gippas Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Στο Play για ραδιοφωνο αμα θελω να βαλω ακουστικα πχ μπορω με ανταπτορα ετσι; Δεν έχει ραδιόφωνο το Play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsas7 Δημ. November 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Δεν έχει ραδιόφωνο το Play. Λάθος μου, εννοώ ακουστικά για να ακούσω μουσική. Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. 1 Χρόνος καταστήματος απο skroutz είναι αρκετό λες ή να μην το προτιμήσω; το λέω γιατί το poco στο mygad παει στα 340 (με 2 χρονια εγγυση και δικο τους service) περιπου αλλα παει παραπανω απο τα 300 που εχω βαλει οριο. Επίσης μια ερώτηση τελευταία, το honor play είναι αποκλειστικά για gamers; ή είναι και για την χρήση που ζητάω κατάλληλο; επειδή λέγεται gamer edition με τρομάζει ότι είναι για αυτό και μόνο πχ αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο ε; ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι μπορείς. Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Λάθος μου, εννοώ ακουστικά για να ακούσω μουσική. Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. 1 Χρόνος καταστήματος απο skroutz είναι αρκετό λες ή να μην το προτιμήσω; το λέω γιατί το poco στο mygad παει στα 340 (με 2 χρονια εγγυση και δικο τους service) περιπου αλλα παει παραπανω απο τα 300 που εχω βαλει οριο. Επίσης μια ερώτηση τελευταία, το honor play είναι αποκλειστικά για gamers; ή είναι και για την χρήση που ζητάω κατάλληλο; επειδή λέγεται gamer edition με τρομάζει ότι είναι για αυτό και μόνο πχ αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο ε; Δεν έχω άποψη για τη εγγύηση του κάθε καταστήματος, σόρυ :) Το ότι λέει για gamers δεν έχει καμία σημασία, απλό μάρκετινγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Pocophone φίλε. Είναι μακράν καλύτερο των υπολοίπων Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Οχι το δικό μου Pocophone F1 είναι υγιές , χωρίς το πρόβλημα διαρροής φωτός Εγγύηση η κλασσική της αντιπροσωπείας 2 χρόνια (Εκεί σε παραπέμπει το κατάστημα) Για android 9 και 10 δεν έχω ιδέα αν θα δοθούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Οχι το δικό μου Pocophone F1 είναι υγιές , χωρίς το πρόβλημα διαρροής φωτός Εγγύηση η κλασσική της αντιπροσωπείας 2 χρόνια (Εκεί σε παραπέμπει το κατάστημα) Για android 9 και 10 δεν έχω ιδέα αν θα δοθούν Ήδη έχει κυκλοφορήσει η Beta με το 9, σε λίγο καιρό θα βγει και η επίσημη. Το Android 10 δεν έχει βγει καν, θα ξέρουμε αν θα το πάρει το Poco; :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsas7 Δημ. November 20, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Δεν έχω άποψη για τη εγγύηση του κάθε καταστήματος, σόρυ :) Το ότι λέει για gamers δεν έχει καμία σημασία, απλό μάρκετινγκ. Μερικά δίνουν 1 χρόνο καταστήματος και άλλα 1 χρόνο προμηθευτή (της xiaomi δηλαδή δεν εννοεί; ) επειδή ρώτησα οπότε τι λες; εντάξει άμα πάθει κάτι στο 2ο χρόνο τι να πω; :P ατυχία απλά χαχα. Πιστεύω αν τον πρώτο χρόνο δεν βγάλει πρόβλημα δεν θα βγάλει και μετά λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsas7 Δημ. November 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά ΜΆΛΛΟΝ θα καταλήξω στο Honor Play λόγο Κωτσόβολου στα 265 προσφορά να μην μπλέκω με skroutz να είμαι και σίγουρος γενικά με την εγγύηση αλλά και επειδή είναι και αυτό πολύ καλό κινητό και αντικειμενικά είναι πολύ πιο όμορφο designατο και όχι πλαστικό και γενικά δεν μαρέσει το notch του poco είναι λίγο άσχημο (γνώμη μου πάντα) σημασία έχει ότι θα βγω σίγουρα κερδισμένος από αυτό που έχω τώρα (huawei y6) οπότε όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Ποιο προτείνετε να πάρω; το Player Edition κόκκινο; έχει ωραίο σχέδιο αυτό πίσω αν το έχετε δει ή το navy blue; Τι γνώμη έχετε για το Μι 8 lite; (επειδή το είδα που το έβαλαν στα 329 τα καταστήματα) και το Honor 8X; (στα 300 από γερμανό) σε σχέση πάντα με το Honor Play. Το Honor Play έχει b20; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 (edited) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά ΜΆΛΛΟΝ θα καταλήξω στο Honor Play λόγο Κωτσόβολου στα 265 προσφορά να μην μπλέκω με skroutz να είμαι και σίγουρος γενικά με την εγγύηση αλλά και επειδή είναι και αυτό πολύ καλό κινητό και αντικειμενικά είναι πολύ πιο όμορφο designατο και όχι πλαστικό και γενικά δεν μαρέσει το notch του poco είναι λίγο άσχημο (γνώμη μου πάντα) σημασία έχει ότι θα βγω σίγουρα κερδισμένος από αυτό που έχω τώρα (huawei y6) οπότε όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Ποιο προτείνετε να πάρω; το Player Edition κόκκινο; έχει ωραίο σχέδιο αυτό πίσω αν το έχετε δει ή το navy blue; Τι γνώμη έχετε για το Μι 8 lite; (επειδή το είδα που το έβαλαν στα 329 τα καταστήματα) και το Honor 8X; (στα 300 από γερμανό) σε σχέση πάντα με το Honor Play. Το Honor Play έχει b20; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Το 8X έχει 244Ε η εκδοση 4/128 + ανεξαρτητη SD στο ΑΜΑΖΟΝ.ΙΤ ως Honor view lite 10, Ευρωπαικο μοντελο. Ειναι το 8Χ με αλλο ονομα στην ιταλια. Edited November 22, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά ΜΆΛΛΟΝ θα καταλήξω στο Honor Play λόγο Κωτσόβολου στα 265 προσφορά να μην μπλέκω με skroutz να είμαι και σίγουρος γενικά με την εγγύηση αλλά και επειδή είναι και αυτό πολύ καλό κινητό και αντικειμενικά είναι πολύ πιο όμορφο designατο και όχι πλαστικό και γενικά δεν μαρέσει το notch του poco είναι λίγο άσχημο (γνώμη μου πάντα) σημασία έχει ότι θα βγω σίγουρα κερδισμένος από αυτό που έχω τώρα (huawei y6) οπότε όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Ποιο προτείνετε να πάρω; το Player Edition κόκκινο; έχει ωραίο σχέδιο αυτό πίσω αν το έχετε δει ή το navy blue; Τι γνώμη έχετε για το Μι 8 lite; (επειδή το είδα που το έβαλαν στα 329 τα καταστήματα) και το Honor 8X; (στα 300 από γερμανό) σε σχέση πάντα με το Honor Play. Το Honor Play έχει b20; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Καλύτερη συσκευή το honor play από 8χ και mi8 lite. Προτίμησε το. Βέβαια το pocophone υπερέχει Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsas7 Δημ. November 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Καλύτερη συσκευή το honor play από 8χ και mi8 lite. Προτίμησε το. Βέβαια το pocophone υπερέχει Sent from my C106 using Tapatalk Ναι φίλε μου και σε αυτό κατέληξα, το παράγγειλα από Κωτσόβολο στα 269 το player edition με τα λέιζερ. Θα έρθει σε 10 μέρες βέβαια λόγο διαθεσιμότητας αλλά πιστεύω αξίζει η αναμονή. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια τελεύταια ερώτηση για θήκη και tempered glass. Τι θα μου προτείνατε να του πάρω; γιατί πρώτη φορά θα βάλω τέτοια στο κινητό. Θέλω να το προσέχω όσο γίνεται μιας και είναι καινούργιο. Δεν θέλω όυτε κάτι ακριβό, ούτε κάτι φθηνό αρκεί να είναι καλό όμως να κάνει δουλειά δεν με νοιάζει αν είναι επίσημο ή όχι. ευχαριστώ! Προτείνεται το κάλλυμα πλάτης μόνο ή την άλλη τύπου "book" ; είναι ανάλογα τα γούστα το ξέρω απλά ρωτάω ή υβριδική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Ναι φίλε μου και σε αυτό κατέληξα, το παράγγειλα από Κωτσόβολο στα 269 το player edition με τα λέιζερ. Θα έρθει σε 10 μέρες βέβαια λόγο διαθεσιμότητας αλλά πιστεύω αξίζει η αναμονή. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια τελεύταια ερώτηση για θήκη και tempered glass. Τι θα μου προτείνατε να του πάρω; γιατί πρώτη φορά θα βάλω τέτοια στο κινητό. Θέλω να το προσέχω όσο γίνεται μιας και είναι καινούργιο. Δεν θέλω όυτε κάτι ακριβό, ούτε κάτι φθηνό αρκεί να είναι καλό όμως να κάνει δουλειά δεν με νοιάζει αν είναι επίσημο ή όχι. ευχαριστώ! Προτείνεται το κάλλυμα πλάτης μόνο ή την άλλη τύπου "book" ; είναι ανάλογα τα γούστα το ξέρω απλά ρωτάω ή υβριδική;Η αλήθεια είναι ότι οι θήκες τύπου βιβλίο προστατευουν καλύτερα αλλά δεν είναι βολικές. Εγώ φαντάσου τη χρησιμοποιώ μόνο όταν πάω για ελιές! Κι έχω αυτή που ανοίγει προς τα κάτω, πιο εύχρηστη από αυτή που ανοίγει στο πλάι. Πάρε 2 καλύτερα. Μια πλάτη και μια book Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsas7 Δημ. November 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Η αλήθεια είναι ότι οι θήκες τύπου βιβλίο προστατευουν καλύτερα αλλά δεν είναι βολικές. Εγώ φαντάσου τη χρησιμοποιώ μόνο όταν πάω για ελιές! Κι έχω αυτή που ανοίγει προς τα κάτω, πιο εύχρηστη από αυτή που ανοίγει στο πλάι. Πάρε 2 καλύτερα. Μια πλάτη και μια book Sent from my C106 using Tapatalk Τι εννοείς; να χρησιμοποιώ και τις 2 μαζί ή ξεχωριστά; Για tempered glass τι προτείνεις; εννοώ για ποιότητα να μου προτείνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts