tax_opari91 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 mpano . exw arketa blz games an 8es steile moy PM to mail soy k 8a sta steilw s ena zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgem Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 sas parakalw opoios mporei kai exei as mou steilei merika.blz games Michailgem@hotmail.com Euxaristw prokatabolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michailgem ( 4 Σεπ. 2004 , 01:29) sas parakalw opoios mporei kai exei as mou steilei merika.blz games Michailgem@hotmail.com Euxaristw prokatabolika Φιλε μου και να θελει καποιος να σου στειλει δεν θα μπορει γιατι το account σου δεν χωραει.Τα *.blz ειναι αρκετα μεγαλα αρχεια. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Ρε παιδια προσπαθηστε να μαθετε το IRC. Θα σωθητε... ;) Look at my signature... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 4 Σεπ. 2004 , 03:46) Ρε παιδια προσπαθηστε να μαθετε το IRC. Θα σωθητε... ;) και κατι παραπανο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriss Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 paidia thelw roms gia mame sto 6600 moy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriss Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 kai pws ta pernaw sto kinhto gia na treksoyn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chriss ( 4 Σεπ. 2004 , 14:26) kai pws ta pernaw sto kinhto gia na treksoyn? Αν θυμαμαι καλα δημιουργηται ενας φακελος E:\System\Apps\EMAME.Τα βαζεις εκει μεσα και τα αναγνωριζει. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chriss ( 4 Σεπ. 2004 , 14:26) kai pws ta pernaw sto kinhto gia na treksoyn? Τα βαζεις στο φακελο Ε\ΕmameRoms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkpkpk Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 το pacman της namco απο τον φιλο giogioειναι στο link που δινω απο κατω στον φακελο πληροφοριες ετοιμοπαραδωτο ΑΠΟ ΤΙΣ 15:00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Παράθεση βρες τα παντα για το κινητο σου στο pk site μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkpkpk Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αν καποιος ειναι απο Αθηνα μπορω να του δωσω roms για ΜΑΜΕ εχω 3cd.αν θελετε καντε κλικ στο link απο κατω athens 2004 μπειτε στο guestbook αφηστε την προτημιση σας και θα τα κανονισουμε ολα τα αλλα. Δειτε και το site ισως σας φανει χρησιμο και για αλλα πραγματα athens 2004 Παράθεση βρες τα παντα για το κινητο σου στο pk site μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 eimai sth doyleia shmera tha sto steilo ayrio giati to exw se cd kai den to exw parei mazi moy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 ελα pkpkpk το πηρα απο το mail μεσα πες μου πως να στο στειλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkpkpk Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 φιλε giogio ζηταω συγνωμη για την ταλαιπωρια στην οποια σε εβαλα αλλα κοιταγα λαθος email απο την βιασυνη μου εχω 6 διαφορετικα. το παιχνιδι σου PACMAN FROM NAMCO βρισκεται ηδη στην σελιδα athens 2004 στον φακελο informations.Οσο για καποιους που ζητανε roms για mame ας ριξουν μια ματια στην 161 σελιδα στο τελος για αυτα που εχω γραψει ισως τους ενδιαφερει pk και κατι τελευταιο το nickname μου δεν ειναι pkpkpk αλλα pk απλα οταν εκανα εγγραφη σαν νεο μελος μου ειπαν οτι ηδη καποιος το χρησιμοποιει και ετσι το εβαλα τρεις φορες συνεχομενες Παράθεση βρες τα παντα για το κινητο σου στο pk site μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 δεν πειραζει δεν τρεχει τιποτα σιγα για αυτο ειμαστε ολοι εδω να βοηθαει ο ενας τον αλλον και οτι καινουργιο υπαρχει να το μοιραζομαστε ολοι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Kseri kanis boy boro na vro to TOMBRAIDER gia to 6600 Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stratus ( 4 Σεπ. 2004 , 19:07) Kseri kanis boy boro na vro to TOMBRAIDER gia to 6600 Αν εννοεις το *.blz παιχνιδι του N-Gage τοτε δοκιμασε ΕΔΩ με username : symbian και password : gsm.com.vn.Αν θες την java τριλογια τοτε κατεβασε την απο ΕΔΩ . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pkpkpk ( 4 Σεπ. 2004 , 15:13) φιλε giogio ζηταω συγνωμη για την ταλαιπωρια στην οποια σε εβαλα αλλα κοιταγα λαθος email απο την βιασυνη μου εχω 6 διαφορετικα. το παιχνιδι σου PACMAN FROM NAMCO βρισκεται ηδη στην σελιδα athens 2004 στον φακελο informations.Οσο για καποιους που ζητανε roms για mame ας ριξουν μια ματια στην 161 σελιδα στο τελος για αυτα που εχω γραψει ισως τους ενδιαφερει pk και κατι τελευταιο το nickname μου δεν ειναι pkpkpk αλλα pk απλα οταν εκανα εγγραφη σαν νεο μελος μου ειπαν οτι ηδη καποιος το χρησιμοποιει και ετσι το εβαλα τρεις φορες συνεχομενες Ρε παιδια κατεβασα αυτο το pac-man που λετε και το εκανα εγκατασταση σε 6600,ομως δεν τρεχει με τιποτα. Πηγαινει να ανοιξει και μετα κλεινει. Το εχετε δοκιμασει σε 6600; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nk66 ( 5 Σεπ. 2004 , 15:44) Ρε παιδια κατεβασα αυτο το pac-man που λετε και το εκανα εγκατασταση σε 6600,ομως δεν τρεχει με τιποτα. Πηγαινει να ανοιξει και μετα κλεινει. Το εχετε δοκιμασει σε 6600; filarako kai gw to idio.gia auto kateliksa stin lisi MIDP-MAN pou einai paromoio me to pacman. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgem Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 mporei kapoios na mou steilei me e-mail paixnidia ngage gia 6600?Zhtw mono an kapoios ta exei apo8hkeumena kai den tou einai megalos kopos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailgem Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 to email mou einai michailgem@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michailgem ( 5 Σεπ. 2004 , 21:44) to email mou einai michailgem@hotmail.com Φιλε μου επειδη δεν ειναι δυνατον να στα στειλει καποιος επειδη ειναι πολυ μεγαλα αρχεια για το hotmail account σου καλυτερα να τα κατεβασεις απο ΕΔΩ με username : symbian και password : gsm.com.vn. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 kanena neo paixnidi kikloforise; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo ( 5 Σεπ. 2004 , 22:37) kanena neo paixnidi kikloforise; Εχουν κυκλοφορησει αρκετα νεα java παιχνιδακια στο mIRC. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 New N-gage game coming soon called The One N-Gage users who fancy a mystery can pop on over to this link on the N-Gage.com website and watch a flash trailer for a hitherto unknown Exclusive to N-Gage Game called "The One." We've no idea what genre it is, or any other details, but we love a mystery just as much as the next person... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts