 6 ατοκες.

http://www.emark.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=2&page=shop.product_details&flypage=vmj_hunk_img1.tpl&product_id=9489&category_id=347

Το θεωρείτε καλο deal?

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

μα και αυτο ελληνικο menu λεει οτι εχει, δεν ειναι 'ελληνικο'? Το ψιλοεχασα τωρα..

αν ειναι να το παρεις απο skroutz, παρτο απο δω που εχει και εξαιρετικές κριτικές και ειναι αξιόπιστο κατάστημα..βέβαια και αυτο ευρωπαϊκής εισαγωγής θα είναι

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Apple-iPhone-5-16GB-Black.aspx

ολα έχουν μεσα Ελληνικά, την γλώσσα την οριζεις εσυ οταν σεταρεις το τηλέφωνο στην ενεργοποίηση.

xorxhs το birdphone ετοιμαζόμουν να σου δείξω κι εγώ. Φθηνότερο και με άψογες κριτικές.

Έχω πάρει από εκεί ένα s3 και ένα xperia s και ήταν και τα δύο άψογα.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Κάπου διαβάζω και για εκδόσεις,

1)νομιζω η Α129 είναι η σωστή για την Ελλάδα σωστα?

2)Ισχύει η φημη οτι τα πρώτα δεν ηταν τοσο ανθεκτικα στις γρατζουνιες? Αν ναι, πως ξεχωρίζουμε αυτα τα μοντελα?

Τα ρωτω γιατι μολις βρηκα καποιον που μου αφηνει το iphone 5 γύρω στα 500 euro (1 μηνος). Λογικα ειναι καλη τιμή

2)Ισχύει η φημη οτι τα πρώτα δεν ηταν τοσο ανθεκτικα στις γρατζουνιες? Αν ναι, πως ξεχωρίζουμε αυτα τα μοντελα?

Τα ρωτω γιατι μολις βρηκα καποιον που μου αφηνει το iphone 5 γύρω στα 500 euro (1 μηνος). Λογικα ειναι καλη τιμή

2) Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα ένα 5αρι απο cosmote και όταν άνοιξα την συσκευασία είχε ένα πολύ μικρο σημαδάκι.

Αν όταν το πάρεις στα χέρια σου δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να σ ανησυχεί κάτι. Αρκεί βέβαια να μιλάω με λογικό άνθρωπο που έχει σκοπό να το χει σε θήκη :p

500ε είναι μια χαρά τιμή προχώρα..

2) Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα ένα 5αρι απο cosmote και όταν άνοιξα την συσκευασία είχε ένα πολύ μικρο σημαδάκι.

Τους το πήγες πίσω και στο αλλάξανε υποθέτω? :mad:

αν ειναι να το παρεις απο skroutz, παρτο απο δω που εχει και εξαιρετικές κριτικές και ειναι αξιόπιστο κατάστημα..βέβαια και αυτο ευρωπαϊκής εισαγωγής θα είναι

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Apple-iPhone-5-16GB-Black.aspx

ολα έχουν μεσα Ελληνικά, την γλώσσα την οριζεις εσυ οταν σεταρεις το τηλέφωνο στην ενεργοποίηση.

το οτι ειναι "ευρωπαϊκής εισαγωγής" ειναι κατι κακο, καλο η αδιαφορο?

το οτι ειναι "ευρωπαϊκής εισαγωγής" ειναι κατι κακο, καλο η αδιαφορο?

Αδιάφορο θα λεγα, καθώς ισχύει πανευρωπαική εγγύηση :p

αρα δλδ δεν υπαρχει λογος να παει καποιος να δωσει 739ε σε αλυσιδα για ενα 5αρι 16gb εφοσο το βρισκει με 616 στο παραπανω λινκ. σωστα?

αρα δλδ δεν υπαρχει λογος να παει καποιος να δωσει 739ε σε αλυσιδα για ενα 5αρι 16gb εφοσο το βρισκει με 616 στο παραπανω λινκ. σωστα?

Εγώ θα σου απαντήσω όχι απλά σωστά, ολόσωστα.

Αν δεις γράφω και πιο πάνω ότι έχω πάρει ένα Galaxy S3 και ένα xperia S απ το Birdphone και ήταν και τα δύο άψογα.

Έχει αναφερθεί από μέλη εδώ στο φόρουμ όμως ότι πήγαν στην ελληνική αντιπροσωπεία της εκάστοτε εταιρείας και τους λέγανε τρέλες για το θέμα της εγγύησης.

Και έτσι να ναι πάντως τα καλά σκρουτζομάγαζα σου λένε να το πας απ αυτούς και αναλαμβάνουν αυτοί τη διαδικασία.

Όλα αυτά στο ενδεχόμενο που χρειαστείς το service. Σε όλα τα υπόλοιπα τα τηλέφωνα είναι ολόιδια εννοείται.

@makis εφ όσον δεν το πήγες άμεσα φοβάμαι μήπως τώρα σου κάνουν τους τρελούς αν το πας και σου πουν και που ξέρουμε ότι δεν το κανες εσύ το σημάδι :(

Με αυτή τη λογική , και την επόμενη μέρα να το πήγαινα πάλι τα ίδια θα μπορούσαν να μου πουν. Λέω να κάνω μια απόπειρα την Δευτέρα και βλέπουμε. Η cosmote δεν έχει doa?

Με αυτή τη λογική , και την επόμενη μέρα να το πήγαινα πάλι τα ίδια θα μπορούσαν να μου πουν. Λέω να κάνω μια απόπειρα την Δευτέρα και βλέπουμε. Η cosmote δεν έχει doa?

Ακριβώς λόγω DΟΑ στο πα. Δεν ξέρω αν έχουν, όσοι έχουν πάντως συνήθως είναι μια βδομάδα, το χεις πάρει πάνω από βδομάδα?

Δύσκολα τα πράγματα πάντως καθώς δεν ξέρω αν και το DOA το καλύπτει αυτό.

Τι σκατά πρέπει να κάνουμε όμως, ν ανοίγουμε το τηλέφωνο μπροστά τους?

Το κινητό αγοράστηκε στης 3/4 αλλά το άνοιξα στης 9/4(αυτό φαίνεται και στην σελίδα της apple).

Ότι και να λέμε εμείς μεταξύ μας Μάκη τσάμπα το λέμε.

Βρες λίγο χρόνο και πήγαινε το τη Δευτέρα και νομίζω θα ναι θέμα σε τι υπάλληλο θα πέσεις..

πως αντεξες κλειστο τοσες ημερες!!!!!!!!!

Και γω αυτό πήγα να τον ρωτήσω :D

Το κινητό αγοράστηκε στης 3/4 αλλά το άνοιξα στης 9/4(αυτό φαίνεται και στην σελίδα της apple).

δυστυχώς δεν σε καλύπτει πλεον DOA.

cosmote,oteshop,Γερμανος δινουν 3 ημερολογιακές ημέρες

θα σου δώσουν ανακατασκευασμενο

δυστυχώς δεν σε καλύπτει πλεον DOA.

cosmote,oteshop,Γερμανος δινουν 3 ημερολογιακές ημέρες

θα σου δώσουν ανακατασκευασμενο

Ε τότε δεν το πάω καθόλου, άλλωστε είναι πολύ μικρο το σημαδάκι που με την θήκη που θα του βάλω δεν θα φαίνεται καν.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες γενικά περί iPhone
  • The title was changed to HOT SPOT iphone Κλοπή υπολοίπων δεδομένων προγράμματος κινητής
  • The topic was pinned