Jump to content

προβλημα με φορτωσει netflix

grigoris1975
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σας θελω την βοηθεια σας.εχω στον ιδιο χωρο το wifi κ την τηλεοραση αποσταση 7 μετρα ταχυτητα 8 μου βγαζει η tv. στο you tube μπενω κανονικα με το netflix εχω προβλημα ξεκιναει η ταινια κ μετα απο 1-2 λεπτα φορτωνειε αποτελεσμα γραμματα να προχωρανε κ η σκηνη να μενει πισω και να ακουω προηγουμενες σκηνες εν τελει να μην σας κουραζω δεν φορτωνει το νετ φλιξ κ καλωδιο εβαλα κ τπτ καμια γνωμη τι φταιει θα ηθελα

Ανάλογα ποιο ποιότητα video επιλέγεις. Αν επιλέγεις υψιλη τα 8 είναι λίγα. + είσαι σίγουρος για ταχύτητα?

απο περιέργεια ξεκίνα να κατεβάζεις αυτο το αρχείο απο το pc (speedtest file) ποσο βγάζεις περιπου σε ταχύτητα

ftp://speedtest:speedtest@ftp.otenet.gr/test1Gb.db

Edited by egodemis

7-8 μου λενε διαφορα site η hol μου ειπε εχω 10.4 δεν νομιζω οτι ειναι θεμα τι βλεπω αναλογες ταχυτητες εχουν κ συναδελφοι μου κ βλεπουν μια χαρα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει

ε τι δηλ να φταει η τηλεοραση το βρισκω λιγο υπερβολικο στο you tube πως μπενω ολα κανονικα κ στο νετ φιλξ οχι δηλ σημερα να σου δωσω να καταλαβεις μπικα κ ειδα ταινια μετα δοκιμασα κ κολλησε αντε βγαλε ακρη τωρα

Κοίτα αν είναι όντος 7 mbps (για αυτό σου είπα δες με πόσα κατεβάζεις) για high quality απλα δεν παίζει πρέπει να κατέβεις σε ποιότητα

Για uhd απλά δεν παίζει και είσαι οριακά σε HD αν δεν θα τραβάει άλλη συσκευή internet εκείνη την στιγμή

δηλ τι πρεπει να κανω.καλα 4 κ δεν εχει πολλες ταινιες
Βάζεις την χαμηλότερη ποιότητα και θα παίζει αλλά εικόνα θα είναι αρκετά μέτρια

κ που το βρισκω αυτο στης ρυθμησεις δεν εχω δει κατι στο νετ φλιξ ειναι η στην τηλεοραση αυτο?

λογικα ναι εχω 6 μηνες να το χρισιμοποισω καθος δεν εχει κατι που με ενδιαφερει εκει

απο οτι θυμαμει το ειχε στης ρυθμησεις