tax_opari91 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Ρε παιδια επαιξα σημερα στο 6600 ενος φιλου το Mosquitos , κατι σαν το Killer Virus Attack (χρησιμοποιειται η καμερα). Το εχει κανεις? εψαξα στο IRC αλλα δε βρηκα τπτ . Ειναι συμβατοι με Symbian OS 6.1 ? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wraithgr Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Flareman ( 9 Σεπ. 2004 , 23:41) Παίδες έχει παίξει κανένας κάποιο από τα δύο Shining Force στο PicoDrive; Δοκίμασα και τα δύο στην τελευταία έκδοση (την 213 με τον ήχο) και φορτώνει την εισαγωγή (τα γράμματα της Sega που χοροπηδάνε) και μετά μου πετάει ένα KERN σφάλμα (νομίζω 3) και κρασάρει... ιδέες; Κανένα από τα 2 δεν λειτουργεί ακόμη δυστυχώς.Το shining force 1 δε τρέχει καθόλου στην τελευταία έκδοση (που btw είναι η 1.4/build 106) ενώ το 2 φτάνει μέχρι και την εισαγωγή ονόματος αν θυμάμαι καλα και μετα κολλάει. Επίσης μια και το έφερε η κουβέντα, στο unofficial site που έχει βάλει κάποιος ενα περιορισμένο romlist κάποια παιχνίδια παίζουν μέχρι την εισαγωγή και μετά κολλάνε αλλά εκεί γράφει οτι τρέχουν κανονικά... Παράθεση Shall I say I was wrong, if I'm right? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 9 Σεπ. 2004 , 22:33) Ρε συς με το extended file manager της k@lo Psiloc οποτε παω να ανοιξω καποιο java αρχειο για να το εγκαταστησω μου κολλαει!!! Ξερει κανεις σε ποιον φακελο μπορω να το βαλω ωστε να μου εμφανιστει στα αρχεια προς εγκατασταση? C:/Nokia/installs Και μετά πας διαχείριση εφαρμογών και τα βλέπεις εκεί έτοιμα για εγκατάσταση :) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (10 Σεπ. 2004 , 00:22) Ρε παιδια επαιξα σημερα στο 6600 ενος φιλου το Mosquitos , κατι σαν το Killer Virus Attack (χρησιμοποιειται η καμερα). Το εχει κανεις? εψαξα στο IRC αλλα δε βρηκα τπτ . Ειναι συμβατοι με Symbian OS 6.1 ? ευχαριστω. Eίναι συμβατο, και ψάξε πάλι για *mosquito* :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Eίναι συμβατο, και ψάξε πάλι για *mosquito* :) Δυστυχως ουτ ετσι βρισκει τπτ... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 7 Σεπ. 2004 , 02:17) 3 νεα παιχνιδακια για το MGS : MGS The Five 2 MGS Treasure Mine MGS Power Dart Screenshots δειτε ΕΔΩ . :) Κυκλοφορησαν στο mIRC #aivanet trigger /ctcp jeroenqui files @week 37. :cool: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (10 Σεπ. 2004 , 00:25) Κυκλοφορησαν στο mIRC #aivanet trigger /ctcp jeroenqui files @week 37. :cool: γρηγορα κυκλοφορισαν!! :D Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 το power dart το βρεικα αλλα τα αλλα 2 οχι!!!! Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (10 Σεπ. 2004 , 10:35) το power dart το βρεικα αλλα τα αλλα 2 οχι!!!! Μα αυτα τα 3 το ενα κατω απο το αλλο ηταν.Anyway αν θες στειλε με pm το mail σου να στα στειλω. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (10 Σεπ. 2004 , 01:43) Δυστυχως ουτ ετσι βρισκει τπτ... :wacko: Είσαι σίγουρος οτι ψάχνεις σωστά; Εγώ στο #aivanet, στον efnet.demon.co.uk βρήκα πολλά.. π.χ: [12:49pm] <ingovan> I found 1 match(s) for *mosquito*. Current Server Status:«Sends: 1/100 Queues: 1/20» [12:49pm] <ingovan> Found Week 35\Mosquitos.sis To access this, type /ctcp ingovan fresh-files [12:49pm] <ingovan> These results are from searching cached index's of the fileservers. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriss Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 paidia ena eleuhero site na katebasoume to boarderboll please. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 φιλε μου ολα τα καινουργια παιχνιδια που κικλοφορυν θα τα βρεις στο site μου καθως και αυτο που ζητας!! ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Kalispera Paidia!! Exei Kaneis to BOMBJACK gia 6600???????? Please to exasa meta apo format so kinito mou kai mou arese para poli!!! Παράθεση Stl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 στο irc που εφαχα το BOMBJACK το εχει μονο για το s40!! :wacko: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 ok κατεβασε το απο το site μου!! Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 νεο παιχνιδι: goom attack http://catalog.tirawireless.com/images/catalog/product.HSAPP-GoomAttack.detail.gif Goom attack! Farmer Lee's cabbage patch is under attack from the dreaded Gooms, creatures that destroy cabbage. Help Farmer Lee kill the critters once and for all. Watch out for King Goom, the largest and deadliest of 'em all! How to Play: Help Farmer Lee get rid of the Gooms! Use the bricks to kill them all before they destroy all the cabbage. To use the numeric keys, use 4 to move left, 6 to move right, 5 to throw bricks κυκλοφορει στο irc και εδω :D Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourinio Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (10 Σεπ. 2004 , 15:06) νεο παιχνιδι: goom attack http://catalog.tirawireless.com/images/catalog/product.HSAPP-GoomAttack.detail.gif Goom attack! Farmer Lee's cabbage patch is under attack from the dreaded Gooms, creatures that destroy cabbage. Help Farmer Lee kill the critters once and for all. Watch out for King Goom, the largest and deadliest of 'em all! How to Play: Help Farmer Lee get rid of the Gooms! Use the bricks to kill them all before they destroy all the cabbage. To use the numeric keys, use 4 to move left, 6 to move right, 5 to throw bricks :( :( :( MIPOS MPOREIS NA MOY PEIS TO FIX GIA TO SIMS,DEN TO BRHKA STO SITE SOU :blink: :blink: κυκλοφορει στο irc και εδω :D :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 δυστιχος φιλε μου δεν το εχω αλλα θα ψαξω να το βρω!! ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourinio Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (10 Σεπ. 2004 , 16:48) δυστιχος φιλε μου δεν το εχω αλλα θα ψαξω να το βρω!! ;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: EYXARISTO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Παρεπιπτόντως, το goom attack ψιλοβλακία :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (10 Σεπ. 2004 , 19:20) Παρεπιπτόντως, το goom attack ψιλοβλακία :p οντος καιρο εχουμε να δουμε καποιο πολυ καλο παιχνιδι που να κανει παταγο οπως το explode arena πχ ... :whistle: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Κάτσε, περιμένουμε το k-rally θα είναι κορυφαίο... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 να ρωτησω κ γω κατι?ενω εχω τερματισει το spidrman2 μου βγαζει στο τελος στην συνοψη οτι εχω ολοκληρωσει μονο το 66%,οπως επισης οτι δεν εχω ανοιξει ολα τα secrets.μπορει καποιος να μου πει πως το τερματιζω 100%? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Βρές όλα τα secrets! :eyesroll: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkpkpk Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 απλα φιλε προσπαθησε παραπανω να βρεις καποια μυστικα σημεια που δεν τα εχεις δει με την πρωτη φορα, αυτη ειναι η μαγεια του παιχνιδιου να το φτασεις στο 100% χωρις "κλεψια" Παράθεση βρες τα παντα για το κινητο σου στο pk site μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (10 Σεπ. 2004 , 19:41) Κάτσε, περιμένουμε το k-rally θα είναι κορυφαίο... :) ενταξει φιλε μου δεν λεω καλο ειναι αλλα οχι και κορυφαιο!!!! :whistle: Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts