kirko Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALTUS (14 Μάι. 2004 , 13:33) http://WWW.UNJPEG.COM EINAI H SELIDA OPOY YPARXEI TO PROGRAMMA POY KALYTEREYEI TA JPEG SE AXIOSHMEIOTO BAUMO TRY IT!!!!!!!!!!! Με την ευκαιρία μπορώ να σε ρωτήσω γιατι στέλνεις συχνά πυκνά 2πλα μυνήματα; Μήπως πατάς 2 φορές το κουμπί Αποστολή ;;;; Και μόλις βγήκα απο το σαιτ που έγραψες πρίν. Ωραίο πρόγραμμα αλλα να δώσω 330 ευρώ για να το παραγγείλω ; Thanks ! Υπάρχει περίπτωση να το βρούμε στην "ελληνική" του έκδοση (τσάμπα για όσους δεν κατάλαβαν.... :) Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Paidia molis xthes phra to kin.Mia erwtisi:Na parw kalwdio USB gia to kin 'h na parw BT USB adapter ths dlink?Rwtaw giati h NOKIA ta kleidwnei ta kin.Epeigomai giati thelw na valv hxous, eikones kai ta sxetika!!!Eyxaristw! Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις κατι περισσότερο από το να περάσεις ήχους,εικόνες και παιχνίδια θα σου πρότεινα να πάρεις ΒΤ. Το μοντέλο μάλιστα που αναφέρεις είναι συμβατο με τους drivers της Widcomm που χρειάζεσαι. Σχετικά μπορείς να διαβάσεις τα post του ALTUS. Σου το προτείνω γιατί η διαδικασία να τα περάσεις είναι πιο βατή από ότι με το καλώδιο. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok13 Δημ. May 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2004 Θα ήθελα να μάθω,εαν κάποιος ξέρει εαν το 525 κυκλοφορεί στήν αγορά. Πριν 15μέρες που πήγα να το παραγγήλω δεν υπήρχε.Ξέρετε τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 PAIDIA TO KINHTO POYLAEI POLY KAI EXANTLHTAI PLEON ...... YPOMONH GIATI EINAI DIAMANTAKI GIA TA LEFTA TOY... TA EXEI OLA SXEDON!!!! : MP3 , CAMERA ME ZOOM, KATAPLHKTIKH OUONH, MNHMH 5.6MB , JAVA (MEXRI 30 TAYTOXRONA EXO VALEI), POLY OMORFO, KTL.... (A PAIZEI KAI .AMR ARXEIA HXOY - MORTHS) AYTA KALHMERA SE OLOYS!! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Πως βαζουμε παιδια συντομευση σε καθε νουμερο του πληκτρολογιου????Δηλ στο 2 να ειναι ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ στο 3 Αναπαντητες κλπ?????Δεν εχω βρει πως γινεται αυτο!!!!! :o Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αυτό που λες, αλλά νομίζω ότι δεν γίνεται. Μόνο για τις επαφές ισχύει αυτο το σύστημα. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis4476 Δημ. May 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2004 PAIDIA TA NEA EINAI TA EXIS: AN PATE STHN SELIDA http://motorola.acidjazz.net/ THA DEITE OTI DEN XREIAZETAI NA PSAXNETE POYTHENA ALLOY. EKANA FULL FLASH STO KINHTO MOY ME TO "PAKETO" TRIPLETS_G_0B.09. 1FR_A1_LP002E_JPG_0B_TRIPLET_04_05R_SE6474AXXU110A _1FF.shx TO OPOIO EINAI MALLON GIA V500 MIAS KAI META DEN EIXA VIDEO. DIALEXA TO SYGEKRIMENO APO AYTA POY PROSFEREI TO SITE GIATI EINAI ..._A1_... POY SHMAINEI OTI EINAI NEA EKDOSH KAI VLEPEI THN KAMERA STA NEA KINHTA POY EXOYN THN KAINOYRGIA KAMERA.(ARXIKA GIA NA MHN KANO KAI TON EXIPNO EVALA MIA ..._A_... KAI DEN EIXA KAMERA!!! TA EIDA OLA MEXRI NA KATEVASO TH NEA NA KANO TO FLASH KAI NA PANE OLA KALA). TELOS PANTON, TA EYXARISTA EINAI OTI H SIGEKRIMENH (..._A1_...) FLASH EINAI UNBRANCHED POY SHMAINEI ANTIO VODAFONE LIVE KAI XAZA EIKONIDIA. SAS MILAO OTI EXO KAINOYRGIO KINHTO. KAI G.... TA EIKONIDIA. ME KINHSH, XROMATA APO OLA!!! MEXRI KAI STA YPOMENOY EXEI EIKONIDIA MIKROTERA BEBAIA. META AKOLOYTHISA TA BHMATA POY EIXA KANEI KAI PALIA GIA NA KANO TO KINHTO V600 DHL, FLASH ME TO SE6452AXXP10F9_V600_ME0.shx. OLA KALA OS EDO EKTOS APO TO OTI TO KINHTO DEN EXEI ELLHNIKA. AYTO OMOS PLEON DEN EINAI PROVLIMA MIAS KAI TO PROANAFERTHEN SITE EXEI POLLA LANGUAGE PACK POY YPOSTHRIZOYN ELLHNIKA. DIALEXA LOIPON TO TRIPLETS_G_0B.08.A5R_A_lang0038_reflash.shx KAI EKANA TO TRITO FLASH(TETARTO AN YPOLOGISEIS KAI THN APOTYXIA) STH SEIRA. OLA KALA TELOS KALA KAI TORA EXO KAI G... TA KINHTA. ALLAXE MEXRI KAI H GRAMMATOSEIRA TON ARITHMON STHN EXOTERIKH OTHONI!!!!EGINAN PIO LEPTOI KAI EINAI SAN HANDWRITING. PAIDIA TOY V500 KAI V525 : AGORASTE KALODIO KAI FTIAXTE TO KINHTO SAS OPVS ESEIS THELETE.SPASTE TA DESMA TOY VODAFONE LIVE KAI TA XAZA EIKONIDIA TOY. OTI KAI NA KANETE OMOS TO KANETE ME DIKH SAS EYTHYNH. A, SORRY GIA TA GREKLISH MOY ALLA DEN XERO GIATI DEN PAIRNEI ELLHNIKOYS XARAKTHRES O H/Y SHMERA. PISTEYO NA EGINA KATANOHTOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Παιδιά καλημέρα.Όταν στέλνω μην. και βάζω να μου έρθει αναφορά, αν δεν την δω και μετά παω να μπω στα εισερχόμενα με πετάει έξω στην κύρια οθόνη. Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 KATI POY DEN XEROYNE POLOI EINAI OTI OTAN TO MMS EINAI MEGALO SE MEGEUOS (PANO APO 30KB ) TO ALLO KINHTO DEN MPOREI NA TO KATEBASEI OLO....... H VODAFONE MOY EIPE OTI DEN GINETAI ALLA PARATHRHSA OTI AYTOS POY UA TO PAREI STIS LEPTOMEREIES TOY MMS KANEIS FORTOSH KAI TO PAIRNEI KANONIKOTATA!!!!!! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 DINOSAYRAKI EINAI PROBLHMA TOY SOFTWARE 100% TO XERO GIATI MILHSA ME TON TEXNNIKO.... STEILTO GIA ANABAUMISH Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. May 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2004 Ήμουν έτοιμος να πάω να πάρω ΒΤ, αλλά τώρα ο vasilis4476 με έκανε να αλλάξω γνώμη και πάω για το καλώδιο, αφού flash με ΒΤ δεν γίνεται.Κατεβάζω τα αρχειά που είπε τώρα.Ελπίζω αν συναντήσω κάποιο πρόβλημα :confused: και χρειαστώ βοήθεια να την έχω. Με φιλικους χαιρετησμούς. P.S. Ευχαριστώ ΑLTUS. Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 file vasilis4476 ti marka einai to kalwdio pou pires?Apo opu to pires?Apo th VF?Exei na proteinei kaneis kapoio pou na douleyei kala? Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. May 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2004 Εγώ με το καλώδιο της mobile action έκανα δουλειά. Αν βρεις ένα πιο φτηνό από αυτό της vodafone καλύτερα για σένα. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALTUS (19 Μάι. 2004 , 14:02) KATI POY DEN XEROYNE POLOI EINAI OTI OTAN TO MMS EINAI MEGALO SE MEGEUOS (PANO APO 30KB ) TO ALLO KINHTO DEN MPOREI NA TO KATEBASEI OLO....... H VODAFONE MOY EIPE OTI DEN GINETAI ALLA PARATHRHSA OTI AYTOS POY UA TO PAREI STIS LEPTOMEREIES TOY MMS KANEIS FORTOSH KAI TO PAIRNEI KANONIKOTATA!!!!!! Χμμμ, περίεργο εγω που μιλούσα τις προάλλες με την κοπέλα της Βόντα μου έλεγε οτι κάθε MMS κοστίζει 0,39 μέχρι 100 KB . Αν δεν κάνω και λάθος μου είπε οτι μπορώ να στείλω ένα ΜΜΣ μέχρι 100 κβ όχι παραπάνω... Περίεργο. Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. May 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2004 Πήρα σήμερα γεμάτος χαρά το καλωδιάκι της mobile action για το κιν και δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής!!!Δεν το βλέπει σαν Usb controller, αλλά μόνο σαν το motorola modem...Μου ζητάει drivers μόνο για το modem.Στο ίδιο port βάζω και ένα flahsακι που έχω, το οποίο το αναγνωρίζει αμέσως.Help!!! τι να κάνω?!?!?!?!?????!!!?????? Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Μα έτσι το βλέπει, σαν μόντεμ...δεν είναι πρόβλημα αυτό. Αν βάλεις τους σωστούς drivers θα δουλέψει κανονικά. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Ok,το είδε.Έβαλα drivers ανοιγω το Handset manager κανει επιτωνής σύνδεση, αλλά όταν παέι να γίνει η μεταφορά των τηλεφώνων από το κιν λέει πως πρέπει να ελέγξω τη διασύνδεση PC με κιν.jowhn ποιους drivers έβαλες? Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 Η παρέα μου και εγώ πήραμε ταυτόχρονα 4 κινητά. Οι τρείς το Z600 SONY-ERICSON και εγώ το V525 . Μετά απο χρήση 2 μηνών κατάλαβα οτι μεγαλύτερη ΠΑΤΑΤΑ απο το Ζ600 δεν υπάρχει. Με μνήμη περίπου στα 640 Κ και με κάμερα που μόλις και με τα βίας πιάνει την μισή ανάλυση απο το δικό μας, με τιμή μεγαλύτερη κατα 80 ευρώ (πρίν 2 μήνες) και πολλά άλλα μείον προσθέθηκε ένα ακόμα που είναι πολύ περίεργο. Στο δικό μου κινητό αν μια εικόνα πιάνει 50Κ μετα την μεταφορά με ΒΤ στο Ζ600 πιάνει 80Κ . Το ίδιο συμβαίνει και με τα παιχνίδια και με τους ήχους. Ξέρει κανείς γιατι συμβαίνει αυτό;;; Τελικά μετά τις πρώτες απογοητεύσεις λόγω software και ΒΤ πλέον (αφου λύθηκαν όλα αυτά) αισθάνομαι δικαιωμένος απο την επιλογή μου. Και αυτό χάρη στα Φόρουμς του myphone.gr και κάποιον ανθρώπων με μεράκι (βλέπε ALTUS ktl.) keep going .... Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. May 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2004 ....είναι κανείς απο την γύρω περιοχή που έχει καλώδιο να μας το δανείσει για κανα δυό ώρες γιατι εκτός απο οτι δεν το βρίσκω πουθενά στην Κατερίνη θα είναι και πανάκριβο (όλοι το περιμενουν και αν ρωτήσεις τιμή λένε περίπου στα 50 ευρώ). Λύσεις τύπου E-BAY kai Fleamarket δεν τις πολυεμπιστεύομαι..... Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kirko (23 Μάι. 2004 , 00:32) Στο δικό μου κινητό αν μια εικόνα πιάνει 50Κ μετα την μεταφορά με ΒΤ στο Ζ600 πιάνει 80Κ . Το ίδιο συμβαίνει και με τα παιχνίδια και με τους ήχους. Ξέρει κανείς γιατι συμβαίνει αυτό;;; Αυτο συμβαινει με ολα τα SE και εχει σχεση με τον τροπο που χρησιμοποιει τα αρχεια του το κινητο αυτο που λες και ολα τα αλλα SE για να μπορει να εμφανιζει πιο γρηγορα τις εικονες πχ και να αναπαραγει πιο γρηγορα τους ηχους......!!!!Παλι καλα που σου πιανει μονο 80 παντως,φαινεται οτι το βελτιωσαν καπως εκει!!!! Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 1ον deinosauraki δεν θα χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που συνόδευε το κινητό διότι απλά δεν είναι συμβατό με την συσκευή. Θα χρησιμοποιήσεις το MPT το οποίο θα κατεβάσεις από το http://www.motclub.com. 2ον το μόνο καλώδιο που έχω βρει διαθέσιμο είναι της Mobile Action του οποίου η εφαρμογή που το συνοδευεί είναι πατάτα αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πλήρως με άλλα προγράμματα. Η τιμή του είναι 37 ευρώ. Αυτό χρησιμοποιήσα για την αναβάθμιση. 3ον έκανες πολύ σοφή επιλογή που προτίμησες το V525 και όχι Z600. Το κινητό είναι best value για τις δυνατότητες που προσφέρει. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deinosauraki Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Prospathisa me BT enos filou na valw hxous kai eikones sto kin.Eikones mia xara phre.Midi kai amr to idio kala,omws mmf me tipota.Den to ypostirizei o server leei. Παράθεση Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jowhn Δημ. May 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2004 Δεν νομίζω deinosauraki ότι παίρνει .mmf το κινητό. Μετέτρεψέ τα σε midi πρώτα. Παράθεση You have to take the money first. When you get the money, you get the power, and when you get the power then you get the woman. http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALTUS Δημ. May 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2004 PAIDIA MIA ILIUIA EROTHSH : ME KALODIO USB TI PROGRAMMA XRHSIMOPOIEITAI GIA THN METAFORA TON DEDOMENVN????? TOYS DRIVERS THS WIDCOMM MONO H KAI KATI ALLO (MPT) ROTAO GIATI ENAS FILOS EXEI PAREI MONO KALODIO!! Παράθεση ALTUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts