grigoris1975 Δημοσιεύτηκε November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 25, 2018 Καλημερα σας θελω την βοηθεια σας.εχω στον ιδιο χωρο το wifi κ την τηλεοραση αποσταση 7 μετρα ταχυτητα 8 μου βγαζει η tv. στο you tube μπενω κανονικα με το netflix εχω προβλημα ξεκιναει η ταινια κ μετα απο 1-2 λεπτα φορτωνειε αποτελεσμα γραμματα να προχωρανε κ η σκηνη να μενει πισω και να ακουω προηγουμενες σκηνες εν τελει να μην σας κουραζω δεν φορτωνει το νετ φλιξ κ καλωδιο εβαλα κ τπτ καμια γνωμη τι φταιει θα ηθελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 (edited) Ανάλογα ποιο ποιότητα video επιλέγεις. Αν επιλέγεις υψιλη τα 8 είναι λίγα. + είσαι σίγουρος για ταχύτητα? απο περιέργεια ξεκίνα να κατεβάζεις αυτο το αρχείο απο το pc (speedtest file) ποσο βγάζεις περιπου σε ταχύτητα ftp://speedtest:speedtest@ftp.otenet.gr/test1Gb.db Edited November 25, 2018 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris1975 Δημ. November 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 7-8 μου λενε διαφορα site η hol μου ειπε εχω 10.4 δεν νομιζω οτι ειναι θεμα τι βλεπω αναλογες ταχυτητες εχουν κ συναδελφοι μου κ βλεπουν μια χαρα δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Μήπως φταίει η συσκευή που βλέπεις; Δοκίμασες σε άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris1975 Δημ. November 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 οχι δεν δοκιμασα προχθες πηρα την jvc 55 κ880 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Για δοκίμασε και πες μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris1975 Δημ. November 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 ε τι δηλ να φταει η τηλεοραση το βρισκω λιγο υπερβολικο στο you tube πως μπενω ολα κανονικα κ στο νετ φιλξ οχι δηλ σημερα να σου δωσω να καταλαβεις μπικα κ ειδα ταινια μετα δοκιμασα κ κολλησε αντε βγαλε ακρη τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Κοίτα αν είναι όντος 7 mbps (για αυτό σου είπα δες με πόσα κατεβάζεις) για high quality απλα δεν παίζει πρέπει να κατέβεις σε ποιότητα Για uhd απλά δεν παίζει και είσαι οριακά σε HD αν δεν θα τραβάει άλλη συσκευή internet εκείνη την στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris1975 Δημ. November 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 δηλ τι πρεπει να κανω.καλα 4 κ δεν εχει πολλες ταινιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 δηλ τι πρεπει να κανω.καλα 4 κ δεν εχει πολλες ταινιεςΒάζεις την χαμηλότερη ποιότητα και θα παίζει αλλά εικόνα θα είναι αρκετά μέτρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris1975 Δημ. November 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 κ που το βρισκω αυτο στης ρυθμησεις δεν εχω δει κατι στο νετ φλιξ ειναι η στην τηλεοραση αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 κ που το βρισκω αυτο στης ρυθμησεις δεν εχω δει κατι στο νετ φλιξ ειναι η στην τηλεοραση αυτο? λογικα ναι εχω 6 μηνες να το χρισιμοποισω καθος δεν εχει κατι που με ενδιαφερει εκει απο οτι θυμαμει το ειχε στης ρυθμησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts