Jump to content

Mi8 vs S9 plus

johnnyman25
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα φιλοι μου!Εχω μια προταση ανταλλαγης με s9+ 10 ημερων απο γερμανο(με γυαλι και θηκη) και χρηματικη διαφορα απο μερους μου 150 ευρω.

Να σημειωσω το mi8 6/64 που εχω ειναι σχεδον 3 μηνων αγορασμενο απο κωστοβολο(Επισημη εγγυηση Infoquest) .

Φοραει ακριβο γυαλι της spigen και ultimateshield film στο πισω μερος και ολα τα πλαινα,tempered glass στην καμερα.

Εχω και 2 θηκες.

Αξιζει λετε?

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Kαλησπερα φιλοι μου!Εχω μια προταση ανταλλαγης με s9+ 10 ημερων απο γερμανο(με γυαλι και θηκη) και χρηματικη διαφορα απο μερους μου 150 ευρω.

Να σημειωσω το mi8 6/64 που εχω ειναι σχεδον 3 μηνων αγορασμενο απο κωστοβολο(Επισημη εγγυηση Infoquest) .

Φοραει ακριβο γυαλι της spigen και ultimateshield film στο πισω μερος και ολα τα πλαινα,tempered glass στην καμερα.

Εχω και 2 θηκες.

Αξιζει λετε?

Σαν προσφορά εννοείται. Το Mi8 δύσκολα πιάνει πάνω από 320-330 μεταχειρισμένο και το Samsung S9+ ξεκινάει από 600 (10 ημερών το θεωρώ ουσιαστικά καινούριο).

Τώρα, αν αξίζει να δώσεις 150 ευρώ, συν 10-30 για θήκες, για ένα κινητό με λίγο καλύτερη οθόνη και λίγο καλύτερη κάμερα, εσύ και η τσέπη σου :)

Αυτό ακριβώς πιστεύω δεν αξίζει και ας μπορώ να το κάνω.

Επίσης το mi8 μου όπως είπα είναι από τον επίσημο αντιπροσωπο και κοστίζει 549 ευρώ.

The power of Mi8 be with you

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει
Για πες φίλε μου king. Εσύ είσαι πολύ αντικείμενικος.

Για πες φίλε μου king. Εσύ είσαι πολύ αντικείμενικος.

Δουλευω το mi8 τον τελευταίο μήνα. Έβαλα gcam και από φωτογραφία είναι τούμπανο σε global miui 10. Black Friday πήγαμε Mediamarkt και τα έβαλα δίπλα δίπλα με s9+. Ανώτερη οθόνη το mi8 σε χρώματα. Δεν το πίστευα. Σε ευκρίνεια ελάχιστα πιο ευκρινή του Samsung αλλά πρέπει να το παρατηρήσεις από πολύ κοντά. Πολύ πιο γρήγορο το mi8 με ωραία gestures. Αν σου αρκεί η μνήμη μένεις όπως είσαι.

Δουλευω το mi8 τον τελευταίο μήνα. Έβαλα gcam και από φωτογραφία είναι τούμπανο σε global miui 10. Black Friday πήγαμε Mediamarkt και τα έβαλα δίπλα δίπλα με s9+. Ανώτερη οθόνη το mi8 σε χρώματα. Δεν το πίστευα. Σε ευκρίνεια ελάχιστα πιο ευκρινή του Samsung αλλά πρέπει να το παρατηρήσεις από πολύ κοντά. Πολύ πιο γρήγορο το mi8 με ωραία gestures. Αν σου αρκεί η μνήμη μένεις όπως είσαι.

Η μνήμη προς το παρών μου αρκεί. Ανώτερη το Mi 8?

Παίξατε καθόλου με ρυθμίσεις στο s9+?

Tα gestures είναι κορυφή φίλε άσε...

Η μνήμη προς το παρών μου αρκεί. Ανώτερη το Mi 8?

Παίξατε καθόλου με ρυθμίσεις στο s9+?

Tα gestures είναι κορυφή φίλε άσε...

Ναι αλλαξα λίγο χρώματα ανάλυση στο τέρμα αλλά δεν έφτανε τα χρώματα του mi8. Γενικά άψογο κινητό με μόνο αρνητικό την μη επέκταση μνήμης. Μην το αλλάξεις σε καμία περίπτωση.

Κάποια γνώμη ακόμη παιδιά?

Ευχαριστώ.

Στα της οθόνης νομίζω υπερβάλεις λίγο .έχω το mi8 με ενεργοποιημενη την ρύθμιση αυξημένη αντίθεση της οθόνης και μαζί το note 8 .δεν εχουν σχέση οι 2 οθόνες μεταξύ τους .

king να εχει καλυτερη οθονη το mi8 απο το s9+ καπου το χανεις εδω..με τιποτα...το s9+ που ειδες μπορει να ειχε θερμο χρωμα.το s9+ μαζι με το note 9 εχουν το καλυτερο display στην αγορα..
I Want To Believe

king να εχει καλυτερη οθονη το mi8 απο το s9+ καπου το χανεις εδω..με τιποτα...το s9+ που ειδες μπορει να ειχε θερμο χρωμα.το s9+ μαζι με το note 9 εχουν το καλυτερο display στην αγορα..

Διπλα διπλα τα εβαλα και για αρκετη ωρα ελεγξα και τα χρωματα απο τις ρυθμισεις τιποτα. Σε ευκρινεια ειναι καλυτερο στα χρωματα οχι. Το mate 20 pro μου αρεσε περισσοτερο. Το note 9 δεν το ειδα ομως μονο το s9+.