Jump to content

Pia i gnomi sas tou ZoneAlarm os Antivirus?

peiraiotakos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

anakalipsa olos tixeos mia ekdosi tou zone alaram pou exi kai antivirus mesa..

einai to zoneAlarm security suite

kseri kanis/mia tipota gi'auto? to antivirus leei einai se real-time diladi otan bri ton io pou mpeni sto pc sto leei.

http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg

Αν ασχολείσαι με mIRC μην το σκέφτεσαι :(

Δεν πρόκειται να σε αφήσει να κάνεις connect στον server... Τέσπα και σαν antivir δεν μου πολυ-άρεσε...

NEVER trust a program that is a antivirus+firewall+3erw kai gw ti allo

Panta na xrisimopoiate 3exorista!

Εγώ έχω το Zonealarm with antivirus (όχι ολάκερη την σουίτα) και δεν έχω πρόβλημα με IRC. Η γνώμη μου ως antivirus και firewall είναι καλή ;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν έχει τις δυνατοτητες που έχουν και όλα τα αλλα οκ. Αλλα επειδη δεν το έχω δει καθόλου έχει δυνατότητα να ελέγχει τα mail. Mου φαίνεται οτι είναι απο τα βασικότερα που κάνει ένα antivirus

Έχω το zonealarm suite εδω και 4-5 μήνες. Σαν firewall, πολύ καλό, σαν antivirus, μέτριο

Επίπεδο μπαταρίας και σήματος για Sharp DOWNLOAD

Ελληνικό Εορτολογιο (EortologioFL v1.0) για Sharp DOWNLOAD

http://www.myubuntu.gr/wp-content/themes/minus19-09/images/signatureBanner.png

myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu]

Real-time protection έχουν όλα τα antivirus όπως το Norton κτλ.

Το ZoneAlarm είναι πάρα πολύ καλό σαν firewall αλλά δεν έχω την έκδοση που λέτε και δεν ξέρω τι λέει σαν antivirus.

Ένας από τους καλύτερους συνδιασμούς κατά τη γνώμη μου είναι Norton Antivirus με ZoneAlarm PRO και κανένα έλεγχο που και που με Ad-Aware και SpyBot S&D.

Ωστόσο σε περίπτωση που υπάρχει LAN το Zone πρέπει να ρυθμιστεί κατάλληλα γιατί αλλιώς δεν βλέπεις LAN :O

Να κανω και εγω μια ερωτηση. Απο που καταλαβενετε οτι το zone alarm η οτιδιποτε αλλο ειναι αξιοπιστο σαν firewall? Οαν το βαζουμε μας βρισκει διαφορες εφαρμογες για να τις αφησει.ΟΠως ο explorer . Γιατι να μα μην το αφησεις να ανοιξεις δηλαδη? Ρωταει διαφορες μ@λ@κι@ς ωρες ωρες. Επησεις λεει οτι αποκλησε 12,412 αccess και 8,637 high rate. Λεει κατι τρελα νουμερα. Μπητε χωρις firewall alla me antivirus. Τι διαφορες θα εχει απο το αν θα βαζατε firewall? Μηπως δεν θα κατεβαινουν μερικες σελιδες? Το αντιθετο εμενα που το ειχα 3 μηνες μου τις ανοιγε ολες χωρις κανενα προβλημα. Το firewall θα το δουμε εαν ειναι αξιοπιστο οταν θα που με σε καποιον οτι ξερεις μεγαλε για κανε μου ''ντου'' θα καταφερεις να μπεις στο συστημα μου. Αν καποιος θελει να μπει στο pc σου θα μπει ανετα. Π.χ Στις εταιριες. οι οποιες δεν χρισιμοποιουν zole alarm kai tis αλλες ιστοριες. p.x η εταιρια του πατερα μου χρεισιμοποιει προστασια απο αλλου ιδους προγραμματα. Το antivirus το ελεχνουυμε απο τους ιους που καταφερνει και βρησκει. Το antivirus ναι το firewall ομως δεν κανει τιποτα.

Προς mod: Το ξερω οτι ειμαι off topic (Sorry κιολας) αλλα το εβαλα εδω γιατι μιλουσαμε για firewall. Αφηστε το για λιγο ανοιχτο για να μου πουν τις απαντησεις τουσ

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Το κάθε τι, θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του και μόνο. Με άλλα λόγια, firewall, antispyware, antivirus.

Προσωπικά, Firewall δεν έχω (έχει το dsl modem), antispyware τρέχω μια δυο φορές το μήνα και δε βρίσκει τίποτα, και για antivirus έχω το Kaspersky.

Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr