porcupine Δημοσιεύτηκε June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 15, 2005 Καλησπέρα σας. Έχω φαει τον κόσμο να βρώ κάποια εταιρεία στην Αθήνα να μου γράψει μια μεγάλη ποσότητα σε cd's ( απο 500-2000 τεμ.) :w00t: Τα cd που θα γραφτει το περιεχομενο καθώς και την αρχική μήτρα τα διαθετω. Το θεμα ειναι να βρουμε αυτους που θα τα γραψουν.Εχετε τιποτα υπ'οψιν σας? ευχαριστώ :O Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Κάτι το οποίο μου έρχεται στο μυαλό (αν και είναι πιθανό να μην αυτό ακριβώς που ζητάς :O ), είναι αυτό... Είναι πολύ γνωστή εταιρία, μιας και προμηθεύει σχεδόν όλες τις μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες... Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Λογικα θα σου κανει μια εταιρια που γραφει τα cd's των περιοδικων. Δεν κοιτας,μηπως στις πρωτες σελιδες, εχουν πληροφοριες, τηλ. κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Μηπως γνωριζει κανεις καμια εταιρεια που να διαθετει πολλαπλους αντιγραφεις cd's / Dvd's οπως αυτα? http://www.aankal.gr/default.asp?ElementId=5326 ευχαριστώ Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Χιουμοριστικά και Off topic βέβαια.... :) :) Ρώτα κανένα μαύρο με cd :) :) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. October 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 ΛοοοοοοοΛ Εχω φαει πακετο.προσπαθω να βρω παρομοια μηχανηματα για να παρω προσφορες και δεν βρισκω τιποτε... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 προσπαθω να βρω παρομοια μηχανηματα για να παρω προσφορες και δεν βρισκω τιποτε... Δες τα copystations της TEAC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. October 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2005 Πολλή καλή για τέτοια παραγωγή είναι η Arcadia !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts