peiraiotakos Δημοσιεύτηκε June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 15, 2005 anakalipsa olos tixeos mia ekdosi tou zone alaram pou exi kai antivirus mesa.. einai to zoneAlarm security suite kseri kanis/mia tipota gi'auto? to antivirus leei einai se real-time diladi otan bri ton io pou mpeni sto pc sto leei. Παράθεση http://www.ert.gr/site/news/photos/2005/7/internet_xxxx.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Αν ασχολείσαι με mIRC μην το σκέφτεσαι :( Δεν πρόκειται να σε αφήσει να κάνεις connect στον server... Τέσπα και σαν antivir δεν μου πολυ-άρεσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 NEVER trust a program that is a antivirus+firewall+3erw kai gw ti allo Panta na xrisimopoiate 3exorista! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Εγώ έχω το Zonealarm with antivirus (όχι ολάκερη την σουίτα) και δεν έχω πρόβλημα με IRC. Η γνώμη μου ως antivirus και firewall είναι καλή ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Αν έχει τις δυνατοτητες που έχουν και όλα τα αλλα οκ. Αλλα επειδη δεν το έχω δει καθόλου έχει δυνατότητα να ελέγχει τα mail. Mου φαίνεται οτι είναι απο τα βασικότερα που κάνει ένα antivirus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Έχει δυνατότητα σκαναρίσματος email. Αν θέλετε ανεβάζω screenshot.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knorcedger Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Έχω το zonealarm suite εδω και 4-5 μήνες. Σαν firewall, πολύ καλό, σαν antivirus, μέτριο Παράθεση Επίπεδο μπαταρίας και σήματος για Sharp DOWNLOAD Ελληνικό Εορτολογιο (EortologioFL v1.0) για Sharp DOWNLOAD http://www.myubuntu.gr/wp-content/themes/minus19-09/images/signatureBanner.png myUbuntu.gr[Ελληνικός οδηγός για Ubuntu] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr1s_86 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Real-time protection έχουν όλα τα antivirus όπως το Norton κτλ. Το ZoneAlarm είναι πάρα πολύ καλό σαν firewall αλλά δεν έχω την έκδοση που λέτε και δεν ξέρω τι λέει σαν antivirus. Ένας από τους καλύτερους συνδιασμούς κατά τη γνώμη μου είναι Norton Antivirus με ZoneAlarm PRO και κανένα έλεγχο που και που με Ad-Aware και SpyBot S&D. Ωστόσο σε περίπτωση που υπάρχει LAN το Zone πρέπει να ρυθμιστεί κατάλληλα γιατί αλλιώς δεν βλέπεις LAN :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Να κανω και εγω μια ερωτηση. Απο που καταλαβενετε οτι το zone alarm η οτιδιποτε αλλο ειναι αξιοπιστο σαν firewall? Οαν το βαζουμε μας βρισκει διαφορες εφαρμογες για να τις αφησει.ΟΠως ο explorer . Γιατι να μα μην το αφησεις να ανοιξεις δηλαδη? Ρωταει διαφορες μ@λ@κι@ς ωρες ωρες. Επησεις λεει οτι αποκλησε 12,412 αccess και 8,637 high rate. Λεει κατι τρελα νουμερα. Μπητε χωρις firewall alla me antivirus. Τι διαφορες θα εχει απο το αν θα βαζατε firewall? Μηπως δεν θα κατεβαινουν μερικες σελιδες? Το αντιθετο εμενα που το ειχα 3 μηνες μου τις ανοιγε ολες χωρις κανενα προβλημα. Το firewall θα το δουμε εαν ειναι αξιοπιστο οταν θα που με σε καποιον οτι ξερεις μεγαλε για κανε μου ''ντου'' θα καταφερεις να μπεις στο συστημα μου. Αν καποιος θελει να μπει στο pc σου θα μπει ανετα. Π.χ Στις εταιριες. οι οποιες δεν χρισιμοποιουν zole alarm kai tis αλλες ιστοριες. p.x η εταιρια του πατερα μου χρεισιμοποιει προστασια απο αλλου ιδους προγραμματα. Το antivirus το ελεχνουυμε απο τους ιους που καταφερνει και βρησκει. Το antivirus ναι το firewall ομως δεν κανει τιποτα. Προς mod: Το ξερω οτι ειμαι off topic (Sorry κιολας) αλλα το εβαλα εδω γιατι μιλουσαμε για firewall. Αφηστε το για λιγο ανοιχτο για να μου πουν τις απαντησεις τουσ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quenthel Δημ. June 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Το κάθε τι, θα πρέπει να κάνει τη δουλειά του και μόνο. Με άλλα λόγια, firewall, antispyware, antivirus. Προσωπικά, Firewall δεν έχω (έχει το dsl modem), antispyware τρέχω μια δυο φορές το μήνα και δε βρίσκει τίποτα, και για antivirus έχω το Kaspersky. Παράθεση Αντιδογματισμός: http://www.antidogma.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts